🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 99 064
  • 1 198
  •   16
Отговори
# 1 185
Хора с био-еко насоченост, решили да напуснат работата си в града и да отидат да правят сламени къщи на село, да пекат глинени грънци и такива неща. Не сте ли виждали предаването?

# 1 186
  • Враца

Тези, дори не са копринени, а пише че са сатенени. Нищо общо с ефекта на черничевата коприна.

Тази, нямат Standard 100 by oeko-tex® .
Демек, също нищо не гарантира какви са, може да са сатенени.
Предвид цената, ме съмнява да е коприна.

# 1 187
В moni-textil.com,  също има комплект калъфка, маска за сън и ластиче за коса.
В кутия са, много добре изглеждат,  но не съм такъв разбирач..
Но не падаше леко, по скоро като сатен ми идва..
Цената беше намалена на 89 лв.
Може да погледнете.

# 1 188
А някой има ли отзив за тази палитра от дъглас? https://douglas.bg/douglas-makeup-big-star-pallete-90294
Колежката обича да се гримира цветничко, е , сигурно с по-висок клас грим, но тази палитра изглежда доста симпатична. Колежката и тя е една такава кокетничка 😀

# 1 189
Поне две съфорумки я поръчаха, но май за подаръци и не помня да съм чела отзиви. Цената сякаш беше около 32-27 лева. Аз одобрявам идеята за палитра като цяло и мисля, че ще е супер подарък Heart Eyes Другият вариант е да потърсиш нещо малко по-евтино и да добавиш буркан Нутела. Ако не й харесат сенките, да има утешителен подарък Smiley Освен, ако не си пада по супер здравословното хранене и не яде такива неща Smiley

# 1 190
  • Варна
Тази палитра е много симпатична, купих я от носталгия(мама имаше подобни преди 30години). Много блясък в първи ред,  втори- неизползваем, много синьо, трети ок. Четките не стават.
При мен неизползваема, но ще постои на шкафа

# 1 191
  • Русе
Скрит текст:

Тези, дори не са копринени, а пише че са сатенени. Нищо общо с ефекта на черничевата коприна.

Тази, нямат Standard 100 by oeko-tex® .
Демек, също нищо не гарантира какви са, може да са сатенени.
Предвид цената, ме съмнява да е коприна.
Мнението за калъфките е много ...необосновано.
Първите калъфки са ацетатни- т.е. направени са от преработени целулозни влакна, комфортни са за кожата и косата.
Сатенът е вида сплитка, с която е образувана тъканта- това придава лъскавина на плата, не указва състава на изделието.
Според описанието на вторите калъфки, би трябвало да са от естествена коприна, комфорта при употреба ще е най-добрия.
Стандартът Standard 100 by oeko-tex® удостоверява, че няма вредни вещества при производството и в продукта- както тъкан, така и копчета, конци и т.н. Но това е търговски трик, липсата на този надпис не означава, че продукта е вреден.

# 1 192
  • Враца
Така ми беше обяснено, това съм гледала и съм доволна от покупките.
Исках да бъда полезна.
Пазарувала съм от тук:

https://inverno.bg/produkt/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d1%8a%d1%84%d0%ba% … bd%d0%b0-8/?_gl=1*haxv8m*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA3L_JBhAlEiwAlcWO56GXm5GHnUsWBuva2Wq_z9zhJPHCUCv2UAM40ThNijnjOL4THVjDGBoC38sQAvD_BwE&gbraid=0AAAABAiD6jrk8CoYYanF7Tb00sOeCMXC4

и :

https://zlatnaribka.com/collections/koprineni-kalafki-za-vazglavnitsa

Като на Златна рибка са по-лусозно опаковани и до вчера бяха 68 лв.

# 1 193
  • София
Ходих да видя палитрата на Дъглас на живо и честно казано не ми хареса особено. Някак груба ми седеше и наистина повечето цветове са неизползваеми. Но имат по-малка такава, която е много сладка и приятна. Мисля да я купя нея за подарък на една девойка.

https://douglas.bg/douglas-makeup-mini-star-pallete-90295

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 08:57 от Ahoney

# 1 194
Не следя цените на тази серия, но в Озон има код за 45% отстъпка на конкретно този модел на Лего Ботаникъл (LEGO45) - Бонзай червен японски клен:

https://www.ozone.bg/product/konstruktor-lego-botanicals-bonzay- … onski-klen-10348/

# 1 195
  • София
Поне две съфорумки я поръчаха, но май за подаръци и не помня да съм чела отзиви. Цената сякаш беше около 32-27 лева. Аз одобрявам идеята за палитра като цяло и мисля, че ще е супер подарък Heart Eyes Другият вариант е да потърсиш нещо малко по-евтино и да добавиш буркан Нутела. Ако не й харесат сенките, да има утешителен подарък Smiley Освен, ако не си пада по супер здравословното хранене и не яде такива неща Smiley

35 лв беше, но да- за подарък е и не съм я отваряла. Simple Smile

# 1 196
Здравейте, тази година съм до никъде с подаръците. Написахме си коледните писма и имам идея кой какво иска, но почти нищо не е купено.
Мъжът ми иска ъглошлайф, него ще го издирвам някъде на място. Взех му един празен куфар, който искам да напълня с някакви “мъжки” неща. Дайте идеи какво бихте сложили вътре, моля. Иска и органайзер за всичките му болтчета, гайки и т.н.
За големия ми син на 9г издирвам светеща мишка и клавиатура (безжични да са) на Logitech, но точно такива на дали ще намеря. Иска и баскетболна топка, тениска и голям кош, който не ми е ясно точно къде ще сложим.
Малкият на 3г иска зъболекарски кабинет?!? , той си представа нещо доста реалистично явно, със стол, маса и инструменти, а аз намирам все някакви боклукчиви комплекти.
Освен това иска и детски фотоапарат. Ако сте срещали нещо подобно ще съм благодарна да споделите идеи.
Поръчах книжки за малкия, за големия още се чудя какви. Харесва забавни истории като “Лошите момчета”.
Аз си пожелах книги за Коледа и ще правя списък на мъжа ми да избере от него. Така хем ще е нещо, което искам, хем няма да знам кое точно е избрал и ще е като изненада.
За родителите идея си нямам какво.

# 1 197
Аз организирах така болтовете и гайките на мъжа ми. Кутията е от Джъмбо и беше нещо от сорта на 4-6 лева. Нямам време сега да търся, но я имат и на сайта им.

# 1 198
Аз имам да допълвам още няколко детски подаръци и големият въпрос е за майка ми и брат ми какво. Всичко, че и отгоре, имат, всичко е от най-скъпото. Бях решила да залагам на изживявания и последно бях взела билети за постановка на Камен Донев, ама отзивите бяха - не било добро изпълнението, местата били съвсем напред и им духало Neutral Face ... Изобщо нямам никакво желание дори да мисля за нещо, което няма да се оцени отново, но ако все пак някой се сети за интересно интересно събитие, на което няма да духа, да каже.

Общи условия

Активация на акаунт