Shein - тема 4

• 20 877
  • 369
  •   2
Отговори
# 360
Явно на различните места различно процедират. Скоро не ми се е случвало да ми пратят със Спиди, при тях то много време го имаше това да ме чака пратката в офиса им без аз да съм я пренасочила там, ако правилно помня от година и половина поне. Принципно не ми пречи защото ми е на 2 крачки но и не е най-коректното нещо, особено в последния момент да уведомят.

# 361
Веднъж пренасочих, защото мислех че е задължително и много съжалих след като се наложи да се ходя до пункт и после с пратката обратно към вкъщи..

# 362
Писала съм и друг път. Сеймдей имат договори с пощите за предплатени пратки (като тези от Шейн). Можете да поискате куриерът да остави пратката в пощенския клон по адреса, даден за доставка. Аз така правя.

Оставям отзив за още един страхотен панталон, този път на друга моя любима марка Anewsta. Само дето са й вдигнали двойно цената и без купони и точки, не бих пазарувала често от тях. Гонят по цена, че и наминават MOTF, която си е скъпа по принцип...Rolling Eyes
Ето този, поръчах и още два цвята с купон. Цветът е много по-хубав от снимката, а платът е страхотен. Имат и tall версия, която също много ми харесвам, но са цялостно по-уголемени същите панталони.

# 363
  • Beyond the stars
Напоследък предимно преднасочвам към удобен автомат, ако съм се разсеяла и не съм пуснала до BoxNow изначално. Че иначе имат неприятния навик да закарат директно, в който автомат те преценят или да насрочат доставка в почивен ден (служебен адрес съм дала) и пак да приключат в автомат без дори да звъннат.
Последната до Speedy за адрес от друг китайски сайт също директно отиде в автомат.
И до пощата съм пренасочвала, ама клонът е с тъпо работно време до 17ч. и трудно ги хващам.

# 364
Пощите са с работно време което е трудно за работещ човек, на много хора изобщо не им е вариант това.

# 365
Да, моята пратка я бяха насочили в БГ пощи и ходих на няколко пъти, защото обедната им почивка е по 2 часа и свършват 16 ч.

# 366
FreakOnALeash, марките motf и аnewsta отговарят ли си на номера? Коя друга марка би предложила? Дрехи избягвам да купувам, защото до сега 50/50 съм доволна, но бих рискувала с някой от марките които похвали. В момента оглеждам ленените дрехи.

# 367
Pea, имам хубави неща и от Aveloria Rosie, Enchnt, собствените марки на Shein (Shein Clasi, Shein Bae, Shein Swim, Shein Lune, Shein Vcay и т.н.), но винаги гледам материи и отзиви, особено тези на Shein. Просто с MOTF и АNEWSTA имам най-сполучливи неща и хубави материи, затова и при тях цената е различна. Vivid Eden имат приятни на вид рокли, но материите не са ок на всички от тях.
ПП: При нас пощенският клон работи до 19:00 ч. в делнични дни и до 14:00 ч. в събота и са ми перфектни за доставка.
ПП2: MOTF имат 10 или 15  процента намаление след първа покупка на марката, но рядко ги хващат купоните на Shein. Тях ги пазарувам с -10% от търговеца и точки. Anewsta ги хващат купоните.

# 368
Благодаря за инфото!

# 369
Вече и за нов потребител няма кодове 60-70%. Доста тъжно Bowtie

Влизате на сайта през браузъра, там ще ви излязат веднага на екран талони натискате събери и влизате с новия имейл, така влизат веднага в него.

Общи условия

Активация на акаунт