🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 7 554
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Maeve, винената чаша откъде е?

# 121
https://www.s-gifts.bg/p/podarachna-chasha-s-tsedka-tseluvkata-400ml/

Аз намерих много сладка чашка с цедка, поръчах и насипен чай, лошото е , че каквото купя за подарък за близки, купувам и за себе си... Не мога да се спра...

# 122
Дъщеря ми е 3 клас и преди Коледа ни чака имен ден. Grinning Сега е луднала по някакво ново филмче - KPop Demon Hunters. Та съм и поръчала суичър с него и в тему харесах едно колие с формата на сърце за емоциите.
Може ли насоки къде да намеря такъв суичър и като цяло мърч на KPop Demon Hunters? Благодаря Yum

# 123
  • София
В Озон има мърч, но е с по-далечна във времето доставка и не ми върши работа---> https://www.ozone.bg/theme-kpop-demon-hunters/

Та, до доброто старо Тему опрях пак, дано да става за нещо. Grinning Като пристигне ще дам отзив.

# 124
Maeve, винената чаша откъде е?
От Синсей я взех, но вече е изчерпана. Беше за смешна цена 5/6 лева.
Намира се из интернет, естествено по - скъпа.
Според мен може да се открие из Тему/Алиекспрес за без пари. Има и достатъчно време да пристигне. Аз не пазарувам от там и не мога да дам линкове.
Ето един линк от тукашен сайт:
https://dreboliiki.com/product/chasha-za-vino-good-bad-day/

# 125
Много приятна тема за мен!

Миналата година зарадвах всички с изобора си на ароматни свещи и не знам дали е удачно да се повтарям, макар че това е консуматив. Но може и да разнообразя поне за себе си с фрезии.
За мои роднини с деца подарих чаши с лъжички с коледна тематика, и за мен си купих тези и много им се радвам.

Избирам покривки за маса и това търся за момента активно. Както и електрически тирбушон за мама.
За моя любим и децата нямам идея и ще следя темата.

# 126
  • софия
Сетих се за дреболия в подарък, която подарявах миналата година: пръстени за чаши (тези са илюстративни). Създават празнично настроение на масата. Доста се харесаха.

# 127
Тези електрически тирбушони от Тему никак не са лоши. Миналата година взех за подарък и за себе си.
https://share.temu.com/qNa9fqeM4LB

(Линкът е произволен, не ми се търси конкретния търговец.)

# 128
Идвам за идеи, че с това време почнах списъците и ми иде да извадя вече елхата. Аз традиция за възрастните имам - за всяко семейство кутия с вкусотии и нещо за пийване. Там не мога да ги изненадам, а вече какво ли не сме си подарявали. За децата (нашите и покрай нас) обаче всяка година ми е мъка.

За една госпожица на 9г фен на Хари Потър бях харесала лампа разпределителната шапка, но нещо се е изчерпала където съм я набелязала. Ако не се появи скоро съм намислила раница на ХП да й взема. Гледах едни в Тему, които са неин стил. Дали ще са качествени не знам, но тя не пази особено и без това. За един калпазанин на 4г освен за количка с управление не знам какво друго. Трябва да помисля и за една госпожичка на 6г. Мисля да й направя адвент календар, но освен бижута, неща за рисуване и такива не знам какво още може да се сложи. Имаме и още дребосъци от бебета до 1-2г, за които не знам какво да взимам. Уж не искам да са пак дрънкулки и играчки, ама те пък на такива неща ще се радват (бебето даже и няма да разбере де 😀).

Иии остава за нашите деца да измислим. Баткото е все по влакове и коли, затрупани сме. Малката се радва на всичко, дори на бисквити 😀
За момичето на 6г. може да погледнете музикални кутии. Има най- различни и с отделения за бижута.

# 129
Къде мога да погледна за тези музикални кутии+бижута, дали ще е подходящо за 14 г. момиче /не ми е близка, за да имам представа за нея, но трябва да купя нещо/.

# 130
Къде мога да погледна за тези музикални кутии+бижута, дали ще е подходящо за 14 г. момиче /не ми е близка, за да имам представа за нея, но трябва да купя нещо/.

Виждала съм в Хеликон https://m.helikon.bg/search/?q=%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0 … D1%82%D0%B8%D1%8F

Преди време бяха подарявали на дъщеря ми и си имаше отделение за прибиране на разни фиби, гердани и т.н. Но не мога да кажа откъде е купувана.

# 131
Благодаря за кутиите! Малко са ми скъпи, а не съм сигурна дали ще се хареса или дали са подходящи. Ако бяха до 30-ина лева, можех и да взема, но пък имам и един младеж на 17 г., който също не ми е много близък, та и за него трябва да измисля нещо подходящо, а какво не знам.

# 132
  • София
Това с музикалните кутиите съм взимала точно на това детенце. Купувала съм от Озон, но съм виждала и в Ориндж, Емаг. За мен лично са за по-малки дечица. Даже мисля да взема за щерката малко по-нататък за някой празник, че вече се напълни с всякакви фиби и ластички. За 14г бих взела ваучер за тип Дъглъс, Сефора.

# 133
Да, козметика с ваучер е добра идея, благодаря! А тези ваучери от магазин на съответния бранд ли трябва да взема или може онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт