Shein - тема 4

• 7 839
  • 151
  •   1
Отговори
# 45
Мислех, че се подразбирала от написаното, но да го напиша по-ясно - защо не получавам купони последните седмици?

# 46
Няма отговор на този въпрос - такъв е алгоритъмът на сайта, понякога дава купони, понякога не дава. Аз от месеци нямах никакви намаления, сега се появиха купони, но с безплатна доставка над някаква много голяма сума, при която не важат купоните, така че поръчка от моя страна нема Smile

# 47
Моите купони също изчезнаха и не ми дава никакви, а преди имах постоянно минимум за 35%. Дано е за кратко.

# 48
  • Пловдив
Няма отговор на този въпрос - такъв е алгоритъмът на сайта, понякога дава купони, понякога не дава. Аз от месеци нямах никакви намаления, сега се появиха купони, но с безплатна доставка над някаква много голяма сума, при която не важат купоните, така че поръчка от моя страна нема Smile

И при мен е така и съответно не съм поръчвала от август... Около 11.11. имат обикновено намаления, ще се надяваме за тогава.

# 49
И аз спрях да получавам купони на стандартните ми акаунти. Пробвах с еднократния имейл и освен 68% отстъпка получавам и ежедневно купони. Ще видим до кога.

# 50
Да не са вдигнали минималната цена за доставка?

В последно време освен, че нямам никакви купони, че и доставката да вдигнат ми идва в повече.

# 51
  • София
Аз скоро се регистрирах и ми даде много хубави купони, които оползотворих до шушка. Висока съм 173см и в Shein си открих секция Tall за високи момичета и с кеф накупих много панталони, всичко е супер, много съм доволна. Само една поръчка дойде със Спиди, всичко друго със sameday (София), като по-големите бяха в офис, я по-малките пакети в кутии.

# 52
На мен по едно време ми даваше такава сума за доставка, мрънках и тук тогава. Отказах се за момента да поръчвам, те ми трябваха само няколко дреболии. След няколко дни пак беше предишнота сума за безплатна доставка, така и не разбрах какви ги мъдрят.

# 53
Не бях пускала поръчка от месеци, защото при мен купоните са 0 броя.
На акаунта на дъщеря ми вчера имаше към 6 купона, като най малкия беше за 25%.
Последно като бях поръчвала помня ,че безплатната доставка беше за над 9 лв мисля , а вчера беше над 16 .
Имам чувството, че за всеки акаунт е различно 🤣

# 54
9 евро е, не 9 лева.

# 55
Пускам отзив за последните неща. Повечето са страхотни, само панталоните не струват. Ще дам линк при желание.
Скрит текст:
Сака:
Първото наистина е без подплата и не знам как ще се чувствам ако го облека с блуза без ръкав...Иначе е супер.  Второто също, за него си знаех, но е много сладурско. Тънко доста.

Това е страхотно. Малко ми малее в бюста, макар да е М, но ще преместя копчетата с около сантиметър.

Тези двете къси патенцa са страхотни. И като модел, и като плат. Днес, на минус два градуса бях с бялото и беше ок.

Още:

Панталоните. Не са хубави. Този е черен, другият е екрю от същия модел.

# 56
Абе не ми е била толкова сякаш. Пускала съм поръчки за по 12-13 лв.
На моя профил сега е над 55 -6 лв
Както и да е, като не ме устройва- не поръчвам 🙂

# 57
  • у нас
Бъгна се тоз Шейн нещо. Изведнъж спряха купоните. Досвидяха им се след големите намаления, сега искат да избиват. Идва 11.11. Да видим ще се отпуснат ли?

# 58
  • Beyond the stars
FreakOnALeash може ли линк за палтенцата ?

# 59
  • Пловдив
Някой свързвал ли се е по имейл със Сеймдей - да знам да чакам ли отговор?
Пробвах по телефона, но ме сложи на изчакване и повече от 6-7 минути изобщо не мърдаше редът ми...

Пратка, която е с адрес на доставка гр. Пловдив е пренасочена от тях за получаване от автомат в София - абсолютно безобразие RageRageRage

Общи условия

Активация на акаунт