Shein - тема 4

• 24 793
  • 432
  •   1
Отговори
# 420
  • Beyond the stars
При мен също отдавна всичко е в евро и не съм забелязала поскъпване. Имам обаче две поръчки - едната направена на 11.06, а другата на 13.06., които все още не са пристигнали и вече от една седмица пише че чакат митническо освобождаване. Вчера си писах със съпорт и ми казаха че до 26.06, което е утре, ще ги получа. Честно казано не мисля, че и утре ще пристигнат и вече се притеснявам, че е възможно нарочно да ги задържат защото са доста големи пратки с много артикули и да ми искат да си платя след 01.07 по 3 евро за всеки артикул.

Последно получих в понеделник пратка, та не мисля, че има подобна хипотеза + от всичко, което прочетох таксата ще се администрира от самите електронни магазини т.е. Shein, Temu ще начисляват при поръчка още.

# 421
  • Варна
При мен също отдавна всичко е в евро и не съм забелязала поскъпване. Имам обаче две поръчки - едната направена на 11.06, а другата на 13.06., които все още не са пристигнали и вече от една седмица пише че чакат митническо освобождаване. Вчера си писах със съпорт и ми казаха че до 26.06, което е утре, ще ги получа. Честно казано не мисля, че и утре ще пристигнат и вече се притеснявам, че е възможно нарочно да ги задържат защото са доста големи пратки с много артикули и да ми искат да си платя след 01.07 по 3 евро за всеки артикул.

Последно получих в понеделник пратка, та не мисля, че има подобна хипотеза + от всичко, което прочетох таксата ще се администрира от самите електронни магазини т.е. Shein, Temu ще начисляват при поръчка още.

А имаше ли и при вас такова голямо забавяне на доставката?

# 422
  • Beyond the stars
Не бях обрънала внимание честно казано, проверих сега - 10.06-22.06 ми е поръчката, но е от Тему.
Последните три от Shein различни дати на пускане са и трите Prepared for customs clearance, но са пристигнали почти едновремено на 22-23.06, та за сега не мисля, че има повод за притеснение.

# 423
И моята трябваше да пристигне днес, а още не е в България дори.
Но сега разглеждах за спортни клинове, защото поръчвам оттам и ми направи впечатление колко са поскъпнали. Буквално миналия месец бяха 5-7€, а сега са около 10-12€ за брой.
Но дори и 10€ + 3€ такса ще излизат по-изгодно от “местните производители” на спортни дрехи да не изброявам “марки” 🤭🤭

# 424
  • Beyond the stars
И с някой талон, пак нормални цени.
Две от пратките ми стигнаха днес нормално.

# 425
Може ли да някой да каже работещ код за шейн?

# 426
И моята трябваше да пристигне днес, а още не е в България дори.
Но сега разглеждах за спортни клинове, защото поръчвам оттам и ми направи впечатление колко са поскъпнали. Буквално миналия месец бяха 5-7€, а сега са около 10-12€ за брой.
Но дори и 10€ + 3€ такса ще излизат по-изгодно от “местните производители” на спортни дрехи да не изброявам “марки” 🤭🤭
В тоя ред на мисли очаквайте поскъпване в "местните марки", които масово зареждат от Shein.

# 427
Канех се да поръчвам и досега все имах купони -40-60%и изведнъж всичко изчезна няма купони,всичко на двойна цена какво става?

# 428
Купоните са ограничени във времето. Скоро поръчвала ли си от този акаунт?

# 429
На някакви периоди са, дето не им хващам много логиката. За някакво непрекъснато време все имам и не оставам без купони че пращат нови щом изтекат. После някое време суша без нито един. После пак все има. Не са ми особено важни дреболиите от Shein и предимно просто не поръчвам ако нямам в момента намаление, те и без това са ми редки поръчките. Но за който пазарува там редовно сигурно става досадно така.
Акаунта ми не го оставям без да съм влизала за дълго, оставила съм го да ми напомня да влизам всеки ден за точките, тъй че не е това.

# 430
Канех се да поръчвам и досега все имах купони -40-60%и изведнъж всичко изчезна няма купони,всичко на двойна цена какво става?
Не само двойни цени,повече са .
Купих рокличка за 7,50 ,сега вече е 20,50 евро.

# 431
Купоните са ограничени във времето. Скоро поръчвала ли си от този акаунт?
Да често всеки месец поръчвам като събера и точки,преди два дни ми ги даде ,после си ги взе нямаше нищо вчера ,днес ми  върна -40% ,но е объркващо.

# 432
Е, преди 2 дни... Те предимно са за по ден-два тия купони, даже по-често са за 1 ден, много отдавна не съм виждала за по-дълго.
Понякога веднага дава пак нови, друг път не, кой да ти каже на какъв принцип са.
Имам накакви които стоят за дълго време но важат при по-големи суми каквито аз не харча в Shein. Тези за малки суми са за 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт