🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 98 584
  • 1 192
  •   3
Отговори
# 1 020
  • Бургас
По рано в темата, имаше публикувана фейсбук страница за коледни играчки и имаше играчки с момиче бебе и момче бебе. Сега, една приятелка каза че чака бебе и искам да и подаря, но не мога да ги намеря. Sad
  Едната фирма за играчки, която съм си запазила е тази, другата е тази. Имаше още една предлагана, мисля, но не помня коя беше. Разгледайте все пак и в тези Blush

# 1 021
  • Враца
Благодаря! Това е , първото! Simple Smile

# 1 022
Тези дни има намаление "зелен петък" в zelen.bg Поръчах си коледен календар с пралини, а на майка ми се чудех за чаения календар на Yogi. Натоварих в количката и прилично количество курабийки и барчета за ежедневно похапване , както и продукти за сладкопечене като кафява захар, сушени плодове, шоколадови капки. А, и няколко кутии с пралини и кремчета тип течен шоколад за подаръци.

https://zelen.bg/bonboni-davki-i-blizalki/koleden-kalendar-s-pralini-312g-bettr

# 1 023
  • София
масажора за очи -глава,реално масажира очите
https://zenet-shop.com/massage-glasses-zet-701-bg
За пръв път чувам за такова нещо, благодаря! Това звучи като супер подарък за хора, които си имат всичко. Как се спряхте на тази марка, гледам че има няколко различни? Ако кажете, че помага и при главоболие от синузит, веднага поръчвам един такъв за ММ.
За жалост май може да се ползва само от млади хора, в упътването прочетох:

Цитат
Ако сте претърпели операция на очите или страдате от глаукома, катаракта, отлепване на ретината - не бива да използвате този уред.

# 1 024
  • София
Търся надеждна безжична Пауър банка ,съвместима с айфон.Да е тънка и красива Simple Smile Някой купувал ли е такава и да е останал доволен от избора?

# 1 025
Падна ми се жена от коледната томбола за подаръци, изпадам в чудене, защото не я познавам много. Продължавам да мисля, че по-весело щеше да е томбола, при която всеки тегли предмет. Забравих да питам до колко лв.

# 1 026
Аз за такива колегиални подаръци бих купила коледен сувенир, коледна покривка или комплект коледни подложки за сервиране.
Ако колегата/ колежката са ми по-близки може би шал, ръкавици.

# 1 027
  • Пловдив
В Кауфланд са напускали коледни кошници по 35лв. Прилични изглеждаха.

# 1 028
За размяна с колеги - една година бях взимала подаръчен комплект от Истински мед. Има от 20 до 60лв. и е универсално - почти всеки обича мед или пък някой в семейството му. Комплектите идват хубаво опаковани, с коледна картичка (някои включват и чаша, чай или други симпатични дреболии).

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 15:28 от vanesa_georg

# 1 029
По Миналата коледа правих подарък за колежка на мм ,така теглили листчета с имена и му се паднала дамата и той притеснен че нито  си общуват нито я познава кой знае колко ..купих една по голяма чаша която да става за горещ шоколад,капучино или чай ..купих малки десертчета,чай пакетчета микс черен,зелен ,плодов ,кафе пакетчета няколко модела и я увих красиво в празнична хартия с пандела ...има възможност да си развихриш въображението ...
За друга колежка миналата година правих буркан със смес за печене на сладки също много ефектно става ...

Падна ми се жена от коледната томбола за подаръци, изпадам в чудене, защото не я познавам много. Продължавам да мисля, че по-весело щеше да е томбола, при която всеки тегли предмет. Забравих да питам до колко лв.

# 1 030
Купих от ЛИДЛ шоколадчета във формата на евро валута. Смятам в коледната тортата от картон да сложа и по едно такова тематично шоколадче + късмети.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:44 от Реа

# 1 031
Какъв е този органайзер за багажник? Това може да е супер полезно

Извинявам се за закъснелия отговор.
Имам предвид нещо такова:
Скрит текст:
И двамата с мъжа ми ползваме и наистина е в полза, всяко нещо си го знаеш къде е и нищо не ти се търкаля из багажника. Такива органайзери са и с велкро, закрепват се стабилно за пода на багажника и не се разместват. Събират доста боклучета, бутилчици, парцалчета и инструменти.
 Има и разни сгъваеми.

# 1 032
И аз потвърждавам практичността на органайзерите за багажник. ММ ги ползва и в гаража по рафтовете. Има различни модели купувани във времето.

# 1 033
  • Plovdiv, Bulgaria
Органайзера е супер идея, на мен ми трябваше спешно и взех от Синсей тази кутия с уши на мече, която е забавна за сезона и струваше 7,50лв. Просто да не ми се подмятат торби за пазар, пожарогасител, чадър и други дреболии. Но събира доста.
www.sinsay.com/bg/bg/kutiya-za-sahranenie-675fm-88x

# 1 034
Аз търся варианти за различни вкусове топъл шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт