🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 714
  • 1 210
  •   17
Отговори
# 1 200
Не работи това в моя случай. Към някакво специално ядене и пиене няма никакъв интерес, а ръчните неща се възприемат като отбиване на номер с долнокачествени продукти. Особено е там, аз и затова отлагам мисленето досега, все не искам да си блъскам главата с ясното съзнание, че каквото и да реша, все ще е "ми... благодаря".

# 1 201
  • Враца
Аз много обичам да получавам качествени сапуни..
Но, никой не ми подарява!

# 1 202
  • под тепетата
Относно техниката за мъжа - абсурд да взема нещо без него! Една Коледа си беше пожелал Ел. трион за дърва. Разпечатах снимка, пъхнах в картичката с пари и дадох.

# 1 203
В ЛИДЛ от другата седмица ще има органайзери или покривала за багажник. Някой търсеше за подарък.

# 1 204
  • Пловдив
Детски дървен зъболекарски комплект има в Лидл.

# 1 205
  • София
По коледните базари в момента продават хубави ръчно изработени украшения за елха + бонбони / вино - е универсален и приложим подарък за всеки. Enter Sandman - самото държание на получателя ми звучи отвратително. На подобни хора и звезда да им свалиш - пак ще питат ,точно тази ли ?

Ще разменяме подаръци с колегите и понеже не сме си избирали кой на кого ще подарява , а на деня всеки ще донесе подарък,които ще бъде номериран - пък след това  на жребиен принципн ще си теглим подаръчето.
Демек мисля за унисекс подарък , точно нещо за пиене/ хапване + коледна декорация /свещ ,  коледна чиния/плато , украшение за елха. /

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 13:27 от paranoir

# 1 206
Enter Sandman, знам, че не ти е до смях, но не мога да не ти споделя какво ми дойде наум като прочетох поста ти  Wink

Скрит текст:
Аз имам да допълвам още няколко детски подаръци и големият въпрос е за майка ми и брат ми какво. Всичко, че и отгоре, имат, всичко е от най-скъпото. Бях решила да залагам на изживявания и последно бях взела билети за постановка на Камен Донев, ама отзивите бяха - не било добро изпълнението, местата били съвсем напред и им духало Neutral Face ... Изобщо нямам никакво желание дори да мисля за нещо, което няма да се оцени отново, но ако все пак някой се сети за интересно интересно събитие, на което няма да духа, да каже.

# 1 207
  • софия
Може ли да ми дадете идея или по-точно сайт, където предлагат интересни подаръци за рибари!

# 1 208
Ако си в Сф, има огромен магазин срещу Баухаус, където са юск и виа тракия

# 1 209
milcky, виждала съм го това и много оценявам хумора в предложението Grinning

# 1 210
Добавих един пъзел за запознаване с буквите. Не е лош, като се изключи тук там дребен чивор и на парчето с охлюва - малка вдлъбнатина.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт