🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 98 474
  • 1 193
  •   14
Отговори
# 1 170
Тъкмо реших да поръчам капсули за кафе от тези: https://kafemania.bg/celebrations-kapsuly-topl-shokolad-za-dolce-gusto-8br, те взели, че свършили.....Някой да предложи от къде другаде може да поръчам?

# 1 171
Тъкмо реших да поръчам капсули за кафе от тези: https://kafemania.bg/celebrations-kapsuly-topl-shokolad-za-dolce-gusto-8br, те взели, че свършили.....Някой да предложи от къде другаде може да поръчам?
https://www.myness.bg/product/7716/kapsuli-dolce-gusto-celebrati … shokolad-8br.html

# 1 172
Големите книжарници предлагат подаръчни ваучери. Купувала съм такива за семейни подаръци на много близки хора, които много четат и с които много обменяме книги, но не се наемам аз да избирам конкретни книги. Същото практикувам и с магазини за козметика.

За много подаръчните ваучери са измиване на ръце и безличен подарък. За мен е изключително удобно и практично.

Да споделя моите идеи за подаръци тази година. Признавам, че не съм проявила оригиналност, но нямам умствен капацитет за такова нещо вече. А и около мен всички си имат всичко.

Най-близките ми приятелки - 4 броя: по един ваучер за козметичен магазин, по една ‘табелка’ за багаж и по 1 пакет коледни салфетки

Най-близките ми колежки - 6-7 броя: по кутийка по-засукани бонбони (белгийски, защото сме в Белгия) и пак коледни салфетки

За 13-годишното: нов таблет с екран 14 инча, че пише статии за училищния вестник, готви се за международно състезание по история, има онлайн уроци по български, а старият е само с 10-инчов екран + книга. Иска Пърси Джаксън. И един персонализиран печат за книги.

За себе си - нов прекрасен калъф за Филофакс тефтер (който вече дойде) 😛

За майка ми - нямам идея. Има нужда от нов телефон, но каза, че не иска.

Сигурно ще се наложи да мисля и за други подаръци в зависимост от това с кого ще се събираме по празниците, но тези горе са ми гарантирани.

# 1 173
  • София
За новодомци съм взимала одеяло, чаши за чай и чайник като знам какви цветове са ползвали, за да си подхождат и че пият чай много (не пакетчета, а си берат билките). Спално бельо имам няколко комплекта подарък и или не ни пасват на спалнята като размер, или не са мой стил и не ги слагам. Бих взела ваучер за някой магазин с неща за дома + някакъв алкохол, сладко и/или цвете за жената.

Една идея за книгите, които не четете и се чудите какво да правите - има група във ФБ за читалища, които ги приемат като дарения.

Капсули за кафе взимам често от Cafemag.

# 1 174
И аз почти приключих с коледните подаръци или поне измислих на кой какво да подаря. Няколко неща чакат да бъдат купени/поръчани. Благодаря за всички идеи, взех някои неща след препоръки в темата и много се радвам, че ви открих навреме 🤗

За най-малкия ми син, който на 31.12. става на годинка: активна масичка за игра

За средния ми син на 3 г.: пого стик за скачане от Декатлон, докторски комплект и много трудно открити фигурки на Пламъчко

За най-големия син на 9г.: все още не мога да го реша, той ми е най-труден, защото го вълнува само плейстейшън и по-специално роблокс. Чудя се дали книга-наръчник за Майнкрафт или книга-игра ще му допаднат. Отворена съм за други идеи, защото освен всичко има и рожден ден след няколко дни.

ММ: масажор за очи/глава тип очила

Майка ми: "кашмирен" шал с ръкавици от предложенията тук

Баща ми: ароматизатори за кола Aromatic 89

Сестра ми: коледен календар с капсули Долче Густо

Сестрата на ММ: безжични слушалки

Дъщеря й на 23г.: бутилка хубаво шампанско или вино

Сина й на 21г.: подаръчен комплект уиски

Свекърите: ще им направя кошница с някакви готини неща от рода на спагети с масло от сепия, вакуумирани морски дарове, бутилка шампанско, крекери, дип, панетоне/щолен.

# 1 175

За най-големия син на 9г.: все още не мога да го реша, той ми е най-труден, защото го вълнува само плейстейшън и по-специално роблокс. Чудя се дали книга-наръчник за Майнкрафт или книга-игра ще му допаднат. Отворена съм за други идеи, защото освен всичко има и рожден ден след няколко дни.

При сина ми наръчниците за Майнкрафт много се котираха по едно време - имаме поне 10, включително един дебел и тежък, купуван от Сиела и мъкнат до Белгия. Книгите игри нямаха успех при нас. Пробвала съм го с две, не прояви интерес и не повторих. Предпочита или да чете, или да играе.

# 1 176
  • Варна
Nedinka от къде купихте персонализирна печат за книги?

# 1 177
Nedinka от къде купихте персонализирна печат за книги?

От никъде все още, излизат ми разни сайтове във фейсбук. От някой от тях си мисля да поръчам. В края на следващата седмица ще се занимавам с подаръци.

# 1 178
Здравейте, мъжът ми ще си разменят подаръци във фирмата, и ме натовари със задача аз да избера подарък за колежката, за около 30лв. Миналата година подари книга… нямам никаква идея сега какво да вземе.. Моля за помощ 😊

# 1 179
И аз се включвам с молба за идеи за подарък на колежка. Ще имаме коледно фирмено празненство с размяна на подаръци. Бюджета е 50 лв. Колежката не я познавам в детайли, но, това което съм забелязала у нея е, че се гримира хубаво, носи интресени бижута. Готина, забавна и свежа мадама е на 44 години. Бях харесала от златна рибка копринена калъфка за възглавница, мисля, че това много ще й допадне, но е над бюджета двойно. Освен ако няма някъде код за отстъпка в златна рибка?

# 1 180
Няма кодове. Имаше скоро черен петък и бяха намалени, но ако съдя по миналата година, няма да ги намалят повече до Коледа. Назад в коментарите обаче имаше един по-бюджетен вариант, ако го намеря, ще пиша.

# 1 181
https://chaosbychris.com/kategorii-produkti/chaos-sleep/?gad_sou … 9diRoCpPIQAvD_BwE
Тези бяха бюджетните калъфи.Не идват в кутия обаче.

# 1 182
# 1 183
Търся коледен подарък за млада двойка, която от скоро живее заедно. Много млади и зелени хора са и ми се иска да им подаря нещо, което ще им служи като  морална основа за изграждането на дом- може би някаква подходяща книга.
Ще бъда благодарна на всякакви предложения.
Комплекта на “Да хванеш гората” с книга, късмети и нещо си. В книгите има истории от предаването за предимно зелени дауншифтъри от всякакъв тип.

https://dahvaneshgorata.com/pages/index.php

# 1 184
Зелени дауншифтъри какво ще рече ?

Общи условия

Активация на акаунт