Shein - тема 4

• 7 791
  • 151
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас
Здравейте, във фейса ми излиза реклама за безплатни дрехи ог Шейн, като се иска само отзив после, това така ли е,  или е измама?
Измама е.

# 136
излиза реклама за безплатни дрехи ог Шейн

Безплатно е само сиренцето в капана за мишлета...

# 137
Изкуствен интелект подържа профил във Фейсбук на Шейн - с женски имена, който няколко пъти ме кани със съобщение да избера "какво желая - дрехи или грим безплатни, съответно рокля или костюм..." с каква цел е всичко това? Достъп до профила на хората и лични данни?
Синсей също имат реклама-томбола за миналогодишни колекции, и може да спечелиш, но там поне не е безплатно, а за някаква символична сума 4,60 лв....

# 138
Това със сммволичната сума си е чиста измама, пускат го за много брандове!

# 139
Изкуствен интелект подържа профил във Фейсбук на Шейн - с женски имена, който няколко пъти ме кани със съобщение да избера "какво желая - дрехи или грим безплатни, съответно рокля или костюм..." с каква цел е всичко това? Достъп до профила на хората и лични данни?
Синсей също имат реклама-томбола за миналогодишни колекции, и може да спечелиш, но там поне не е безплатно, а за някаква символична сума 4,60 лв....

И двете са измама с цел да се докопат до данните на кредитната карта

# 140
Здравейте, взех пратка от Бокснау и искам да върна някои неща, но дали става да се връща по бокса или трябва до спиди да ходя?

# 141
Спиди са си вдигнали цените двойно...
Връщам вече над две години с тях и повече от 8,50-9 никога не съм плащала.Вчера и днес платих по 16 лв. Вчера реших, че аз нещо може да съм объркала товарителницата ама и днес щом се повтори...

# 142
  • София
Здравейте.
По погрешка си изтрих профила от който очаквам поръчка (сякаш вече трябваше да е пристигнала).
В Спиди дали ще ми помогнат с информация?

# 143
Ако не е изтрит имейла от Shein, в който пише, че поръчката е изпратена, може да вземете тракинг номера и да проследите поръчката. Аз имах една поръчка с краен срок за доставка 25.11 и още не е получена. Днес Спиди ми писаха, че са я пратили до някаква кутия в квартала, вместо до адреса ми. Били имали много пратки и за това я били пренасочили.

# 144
  • София
Много благодаря!

# 145
Относно безплатната доставка аз си правя нови профили или също има едни покани за регистрация и ми дава безплатна доставка и от 50 до 70 процента. Ако ви се занимава да се регистрирате и това си е вариант,  гадно е,  че имам доста точки в основния профил, но там нямам никакви талони.

# 146
Вероятно така и ще направя като поискам да поръчам нещо, от сума месеци талон не съм виждала, а и сумата за безплатна доставка гледам че пак ми е станала 56лева.. а аз поръчвам все дреболии и няма смисъл. И аз имам много точки, но при тия изброените неща не ми вършат много работа.

# 147
Някой друг да чака пратка и да има закъснение? Преди 5 дни изтече крайната дата,а все още няма напредък. Едната я чакам на Спиди,а другата на бокса,но не получавам ясен отговор от тях кога ще дойдат.

# 148
  • София
Аз получих две пратки със закъснение, тази седмица.
Очаквам още една, която също закъснява, но мисля че другата седмица ще я получа.
Много поръчки имат и е разбираемо. 😃

# 149
Моите всъщност бяха три поръчки,двете в един и същи ден,а другата след 3 дни. Първите още си ги чакам, а другата дойде по-рано от очакваната дата,макар че нямах голяма полза от това тъй като ми пратиха нерабатещо нещо и поисках да го върна без да плащам доставка тъй като доставката е 15лв,а те трябва да ми възстановят 20. Пратих им клип,че не работи и сами предложиха да ми върнат парите без да им връщам артикула

Общи условия

Активация на акаунт