🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 141 110
  • 1 576
  •   1
Отговори
# 1 560
Моето наблюдение (приятели различни имат) е за Газиро, че се предпочита тази марка.

# 1 561
Нямам наблюдения за други марки, но ние имаме на Газиро- мъжът ми е доволен, а той пие поне 3 л газирана вода на ден Grinning
Някои от сиропите ми харесват, други не толкова, но като цяло препоръчвам.

# 1 562
Взех на мъжа ми Филипс. Мъжът ми е доволен, той е основният пиещ газирана вода вкъщи. Аз съм доволна, че той е доволен.
И Газиро, и Филипс, и Сода поп работят на един и същи принцип. Сода поп имат стъклени бутилки, за Газоро не съм проучвала. И трите вида трябва да се подменят на определено време.
Взех сироп ягода, не съм впечатлена, може би ако е портокалче или лимон, нещо жълтичко Relieved

# 1 563
Познати дадоха на децата от детския таблет с флаш карти на лидл, занимателно е, добре изглежда.
Сигурно отдавна го продават, но за мен е ново и ми допада за упражняване на ръката. Взех им по още един, като счупят подаръците, 13лв цена
Струва ми се идейно за подарък и се хареса на децата
Скрит текст:

# 1 564
Аз поръчах на Сода Стрийм от Амазон, но още в началото ми даде много далечна дата за доставка и все още не съм го получила. Аз също не пия газирана вода, но се надявам на мъжът ми да му хареса. Само да го одобри, ще поръчам и стъклени бутилки.

https://www.amazon.de/-/en/dp/B09H3627RB?ref_=ppx_hzod_image_mob … ed_asin_title_0_0

В Озон имаше много добре намален Филипс, но оценката в Амазон беше 3.9, затова се спрях на Сода стрийм:
https://www.amazon.de/Philips-Go-Zero-Water-Carbonator/dp/B08P6Y … Caps%2C212&sr=8-3

# 1 565
Ние взехме Филипс за подарък на родителите на ММ и се одобри. Надявам се и занапред да се ползва. Газировката на две натискания беше добра и ни хареса. Смесихме със сироп бъз и стана много приятно.

# 1 566
Познати дадоха на децата от детския таблет с флаш карти на лидл, занимателно е, добре изглежда.
Сигурно отдавна го продават, но за мен е ново и ми допада за упражняване на ръката. Взех им по още един, като счупят подаръците, 13лв цена
Скрит текст:

Тези таблети за каква възраст са?

# 1 567
А за какво количество горе-долу стига един патрон CO2 /за газиращите машини питам/?
У дома се пие доста сода, но купуваме лидл-ската и не ми се струва да излиза по-евтино с машината. А така или иначе нашата вода не става за пиене, т.е. няма как да ползвам от чешмата вода за газиране, та се чудя...

# 1 568
Скрит текст:

Скрит текст:

Тези таблети за каква възраст са?

3+ пише на кутията, моите деца са почти на 4.
Мисля, че ще е интересно между 3,5 - 5 години. Може да се пъхне постер и по него да се рисува, може просто по екрана да се рисува/ драска. На батерия е, изключва се от копчето долу на екрана и писаното се трие, и пак започва ново рисуване. Таблета е с нормална дебелина

Има подобно в тему, само таблетно тяло с писалка за 5-6лв, но тънко и паянтово, върнах го

# 1 569
И ние по ваша препоръка сме с Газиро. Чудех се и аз на Филипса, но зареждането на патроните и поддръжката надделяха. Засега сме напълно доволни. Ние сме с металния вариант, приятели са са с предишния модел и също са доволни.

# 1 570
Благодаря за отговора за таблета. Внукът ми е на 3 г. 4 мес., мисля, че още му е рано като показване на възможности. Непрекъснато говоря на сина ми за моториката, той е съгласен, но аз вече не помня при него на каква възраст е почнал да има напредък. Отделят му внимание, вършат някои неща, но дали са достатъчни, не знам.

# 1 571
А за какво количество горе-долу стига един патрон CO2 /за газиращите машини питам/?
У дома се пие доста сода, но купуваме лидл-ската и не ми се струва да излиза по-евтино с машината. А така или иначе нашата вода не става за пиене, т.е. няма как да ползвам от чешмата вода за газиране, та се чудя...

От описанието разбирам, че един патрон е за до 60л газирана вода. Сметка и аз не мога да направя дали излиза по-евтино, но моят мъж доста бутилки изпива и искам да му сепстя купуването и мъкненето на стекове.

# 1 572
Благодаря за отговора, Saturday!
Изкушава ме машинката, но 1 патрон е ок.55лв. Трябва да видя дали тук някъде мога да презаредя бутилката евентуално, понеже иначе няма никакъв смисъл. Да, спестява се носенето на стекове + неизползването на пластмаси, но ние така или иначе рециклираме бутилките. Но изглежда да е симпатична придобивка Simple Smile

# 1 573
Ако съм разбрала правилно може празната бутилка да се върне в Технополис и да се вземе нова с намалена цена. Това за Филипс-а. Не съм го проверявала обаче.

# 1 574
  • София
Газиро имат опция за презареждане. Беше 14 лв. последния път като проверявах.

Общи условия

Активация на акаунт