Shein - тема 4

• 1 034
  • 35
  •   3
Отговори
# 15
Здравейте направих регистрация в шейн искам да поръчам смартфон но нямам купон за намаление.Има ли мито такси или всичко идва до адрес без проблем.Как да се сдобия с купони за намаления .
Купонът не можеш да го извикаш. Те си го дават, ако преценят. Крайната цена включва ДДС и мита. Хайде, четете и се образовайте малко, ама по-лесно е : питай в БГ мама...

# 16
От доста време не бях поръчвала, но днес влязох в един стар акаунт, в който имаше хубави купони. И видях, че вече има опция да се избира как да се достави - разбира се, предпочетох автомат Simple Smile

# 17
  • у нас
При мен не ми дава избор на доставка. Директно ми излезе Sameday. Мисля си, че кутиите могат да поемат определени размери и щом пратката е голяма, я разнася куриер. Спиди имат много доставки и не могат да приемат нови вероятно.

# 18
От доста време не бях поръчвала, но днес влязох в един стар акаунт, в който имаше хубави купони. И видях, че вече има опция да се избира как да се достави - разбира се, предпочетох автомат Simple Smile

От няколко месеца я има тази опция, писах преди в темата.

# 19
Днешните ми придобивки:

1. "Джинси".

Поне са ми точни и стоят добре. Иначе качеството е.. шейнско.

2. Case за телефона. Красив, но дървен. Шейнски😊

3. Часовник. Изглежда добре, ама много твърда каишка. Абе... шейнски.

# 20
Здравейте! Днес реших да поръчам за 19 евро, но ми дава доставка 3.99, така ли е и при вас?

# 21
  • Пловдив
Така е. И аз се мъча да "докопам" безплатна доставка, но ми дава само над 29 евро.

# 22
Така е. И аз се мъча да "докопам" безплатна доставка, но ми дава само над 29 евро.

Благодаря! Много се разочаровах 😭

# 23
Ако достигнете ниво 3, доставката е винаги безплатна.
Сега се сещам и че купоните ми може да се дължат донякъде на това.

# 24
  • у нас
Ако достигнете ниво 3, доставката е винаги безплатна.
Сега се сещам и че купоните ми може да се дължат донякъде на това.

Не е вярно. Над определена сума е безплатно, дори и за ниво 3 /9€/.

# 25
  • Пловдив
Аз съм ниво 3 /S3/, но нямам нито безплатва доставка над 9 евро, нито купони в момента 🤪

# 26
Аз съм ниво 3 /S3/, но нямам нито безплатва доставка над 9 евро, нито купони в момента 🤪
Амазонка не съм пробвала с малка сума, но иначе това виждам в сайта:

# 27
  • Пловдив
И аз виждам същото, но не се активира по никакъв начин...или не знам как 😊
Датата на изтичане е 08/12/2025. Освен първо да изписват месеца и да е изтекло 👀

# 28
Как може да ти изтече нивото? Като аз поръчвам доста... Абе, ала-бала е малко работата, но с купончета от над 50% се ядва, че лакомото ми око все заглежда от по-скъпото. 😆

# 29
  • Пловдив
Как може да ти изтече нивото?
Знам ли вече 😊 Изведнъж изчезна БД. Не им намирам customer service в приложението, та да ги питам 😎

Общи условия

Активация на акаунт