Shein - тема 4

• 13 005
  • 245
  •   1
Отговори
# 240
  • у нас
А купони пращат ли ви?

# 241
Аз непрекъснато имам купони, а вчера и днес ми предлага нещо ново. Да ми даде пакет купони на стойност 391 евро срещу закупуване на нещо от 0,20 евро. Да, ама не. Вчера се подлъгах и купих нещо, но купоните бяха за огромни суми. Не помня с точност, но нещо от сорта на - 80 евро при похарчени 350 евро или нещо такова. Анулирах поръчката и сега си чакам да ми върнат парите.
За върнатата поръчка, за която писах, пише, че е в транзит, но още не е при тях. При спиди пише доставена в Полша. Не виждам как да се свържа с бот и да питам.

# 242
Така като чета, вече си изтривам приложението и ги хиксвам.

# 243
Не виждам как да се свържа с бот и да питам.
В профила ви има икона обслужване на клиенти , там може да пишете .
Но още е рано , да ви върнат парите . Мен месец и половина ме разиграваха , аз пиша , те отговорят " пратката не е получена " , пращам товарителница , те връщат " пратете обратна разписка"  , пращам , отговрят " имайте търпение , пратката още не е пристигнала " , и така около 15 мои мейла към тях , след месец и половина върнаха по сметка 150 лв.  , аз почти ги бях отписала вече .

# 244
Да, разбрах, че ще е трудно. Здраве да е, не бързам, но и няма да отпиша парите.

# 245
Здравейте!Днес опитах да върна пратка със Спиди,но ми поискаха телефонен номер за връщането.На вас искат ли ви го и откъде се вижда?

Общи условия

Активация на акаунт