и си купува всичко, което му душа иска. Дрехи - има куп и все някакви маркови, там мога да се наредя най-много с някой суичър, но пак не е сигурно, че ще налучкам, а и миналата година му подарих такъв. Играе видео игри и си има де, що джаджи се сетиш, а игрите си ги купува предварително, сестра ми твърди, че няма нещо, което мога да взема в тази насока. 
- то следва хумидор (ама не какъв да е), ножички и прочие необходимости. 

- то следва хумидор (ама не какъв да е), ножички и прочие необходимости.
и си купува всичко, което му душа иска. Дрехи - има куп и все някакви маркови, там мога да се наредя най-много с някой суичър, но пак не е сигурно, че ще налучкам, а и миналата година му подарих такъв. Играе видео игри и си има де, що джаджи се сетиш, а игрите си ги купува предварително, сестра ми твърди, че няма нещо, което мога да взема в тази насока. 
и си купува всичко, което му душа иска. Дрехи - има куп и все някакви маркови, там мога да се наредя най-много с някой суичър, но пак не е сигурно, че ще налучкам, а и миналата година му подарих такъв. Играе видео игри и си има де, що джаджи се сетиш, а игрите си ги купува предварително, сестра ми твърди, че няма нещо, което мога да взема в тази насока. Препоръчани теми