🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 100 959
  • 1 219
  •   14
Отговори
# 1 215

Моя син имаше това куче ,всички зъби му се вадят,отделно някои имаха дупки и със инструментите му ги правеше ,има и паста и четка да ги мие ..

# 1 216
Аз имам да допълвам още няколко детски подаръци и големият въпрос е за майка ми и брат ми какво. Всичко, че и отгоре, имат, всичко е от най-скъпото. Бях решила да залагам на изживявания и последно бях взела билети за постановка на Камен Донев, ама отзивите бяха - не било добро изпълнението, местата били съвсем напред и им духало Neutral Face ... Изобщо нямам никакво желание дори да мисля за нещо, което няма да се оцени отново, но ако все пак някой се сети за интересно интересно събитие, на което няма да духа, да каже.
Ваучер от Ивентим. Важат една година. Така ще могат сами да изберат.

# 1 217
Моят син е фен на "Между звезди войни" и музикалната кутия му хареса.

А днес пристигна и подаръка за приятелката ми масажна свещ. .

# 1 218
Здравейте. Може ли да предложите идеи за Secret Santa (30-40 лв) за момиче, което изобщо не познавам? Нова съм във фирмата и си работим от вкъщи и даже не съм я виждала Simple Smile) Много се чудя какво да вземам.

В този ценови диапазон може да се вземе шал, брошка, книги, но много трудно да се уцели вкусът на непознат човек за подобни неща.

Може би най-универсално ще е неангажираща козметика. Например комплектче от Body shop.  Няма дама, която да откаже още 1 кремче за ръце и душ гелче Simple Smile

# 1 219
  • Бургас
Моля за препотръка за зъбен душ. Харесла съм 2-3 модела на Nordics, основната разлика виждам във вместимостта на контейнера за вода. Има много марки на пазара, ще се радвам да дадете отзиви.
В крайна сметка това избрах като коледен подарък за ММ, обаче вече нямам време да гледам в китайските сайтове, а и ми се ще нещо с гаранция все пак.

https://remedium.bg/nordiks-zaben-dush-ea139w-079697/p

https://remedium.bg/nordiks-zaben-dush-ia44b-089690/p

Общи условия

Активация на акаунт