Shein - тема 4

• 7 807
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Левъл 3 съм, имам по 5 купона минимум, днешния на 42%, но поръчките ми се бавят.
Няма никакъв ъпдейт със самдей, пишат, че са задържани.
И на другия ден идват. Не ми харесва това.

# 76
Здравейте, днес ми е звъннал куриер на Sameday за доставка, но не съм чула телефона. След 5 минути звъннах на номера, но се включва централа и няколко пъти се опитвам да се свържа с оператор, все съм номер 9 и се отказвам. Сега пак опитах, но гледам, че са до 17:00 и директно ми прекъсва обаждането. А известие или мейл за доставка изобщо не съм получила, за което ме е яд, иначе щях да си следя повече телефона.

Имате ли опит минава ли куриер втори път, оставя ли пратката в Изибокс или се връща към подателя? Благодаря!
  Най вероятно я и оставил в най близкия партньорски пункт на Sameday , като си проследите товарителницата какво ви излиза като последна информация 🤔

Излиза "Пратката е в местния склад. Ще ви информираме за следващите стъпки".

# 77
Аз трябваше да получа пратка с куриер на sameday в събота, но я пренасочих към easybox. Сега като я проследявам, излиза съобщение:
Точката за доставка е заета. Ще опитаме да заредим пратката ви по-късно и ще ви информираме.
Имате ли представа колко време отнема това? Малко ме притеснява факта, че като местонахождение показва друг град в момента.

# 78
Аз трябваше да получа пратка с куриер на sameday в събота, но я пренасочих към easybox. Сега като я проследявам, излиза съобщение:
Точката за доставка е заета. Ще опитаме да заредим пратката ви по-късно и ще ви информираме.
Имате ли представа колко време отнема това? Малко ме притеснява факта, че като местонахождение показва друг град в момента.
А как пренасочвате пратката, през сайта ли?

# 79
  • у нас
Ще заредят клетката след като се освободи такава, с необходимия размер за пратката. Но първо трябва да се вземе предната пратка. До 3 дни трябва да стане, защото толкова могат да стоят в кутия.

# 80
Започвам да се зарибявам и да следя офертите. Дилемата е Shein или Temu, или и двете 😊

# 81
А как пренасочвате пратката, през сайта ли?
В смс на вайбър, който получих, има линк и от там. Не ми е спешно, но да не в замотат някъде. За пръв път поръчвам от Шейн, прежалих се да пробвам😂 и ми е любопитно.
Имах купони за отстъпка за първа поръчка и тогава доста си струва(ще видим де😊). Без купони не бих поръчала, ама вече им изтече срока.

# 82
  • Beyond the stars
Започвам да се зарибявам и да следя офертите. Дилемата е Shein или Temu, или и двете 😊

И двете. Според мен Shein са по-качествени ако говорим за дрехи.

# 83
Вълшебство, от марките ли поръчваш?

# 84

И двете. Според мен Shein са по-качествени ако говорим за дрехи.

Аз пазарувам и от двете но отскоро доставката В Шейн ми е за поръчка над 57 лв, а беше над 17лв., което може би ще ме откаже да поръчвам и ще се насоча към Tему.

# 85
Имам получаване пратка със Сейм дей. Без дори да ме питат или да ми дадат опция за пренасочване или за Изи бокс, са я оставили в близък партньорски офис до вкъщи. Иначе, за предплатени пратки (като нашите от Шейн) имат договор с БГ Пощи и не е изключено да Ви оставят там пратката, по посочения от Вас пощенски код за доставка, както направиха с мен миналата седмица. Просто ще получите съобщение от къде да си я вземете.

# 86
Аз мисля да преустановя пазаруване от Шийн заради Sameday. В петък ми звъня куриер, но не си чух телефона, след това върнах обаждане, но се включва централа и не успях да се свържа. Известие да очаквам пратка не съм получила. В понеделник звънях отново, бях 4-я в списъка чакащи и след 40 минути успях да се свържа с кол центъра. Пренасочиха ми пратката до Изибокс и от тогава нищо. Въпреки, че те сами ми предложиха да я пренасочат, защото куриерите са в много натоварен период и не се знае кога ще ми я доставят и уж в Изибокс щяла да бъде днес - нищо такова, пратката си стои със статус "Пратката беше пренасочена" и толкова.

# 87
  • София
Има ли някаква бонификация при първа поръчка (нов акаунт)?
И с какъв куриер идват?

# 88
Аз едва днес си взех пратката, уж автомат на Easy box, пък то в клона на пощата, който работи от 8 до 17ч. Супер неудобно. Иначе съм доста доволна от нещата, поне на пръв поглед, че не съм ги разглеждала подробно.
На мен пак ми дадоха някакви купони, с тях са приемливи цените и ще поръчам още неща. Имам БД над 17лв.

# 89
Има бонуси за първа поръчка с нов акаунт.
Давам, в скрит текст, отзив за няколко плетени рокли, които дойдоха вчера.
Скрит текст:
Много хубава, точно като на снимката.
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lQAeLUG1V9V … rom=GM74701465079

Също много хубава, в два цвята. Бих взела и други цветове, но пък да нося един и същ модел, някак не върви съвсем. Материята е много хубава и фина.
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lQAjR8AGP46 … rom=GM74701465079

Тази е пълен отврат. Развлечена, огромна, като плетен на едро чувал. Дори и за вкъщи не бих я облякла. Нищо общо със снимките.
http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lQAj46FpISy … rom=GM74701465079

Общи условия

Активация на акаунт