🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 999
  • 1 210
  •   6
Отговори
# 900
Не мога да си спомня дали беше в миналогодишната тема, и в началото на тази, но съм чела тук за една книга - нещо като лексикон - за баба, тя да си описва спомените, нещо такова беше. Днес, случайно от едно издателство ми излезе много популярна книга /тяхна статистика/ - "Бабо, разкажи ми твоята история" - 200 въпроса. Мисля си, дали да не си я "поръчам" на децата за мен, но така "наизуст" не знам дали ще бъде това, което очаквам. Да им я оставя за "спомен" от мен след години. Не съм много убедена дали си заслужава, а е и 37 лв. - да я оставя да събира прах - не ми се иска.

# 901
  • Пловдив
Повечето хора обичат масаж...та е почти универсално за непознат човек/колега.
Ако е споделял/а че чете, ходи на театър може и ваучер за книжарница, билет за постановка.

# 902
Леле, Светкавице, ако знаеш колко жени пият повече от мъжете си  Simple Smile, хич няма да се чудиш на подаръка.
За жени има и "дамски" питиета - ако не пие, ще го вложи в сладкиш, както аз ще направя с един Бейлис (не целия, де, че май ще ме пропият с него Simple Smile ).
На мен ми бяха подарили бутилка хубаво червено плодово вино - е, както не пиех, така си поръчах още Simple Smile (от магазина, разбира се, не от дарителя ми).
Бутилка такова вино и томче поезия, ръчно изработена свещ - и комбинацията е готова...

# 903
Сещате ли се за някой, който прави масажни свещи?
Моята любима маникюристка прави такива свещи, на мен лично много ми харесват. И са с три фитила, за да няма фира 🙂
https://www.facebook.com/share/17CTDCeBBC/

# 904
Подарявала съм родословно дърво. Много приятно е направено и е лесно за попълване. Баща ми беше очарован от подаръка

# 905
  • Варна
Аз за колежка (бюджет 30лв) поръчах от Нотино от коледната колекция на Yankee свещите, намалени са в момента. 4 различни в кутия

# 906
  • София
Добре, че нямаме такива подаръци при нас- на масажи не ходя, вино не пия, камо ли да готвя с алкохол. 😂😂😂

# 907
Ако е за София- ваучер от Мацало за рисуване.

# 908
  • София
Аз бих подарила хубава кутия с чай и коледни сладки ( сега навсякъде има хубави + в лидъл от Делукс серията има селекция пастети или сладка в малки бурканчета, и за гости стават - ако самия човек не обича)
Чай има около 20лв тук - 60+ чая

# 909
Обаче май тези чайове са произведени в Украйна, някой го беше писал в темите и после проверих, че е така.

# 910
  • София
Сега видях ,че и в Лидъл има на добра цена.

# 911
От Делукс серията на Лидъл миналата година получих от колежка много хубав ликьор.
По принцип не съм голям запалянко на ликьорите, но беше много вкусен, после дори го търсих да си купя. Помня, че нещо се затопляше ли преди консумация?!
Сигурно го има и тази година.

# 912
  • Карлово
Момичета, дайте идея от къде мога да купя подарък на една малка любителка на балета. Детето е на 3-4 годинки и много харесва каките, които танцуват. Ходихме на концерт в Софийската опера, малката седя в захлас 3 часа и не мръдна. Та искам нещо по слабостта й да подаря.
Приятелка купи пачки за по 15 лв от Тему. Балеринката, на 3 години, много им се радва. Също пак от там торбичка с името на детето.
https://www.temu.com/bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0 … 243782_wja41kx67l

# 913
Момичета, дайте идея от къде мога да купя подарък на една малка любителка на балета. Детето е на 3-4 годинки и много харесва каките, които танцуват. Ходихме на концерт в Софийската опера, малката седя в захлас 3 часа и не мръдна. Та искам нещо по слабостта й да подаря.
Аз купих от книжарница ето тази книга. Мисля, че е чудесен подарък за дете, което обича музиката и балета.

# 914
Някой поръчвал ли е пъзел от този сайт https://lubiwood.com/bg/
Притесняваме, че искат плащане , а не знам дали са надежди.

Общи условия

Активация на акаунт