🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 145
  • 1 200
  •   22
Отговори
# 990
Ааааа, щом играе видео игри, хич не е съвършен Satisfied

# 991
Моето предложение е да му подарите някакво преживяване - на един приятел му взехме полет с парапланер от Макарон за рд.

# 992
Ех, момичета, златни сте, много ви благодаря. Колите са супер, ще обикалям утре магазините и ще видя направо на място. Ароматизаторът също е супер идея, сега като се замисля в багажника на колата му е голяма какафония, така че не мисля, че има ароматизатор.

Ако е така, един органайзер за багажник би бил практичен и полезен подарък.

# 993
  • София
Много е далече от съвършенството 😁😁, но откъм подаръци е зор.
Ферарито е много яко, но ми е малко скъпо. Мисля, че до 150 лв. мога да отделя, но това ми е лимитът.
Какъв е този органайзер за багажник? Това може да е супер полезно

# 994
Аз съм женена за геймър..обича да носи тениски със интересни надписи

Моят играе стратегически игри и обича да мисли ..

През годините съм му подарявала постери ,геймърски чаши,книги за игрите  ако знаете какво точно играе..

# 995
Тая тениска е супер яка, запазвам си я за бъдещи идеи.
Шоколадови бомбички тези дни мернах в групата Купи подарък от майка на дете с увреждания, но не запазих публикацията.

# 996
  • София
Логическите пъзели са супер и тениската също. Утре имам план да обикаля няколко магазина, ще видя за кола, такъв пъзел и някоя тениска.

# 997
Виждала съм в книжарници ориндж такива пъзели
Логическите пъзели са супер и тениската също. Утре имам план да обикаля няколко магазина, ще видя за кола, такъв пъзел и някоя тениска.

# 998
Ох, по описанието все едно слушам за моя човек 😂 Докато се сети, че има нужда от нещо и си го е взел и ми е кошмар да му купувам подаръци. 😃 Всякакви неща съм му подарявала вече - като съм го питала кое от всичко най-много харесва ми каза един ключодържател мултитуул. Конкретно този, който бях взела не виждам, но вече 3г и половина го ползва, не е мръднал, а е рязал и чопкал всякакви неща с него. Не е най-бюджетното нещо за ключодържател, доста е малък на живо, но излезе доста практично. Колани също харесва. Мислих да му взема точно ваучер за преживяване, но съвсем тънко, гледайки как някакъв подкастър подари на гост, се направих на ударена какво мисли за такива неща и ми обяви, че не би се зарадвал 😑 а го познавам от 10г, заедно сме над 6г и се оказа, че щях да сгафя Grinning отговорът му беше "аз примерно, ако искам нещо ще си избера къде точно, ще си планувам, а не там с нечии партньори, с които работят да се ограничавам в избора". Просто ще ме умори Joy
https://leatherman.bg/klyuchodyrzhateli/
От колегите най-много се радва на логически пъзели и все някакъв нов му подаряват - освен дървените има и метални. В Orange има избор.

# 999

Гледам, че имаме и едно по-малко Ферари на Лего, така че ако не намерите нещо друго по-подходящо, това също е вариант - като закачка и добавка към нещо друго. Ваучер за книжарница също, щом чете. Ние четем много у дома, но и аз, и синът имаме периоди, в които ни е много натоварено и за известно време оставяме книгите.

# 1 000
Ако знаете какво играе, може да му вземете мърч тениска, има и в Озон.

# 1 001
Или в Пулсар (те май са на Озон).

# 1 002
Кутия за часовници, 4 бр. доставка от София
https://vipgifts.bg/%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0- … 0%B8%D1%86%D0%B8/

От друг сайт, май доставката е от Шумен, харесах я също, но от 1-вият харесах кутия за бижута за 13 г. госпожица и реших да спестя 8 лв. от 2 доставки.
https://ontimebg.com/podaryci/kutii-chasovnitzi/dyrvena-kutiya-z … ks-s-6-otdeleniya

По това време на годината Лидл пускат и кутии за часовници, и за бижута. Добри са като качество и са на много добри цени.

# 1 003
  • София
Смених малко концепцията и взех това за майка ми, просто цената ме омагьоса: 😂

# 1 004
Цена или линк? Grinning Не успявам да го намеря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт