Shein - тема 4

• 7 785
  • 151
  •   2
Отговори
# 105
  • Под кривата круша
Здравейте, някой участвал ли е за безплатни вещи и получавал ли е?
Преди време участвах редовно. Никога не съм получавала нищо.

# 106
  • у нас
Аз също съм участвала много пъти. Отказах се, нищо не е идвало.

# 107

Къде може да участваме за тези вещи?

# 108
Идвам да похваля едно страхотно яке.

Скрит текст:
Отдавна търсех такова, но все не попадах на номер, цвят или модел. Това е перфектно. Висока съм 174 см. и размер М е супер. От вътрешната страна има връзка за пристягане в талията.

http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lJAmkF2zVHw … rom=GM74457212159

# 109
  • Под кривата круша

Къде може да участваме за тези вещи?
В профил - Free Trial

# 110
  • sofia
Бях от редовните ( сезонни) потребители на Шейн, до последната поръчка, която трябва да ми достави Sameday. Е скъсах си нервите с тези нагли, безнадеждни и лъже куриери! Как никога нямаше проблем със Спиди?! Пиша до всички! Пишете и вие задължително имейли оплакване в Шейн и на съпорта. Това безобразие с този куриер трябва да спре. От 10 дни пратката ми е в София и от” претоварване” се мога и стои в изчакване. Абсолютно недопустимо! Какво ще правят тия по Коледа.?!
Не е ли Спиди или Еконт, няма да поръчвам, Същото е и за Тему ( разбрах от близка- куриер Експрес уан, който ги доставя където са иска из цяла София)
Еми жалко. Имах попадения и то много добри, но с тези куриери-Не

# 111
  • Beyond the stars
Аз вече поръчвам с BoxNow и изключвам драмата със Sameday.

# 112
Аз вече поръчвам с BoxNow и изключвам драмата със Sameday.

Самите Sameday, като се поръча, веднага дават опция пренасочване до кутия. Аз пренасочих до доста удобно за мен място - пощата на Плиска, колетното отделение. Първо, че дава възможност по-дълго да престои от истинска кутия и ако е и по-голяма пратка. Вчера си я взех и поне за мен, супер удобно.

# 113
И аз бях посочила кутия , но ми я пратиха в пощата, и то след няколко дни чакане. Вижда ли се преди плащането с кой куриер ще се достави, че не съм обръщала внимание?

# 114
  • София
Момичета, някоя връщала ли е скоро продукт и още ли си е драма с парите?

# 115
  • Beyond the stars
И аз бях посочила кутия , но ми я пратиха в пощата, и то след няколко дни чакане. Вижда ли се преди плащането с кой куриер ще се достави, че не съм обръщала внимание?

Имаш опция "Click & Collect" което е за кутия, още при поръчка и съответно можеш да избереш BoxNow.
Standart shipping си е Sameday, поне при мен със Спийди не идва нищо вече.

# 116
Здравейте, вече 10 дена sameday ми търкалят пратката в София. Ако отида в склада с номер на товарителницата, дали има смисъл?!

# 117
Аз съм доволна от same day.
Днес ми пристигна пратка до адрес поръчана на 06.11.
Имам още една от 03.11, която е някъде по трасето и очаквам.

# 118
Здравейте, вече 10 дена sameday ми търкалят пратката в София. Ако отида в склада с номер на товарителницата, дали има смисъл?!
Не, няма смисъл. От склада не могат да ти дадат пратката.
При мен напоследък Сейм дей си оставят пратките, където си поискат. Последната поръчка, без мое съгласие/заявка е пренасочена към офис на някаква кредитна компания с работно време от 8:30 ч. до 18:30 ч. в делнични дни... Предпоследната взех, пак без пренасочване, от easybox. Вярно, и двете места са ми близки до вкъщи, но все пак трябва да правя гимнастики в работно време, за да си взема пратката от посочения офис. И от пощата съм взимала пратки на Сейм дей, в клона по пощенския ми код.

# 119
  • Стара Загора
Досега поръчвах от единия ми профил, но от известно време нямам никакви куони. На какво се дължи това? Влезох в стар мой профил, там си има купони.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:48 от ❇Sisi_91❇

Общи условия

Активация на акаунт