Shein - тема 4

• 373
  • 13
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Заповядайте тук да споделяте вашите находки, мнения и всичко,свързано с пазаруването в сайта.

1) Срокът за доставка е 8-20 дни, Минималната стойност за безплатна доставка е 9 евро.

2) В приложението имате тракер, чрез който може да следите докъде е стигнала пратката ви.

3) Поръчката пристига със Спиди или със Сеймдей до адреса, който е посочен при пускането ѝ. Получавате имейл предварително и смс на същия ден.

4) При поръчки над 175 евро (информацията ми е стара, може вече и друга да е сумата) има такса, която я пише на етап плащане като "Handling fee". Ако искате да я избегнете си разделяте поръчката на по-малки части.

5) Така изглежда товарителницата за връщане, което обикновено е около 9-10 лв.
Скрит текст:

6) Купоните са индивидуални и обикновено са до определена стойност - ако я надвишите, ще се повиши и цената на продуктите в кошницата Ви

Ако желаете да се добави още нещо,моля пишете ми на лични съобщения и в следващата тема ще бъде добавено.

Линк към старата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1738215

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:45 от змейковица

# 1
И аз имам такива купони, пише че изстичат след 24 часа, но на следващия ден пак стоят

# 2
  • Beyond the stars
Записвам, че сега виждам,че има тема.
Откакто доставят със SameDay се замислям силно преди да пусна поръчка, ама сега отивам да търся дали имам кодове, които да съм пропуснала Bowtie

# 3
  • у нас
Благодаря за новата тема! Дано има много големи намаления и готини покупки!
Аз искам още такива купончета по 68% намаление. Да не се стискат.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:27 от Sinara

# 4
  • Beyond the stars
Аз нямам такива неща, не е честно.
Само едни 32% се мотаят, които хич не са ми мотивиращи. Bowtie

# 5
  • Пловдив
Аз нямам такива неща, не е честно.
Само едни 32% се мотаят, които хич не са ми мотивиращи. Bowtie

Аз вече месец даже два не съм имала нито един купон - абсолютно никакъв Simple Smile
Което може би е добре, защото съм си ударила спирачките и не поръчвам. Имаше някакви дреболии, които ми трябваха, но щерката ги пусна през нейния акаунт - тя не е "наказана" без кодове. А не ми се занимава да правя нов акаунт - ако щат да пращат

# 6
Само аз ли нямам нито един кьорав талон, вече няколко седмици Sad

# 7
Здравейте досега винаги са ми изпращали пратките със спиди а последната с sameday , не искам с тях може ли да си избера спиди

# 8
всички поръчки досега ми бяха със спиди. сега имам със семдей - ще видя как е. от тему с тази фирма не съм имал проблеми. малко не знаеш кой ден ще го донесат, ама...

# 9
Само аз ли нямам нито един кьорав талон, вече няколко седмици Sad
При мен не е седмици , а даже месеци. Ама нула купона, направо са ме отписали 🤣
Добре ми действа на джоба

# 10
Благодаря за темата.
Вярно, че сакото било без подплата, не съм догледала, ама карай...
Аз си мисля, че ми дава хубави купони след по-голяма поръчка. Но така зарибяват, че има опасност да хвърля пак куп пари без реално да ми трябва нещо.

# 11
Може и наистина да има нещо такова, моите поръчки са все за дребни суми, купони не съм получавала от доста време.

# 12
  • Beyond the stars
всички поръчки досега ми бяха със спиди. сега имам със семдей - ще видя как е. от тему с тази фирма не съм имал проблеми. малко не знаеш кой ден ще го донесат, ама...

Последните 3-4 поръчки са ми със Sameday. Веднъж бяха оставили в някакъв easybox на супер странно място, веднъж ми звънняха в 21ч за доставка и като цяло хич не ги харесвам.

# 13
Здравейте направих регистрация в шейн искам да поръчам смартфон но нямам купон за намаление.Има ли мито такси или всичко идва до адрес без проблем.Как да се сдобия с купони за намаления .

Общи условия

Активация на акаунт