🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 476
  • 893
  •   12
Отговори
# 885
Момичета, дайте идея от къде мога да купя подарък на една малка любителка на балета. Детето е на 3-4 годинки и много харесва каките, които танцуват. Ходихме на концерт в Софийската опера, малката седя в захлас 3 часа и не мръдна. Та искам нещо по слабостта й да подаря.

# 886
  • Пловдив
Запазила съм си като идея ето тези гномчета, но са едва 10 лв. Може да се добавят и други неща от сайта.
https://www.veraitalia.eu/gnomi-na-blagopoluchieto-montosco-sapo … _yGja0QQ&sfnsn=mo

Тези чайове единична дозичка ли са? Изглеждат много интересни Thinking

# 887
За колежката до 40лв - хубав шал.

# 888
  • София
За балет, ние ще гледаме Лешникотрошачката на Русенската опера, но е преди Коледа.
На базарите до театър Иван Вазов взех тези малки капсули чай за колежките.

Много бързах и сега видях колко зле съм снимала.

# 889
  • Някъде там
идея за коледн подарък за тийнейджърка.
Вчера ги купих от ДМ - цена  около 22 лв.

# 890
Момичета, дайте идея от къде мога да купя подарък на една малка любителка на балета. Детето е на 3-4 годинки и много харесва каките, които танцуват. Ходихме на концерт в Софийската опера, малката седя в захлас 3 часа и не мръдна. Та искам нещо по слабостта й да подаря.

Музикална кутия с танцуваща балерина? Би трябвало да ѝ хареса.

# 891
Аз много харесвам книжките на Фют с класическа музика. Особено с коледен привкус "Лешникотрошачката" ми е много на сърце. Има и музикален пъзел на същата тематика, както и от новата поредица "Уча се да свиря".
Подарявала съм музикална книжка, кукла балерина и цитираната музикална кутия на момичета с такива интереси.

# 892
  • Бургас
На малката балеринка може и някоя хубава балетна рокля/пачка/туту.

# 893
А да й подарите някакъв балетен курс? Само идея давам, защото ми е ясно, че логистично ще бъде сложно. Първо, не знам дали правят за толкова малки деца. Второ, трябва да го съгласувате с родителите. Но ако някъде има пробни уроци, можете да я заведете.

Общи условия

Активация на акаунт