Shein - тема 4

• 29 569
  • 505
  •   3
Отговори
# 495
Дават точки, но по някакъв нов начин, поне при мен. Влизам, виждам 1, после стават 3, а накрая трябва да заявя някакъв ъпгрейд и дава още 8 примерно. Но преди ми даваше понякога 40 наведнъж, а сега го няма това. Купони и аз нямам, само някакви ужасни за огромни суми, които не искам и не заявявам, но ми излизат в профила. На MOTF 10-процентния постоянен купон след покупка също го няма, а скоро поръчвах от тях. И така...

# 496
  • София
Момичета, за Шейн има ли такси като за Тему?

# 497
В последната ми поръчка нямам никакви такси и дойде много бързо, това е и първата ми поръчка след въвеждането на митата.

# 498
  • Пловдив
Мисля, че всичко е включено в цената.

# 499
Мисля, че всичко е включено в цената.
Мисля, че трябва да се посочат отделно, ако са начислени - в моя случай имам и две различни категории продукти, т.е. 6 евро общо. Освен това поръчах на 18 юли (събота) и получих на 22 юли (вторник), така че по всяка вероятност пратката е дошла от Европа, а не от Китай и затова не са начислявани допълнителни такси.

# 500
Остави, че няма такса, ми и идват по-бързо, отколкото пратките от Абаут Ю или ХМ 😂
Цените обаче са леко повишени.

# 501
  • Пловдив
Ами да така е. Споделяйте момичета какво си купувате, за да сме си полезни взаимно. Ако сте доволни или недоволни. Нека други също да не страдат или да се радват на покупките.
🫶🌺🫶

# 502
Не съм поръчвала след въвеждането на митото,но съм сложила различни неща и не ми излиза отделна такса,докато в Тему излиза отделно.

# 503
  • София
Здравейте,
Прегледах тази последна тема, но не срещнах мнения за раници от шейн. Помолиха ме да поръчам раница пише материя найлон за цена 18€, не съм сигурна дали е добра идея. Как са раниците там в този ценови диапазон и материя? Не съм поръчвала от сайта (нито от тему).

# 504
За раници не знам, но чантата ми за лаптопа е оттам и не е мръднала! Ползвам я здраво - почти ежедневно мъкна учебници в нея до работа 🫣

Иначе аз купувам всякакви неща за коса - фиби, ластици, скънчита, ленти и шапки за коса. Фитнес артикули - клинове, бюстиета и тениски, ключодържатели, ластици, ленти, постелки и всякакви други спортни аксесоари, включително и спортни прашки 😀
Формички за сладки, ножове за измазване на торти, кутии за съхранение също. В тази “категория” са всичко, което има в Пепко, но с повече разнообразие. Simple Smile

# 505
  • София
Много мерси за отговора! А дали раницата е с подобна материя и цена и да е ок?

Общи условия

Активация на акаунт