Shein - тема 4

• 11 289
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
  • Beyond the stars
https://www.segabg.com/hot/category-economy/mitnicite-shte-taksu … upka-temu-i-sheyn

Нещо не ми е ясно прилагането.
Как ще определят броя артикули ? Голяма част от пратките не идват от Китай, а от европейски складове.

# 166
  • у нас
Като идват от ЕС не би следвало да има такса. Само за пратки от трети страни.

# 167
Броят артикули сигурно ще ги задължат да ги пишат някъде на опаковката, така си мисля. Но освен това аз не виждам как ще идват пратките в пощенски кутии, като трябва да се плати мито. Абе измислиха още работа на чиновниците.

# 168
Здравейте Имам последния въпрос относно регистрация в Шейн, имам профил и пазарувам искам да добавя втори профил с друг имейл но от същия телефонен номер но не ми изпраща код sms за утвърждение, къде греша?

# 169
Идвам само да похваля тези сутиени-топ са!

# 170
  • София
И аз съм поръчвала от този модел, наистина са много хубави.

# 171
https://www.segabg.com/hot/category-economy/mitnicite-shte-taksu … upka-temu-i-sheyn

Нещо не ми е ясно прилагането.
Как ще определят броя артикули ? Голяма част от пратките не идват от Китай, а от европейски складове.
и на мен това не ми е ясно при положение че имат европейски складове 🤨

# 172
отварям неска 29 евро за фрее шипинг.....преди беше 17лв.....аз ли нещо не разбирам ама....май трябваше да е по мъничко....

# 173
При мен Шейн още е в лева. Вчера поръчах.

# 174
Преди Нова година имах пратка от Шейн, от 5 артикула за 2 исках връщане на сумата. Едното беше дифузер за ароматерапия като горящ огън, на втората минута почваше да тече вода отвсякъде. Другото беше едно зарядно комбинирано за iphone, но слотчетата не съвпадаха с iphone 15, а беше описано в описанието, че са за 15 , 16 и така. Скъсах си нервите да им пращам снимки, клипове, но в крайна сметка върнаха парите без да им връщам пратките. Много лошо впечатление оставиха в мен.

# 175
отварям неска 29 евро за фрее шипинг.....преди беше 17лв.....аз ли нещо не разбирам ама....май трябваше да е по мъничко....
Не мога да им изловя спатиите с тоя лимит, на два пъти и при мен се вдигна така, после се оправи пак на 17лв и нещо, последно по Коледа и пуснах тогава поръчка с дреболии. Сега гледам че са ми напращали купони, а сума месеци намах нито един. Хем съм правила поръчки през това време.
И да има някаква логика, поне аз не съм я установила, малко е както дойде.

# 176
При мен беше 17 лв много пъти писах за това че вече е 57 и стотинки. Още съм в лева така и не разбрах От какво зависи това с доставката дали от ниво дали от поръчки не знам

# 177
При мен Шейн още е в лева. Вчера поръчах.
 При мен също беше в лева , но исках да пробвам в евро и после не може да се върне..... няма лев .. , но пък за доставка е 3,90 €  

# 178
След като видях едни домашни пантофи на половин цена в ТЕМУ, спрямо Шейн (дъщеря ми ги поръча от ТЕМУ, че нямам регистрация), смятам да се прехвърля там. Как пък няма и доставка да плащам.

# 179
Доставка не съм плащала никога, ако нямам в кошницата за колкото е минимумът просто не поръчвам, то не си струва ако ще и 2 лева да е.

Общи условия

Активация на акаунт