🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 292
  • 892
  •   20
Отговори
# 855
  • под тепетата
Благодаря, Димис! Покрай баща ми  мъжът ми и зет ми са заредени вече с пижами за 10 години напред. Сега ще поровя в интернет за тази фирма, за да не те ангажирам излишно. Видях, но на сайта няма с яка.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:46 от bilqna_69

# 856
bilqnqсигурна съм, че имаше. На село има такъв модел, останал от татко. Дори се чудих дали да не го занеса в болницата за спешните случаи за операционната да има. Утре ще проверя в магазина дали има. Възможно е да не шият вече такъв модел. Не ме затрудняваш, магазина ми е по път. Не съм влизала скоро, защото вече младежа сам си купува бельо. Преди много го посещавах, заради бюджетните  летни панталонки и тениски за игра.

# 857
И аз много се радвам на електрическа кана. Пия разтворимо кафе, понякога си правя и инстантни спагети за обяд (знам, че е ужасно).
Синът ми си носи термос с топла вода, обича да пие топла след плуване. Както са писали вече някои даже съм топлила вода за къпане на бебе, когато ни се беше повредил бойлера.

Аз едва ли съм открила нещо уникално, но да споделя, може на някой да допадне. Бях харесала в един сайт тези киндер чаши с малки шоколадчета, които могат да се разтопяват в мляко и там бяха 21 лева. А днес ги видях в Метро на 15 лева и взех няколко за съседчетата на село, с децата си разменят торбички всяка година.

# 858
И аз много се радвам на електрическа кана. Пия разтворимо кафе, понякога си правя и инстантни спагети за обяд (знам, че е ужасно).
Синът ми си носи термос с топла вода, обича да пие топла след плуване. Както са писали вече някои даже съм топлила вода за къпане на бебе, когато ни се беше повредил бойлера.

Аз едва ли съм открила нещо уникално, но да споделя, може на някой да допадне. Бях харесала в един сайт тези киндер чаши с малки шоколадчета, които могат да се разтопяват в мляко и там бяха 21 лева. А днес ги видях в Метро на 15 лева и взех няколко за съседчетата на село, с децата си разменят торбички всяка година.

Прекрасна идея за моя син. Но при нас не съм виждала такова нещо.

# 859
  • Враца
В Била в момента има подобни чаши, за около 11-12 лв

# 860
  • В страната на бурите
Понеже заговорихте за кани за вода и чайници, се сетих, че си купих електрическа чаша за чай от Тему. Става не само за чай, загрява водата добре и бързо. Ако имате кана, прави същото, но е малка и удобна за пренасяне - за офиса, за ваканция. Аз я ползвам често. Може да е добра идея за подарък. https://share.temu.com/O0lVqjHZnEB

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 07:51 от Wonder woman

# 861
# 862
  • под тепетата
Погледнах, няма като за него. Благодаря!

# 863
Здравейте!
Трябва да купя Лего за 5 годишния си пременник и Transformers фигурка. Някой с деца-момчета със сходни интереси, би ли ме насочил къде да търся? Ако има намаление, ще е супер😊

# 864
Здравейте!
Трябва да купя Лего за 5 годишния си пременник и Transformers фигурка. Някой с деца-момчета със сходни интереси, би ли ме насочил къде да търся? Ако има намаление, ще е супер😊

Озон имат намалени модели в момента, Хиполенд и Комсед ще имат коледни каталози може би от началото на декември. Техните намаления минаха, може да направят подобни до края на ноември.

# 865
bilqna_69 , в HM има бархетни с яка и джоб, може да погледнеш в сайта.
И на next също, в about you са намалени!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 23:48 от mama irina

# 866
  • София
Горе-долу съм готова аз:
Скрит текст:
За сина ми:

За дъщеря ми:

За майка ми + 1 парфюм:

За баща ми и приятелката му взех този пепелник, дано върши работа. Ще получат още календари на децата, книгоразделители и късметчета:

За единия ми брат + чаша, която си сменя цвета и се появява надпис

За другия ми брат:

За мъжа ми:

За свекърва ми:

За колегите:

За приятеля на майка ми портмоне с името му.
За имения ден на дъщеря ми поръчах това от една ФБ стр., но мисля, че и за Коледа е супер:
[

# 867
Здравейте!
И аз трябва да взема Трансформърс Оптимус Прайм. Мисля, че най-интересни варианти намирам в Емаг, но аз имам 3 девойки и не съм много навътре с подобни играчки..съпругът ми хареса най- много играчка оттам.

# 868
sea.sea, откъде взе комплекта за горещ шоколад? Не можах да го намеря в нета.

# 869
Привет!
От кани за топла вода към преносима
кафемашина за еспресо!
За никой друг от семейството не съм  напълно готова с подаръците, но кумците ми са запалени планинари, приключенци и търсачи на природни красоти, които не могат без кафе.
Дори успях да опитам чаша кафе, приготвен с такава джаджа Blush
Надявам се да харесат моят прочит:
https://www.outin.bg/

Общи условия

Активация на акаунт