🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 714
  • 1 210
  •   15
Отговори
# 960
Дайте идея какво да подаря на момиче на 8 г ,не сме мн близки и не знам нищо за нея но вървим по роднински ..миналата година и подарих таен дневник от този сорт с тайни чекмеджета в него да си прибира някакви неща ..

# 961
  • Пловдив
Някаква чантичка от този тип

# 962
По повод книгите със спомени, се сетих за друго - преди две години подарих на нашите баби книги за рецепти, но на първата страница написах послание да пишат не само рецепти за готвене, но и рецепти за домашни лекове, препоръки, хитринки за чистене, премахване на петна и всичко каквото им хрумне в този дух. Скоро надникнах в тетрадката на едната и видях точно каквото си представях, много мило ми стана. А идеята ми дойде след като почина моята любима баба и досега ми липсва да й звънна само за минута да я питам нещо как се прави. Да не говорим колко много знаеше за градинарство и научно, защото това беше завършила, и откъм поверия и всичко това си отиде с нея...

А иначе да споделя, че изд. Труд са пуснали нмааленията си. Всяка година ги следя, за да си попълним колекцията за Зайчето Питър.

# 963
Виждали ли сте някъде такъв тип кутии с микс капсули за Dolce Gusto? Излезе ми реклама, но този сайт ми е много криминален и с ниска оценка. Идеята ми се стори супер за коледен подарък, но не успявам да открия на друго място.
Ако пък се сещате за някакви други идеи за фенове на кафето, много ще се радвам

# 964
  • Бургас
Аз съм си запазила това като идея https://kaffek.bg/koleden-kalendar-s-kapsuli-mix-kaffekapslen-dolce-gusto.html

# 965
# 966
  • Пловдив
veni.b, намирам тестовата кутия тук

# 967
  • софия
Не бих ползвала този сайт.

# 968
Поръчвам от този сайт кафе от месеци, наскоро му смениха името. Коректни са, никакви проблеми не съм имала нито с качеството, нито с доставката. Има си проследяване на поръчката.

# 969
  • софия
Нито има адрес, нито телефони за връзка, нито мейл. Няма наложен платеж. Отзивите за тях в профила им във ФБ не са ласкави.
Благодаря съм за такива сайтове. Всеки избира как да се прецака.

# 970
И аз ги харесах тези адвент календари с кафе-капсули, но 12 лв доставка ме отказаха да натисна "поръчай"

# 971
И аз писах, че поръчвам от Kaffek, не съм имала проблеми, супер интересни неща има. Идва по Спиди от Дания, има тракинг.

# 972
  • Варна
И аз поръчах. Вчера пристигнаха. Няма проблем със сайта. Доставката отне 6 раб.дни.

# 973
veni.b, намирам тестовата кутия тук
Скрит текст:

veni.b пита за капсули DG, а не за Caffitaly – различни системи са и капсулите са различни.
Освен ако не става въпрос за машина, която работи с двата вида капсули.

# 974
  • Благоевград
Здравейте! Знаете ли от къде мога да поръчам Календар на предизвикателствата или нещо подобно за 12 г момиче?!

Общи условия

Активация на акаунт