🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 714
  • 1 210
  •   17
Отговори
# 975
  • Бургас
Виждам, че Сиела и storebg предлагат някакви. Преди две-три години поръчвах от една бургаска фирма, но не мога да се сетя сега за името.

# 976
Тук някой беше питал за музикално килимче за по-голямо дете. Това ми попадна днес и мноооого ми хареса
https://shantavo.bg/Za-ofisa/muzikalno-kilimche-za-tancuvane-za- … mbgGydONdiZ4IQOPQ

# 977
Отдавна не бях чела в темата и добре, че прочетох. Това с коледната томбола ми хареса за служебния банкет. Тази година обаче ще е в много посещавано заведение и няма да сме усамотени за да се усети веселбата. Преди години им бях сложила имена на коледни герои, всеки теглеше късмет и гледах кой герой на кого трябва да подари късмета. Голям смях падна. Беше нов елемент в празненството и се хареса. Оттогава все питат и се надяват за късмети.  Ама и аз все правя.
На позната за подарък приготвих тишлайфер с коледни мотиви и едни елхички изрязани за поставяне на прибори в тях - това като идея за подарък на колежка.

# 978
  • София
Из новата брошура на Лидъл, споделям понеже по едно време бяха доста търсени тези точно тип опашка, а и е на доста добра цена.

# 979
  • София
Момичета, купих всичко, но се затруднявам с мъжа на сестра ми.
Той се справя доста добре в живота Simple Smile и си купува всичко, което му душа иска. Дрехи - има куп и все някакви маркови, там мога да се наредя най-много с някой суичър, но пак не е сигурно, че ще налучкам, а и миналата година му подарих такъв. Играе видео игри и си има де, що джаджи се сетиш, а игрите си ги купува предварително, сестра ми твърди, че няма нещо, което мога да взема в тази насока.
Преди време бях забелязала, че сглобява някакви коли от лего, но последно май една беше останала несглобена, а и финансово не знам дали ще смогна. Четеше много, но последните месеци е почти денонощно на работа, а като се прибере седне да поиграе и ляга. Не пие, не пуши, спазва някакъв режим и не се изхвърля в яденето. Изобщо много ми е трудно,  ще ми се да използвам намаленията сега. Помагайте, че само той остана, а вече съвсем се обърках.

# 980
Този човек много безгреховен и затова - труден Simple Smile
Вземи му пури да пропуши, че нататък да е по-лесно Simple Smile - то следва хумидор (ама не какъв да е), ножички и прочие необходимости.
Извън шегата - все носи портфейли, колани, чанти от хубава кожа или раница (подозирам раница по профила, който си му направила), елегантни или по-спортни шалове от кашмир или друга качествена материя...нещо такова.

# 981
За най-малките Клевър Бук има кутии
https://www.facebook.com/share/1MkjmEDYD8/

Сайта на СПХУ си работи и като гледам може да се поръчват спокойно стъклени играчки
https://social-plovdiv.eu/magazin/

Писах на човека от Стъклодувно Ателие Иван Станев.
За конкретен модел отговори : "Здравейте! Не е наличен и предвид вече поетите поръчки не можем да се ангажирам със срок за изпълнение."
За след Коледа няма смисъл !

# 982
Показвам ви какво приготвих за две дами дето се грижат целогодишно за мен:

За фризьорката, персонална брошка с името й и малка свещичка:
Скрит текст:

За маникюристката ми, персонално е:
Скрит текст:

Подготвих и малки подаръчета за племенницата ми и приятеля й, персонални брошки за униформите им и  флашка с тематична форма:
Скрит текст:

За приятеля на сестра ми, ключодържател персонален:
Скрит текст:

Купих кутиите от магазин Шихо във Варна + бял герлянд. Подаръците са от Шейн.

# 983
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, търся за подарък шоколадови бомбички. Намирам само от скъпите белгийски от Брюж? Някоя малка сладкарница си мисля, но не виждам никъде? Всъщност предпочитам от такъв тип, защото евентуално могат да се персонализират.

# 984
  • София
Този човек много безгреховен и затова - труден Simple Smile
Вземи му пури да пропуши, че нататък да е по-лесно Simple Smile - то следва хумидор (ама не какъв да е), ножички и прочие необходимости.
Извън шегата - все носи портфейли, колани, чанти от хубава кожа или раница (подозирам раница по профила, който си му направила), елегантни или по-спортни шалове от кашмир или друга качествена материя...нещо такова.

Много благодаря за предложенията. Ако пропуши и сестра ми не го пребие с лопатата, аз ще го направя Simple Smile Simple Smile 
Портфейл не бих рискувала, но чанта е супер идея, ще проуча. Накрая ще му връча едни чорапи на Пирин хил с най-абсурдния десен (това се превърна в странна традиция вече 4 или 5-а година) и да се оправя Simple Smile

# 985
Yellow_girl, веднага ти препоръчвам и съм сигурна, че ще го хареса. Едната ми тийнка е фенка на Бързи и яростни, и сама поиска ей тази кола за сглобяване - https://www.hippoland.net/lego-speed-champions-barzi-i-yarostni- … ne-gt-r-r34-76917
Виждам, че има и другите коли от филма.
Ако ги няма, разбира се, че може да ги е събрал вече. Grinning

# 986
# 987
  • София
Той се справя доста добре в живота Simple Smile и си купува всичко, което му душа иска. Дрехи - има куп и все някакви маркови, там мога да се наредя най-много с някой суичър, но пак не е сигурно, че ще налучкам, а и миналата година му подарих такъв. Играе видео игри и си има де, що джаджи се сетиш, а игрите си ги купува предварително, сестра ми твърди, че няма нещо, което мога да взема в тази насока.
Преди време бях забелязала, че сглобява някакви коли от лего, но последно май една беше останала несглобена, а и финансово не знам дали ще смогна. Четеше много, но последните месеци е почти денонощно на работа, а като се прибере седне да поиграе и ляга. Не пие, не пуши, спазва някакъв режим и не се изхвърля в яденето. Изобщо много ми е трудно,  ще ми се да използвам намаленията сега. Помагайте, че само той остана, а вече съвсем се обърках.

Привет Simple Smile

Ето и моето предложение за зетя (луксозен ароматизатор за кола):
https://aromatic89.bg/product/komplekt-luksozen-parfyumen-aromat … 2-broya-palniteli

# 988
  • София
Ех, момичета, златни сте, много ви благодаря. Колите са супер, ще обикалям утре магазините и ще видя направо на място. Ароматизаторът също е супер идея, сега като се замисля в багажника на колата му е голяма какафония, така че не мисля, че има ароматизатор.

# 989
Преди време бях забелязала, че сглобява някакви коли от лего, но последно май една беше останала несглобена, а и финансово не знам дали ще смогна. Четеше много, но последните месеци е почти денонощно на работа, а като се прибере седне да поиграе и ляга. Не пие, не пуши, спазва някакъв режим и не се изхвърля в яденето. Изобщо много ми е трудно,  ще ми се да използвам намаленията сега. Помагайте, че само той остана, а вече съвсем се обърках.

Какъв е бюджетът за мистър ‘съвършен’? Синът ми последно сглобява това Ферари, беше му общ подарък за РД от всички приятели.

Сега ще подаряваме на чичо му, че направо се влюби, като видя нашето.

https://www.amazon.de/LEGO-Technic-Ferrari-SF-24-Rennauto/dp/B0D … Caps%2C180&sr=8-4

Общи условия

Активация на акаунт