Хроничен фарингит

• 49
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Като дете често боледувах от респираторни заболявания и доста пъти съм лежала в болница. Преди 2 години ми откриха хроничен фарингит(хронично болно и зачервено гърло,съпроводено от температура 37,някой път и по-висока). Постоянно съм на лекарства,особено като захладнее времето. Въпросът ми е: Един ден ще мога ли да износя и родя здраво дете,опасно ли са температурата и болното гърло за бебето? Може ли хроничният фарингит да се предаде по наследство?

# 1
Все пак може би е добре да се потърси причината.
Гугъл дава като причини за фарингит инфекции, алергии, травми или рефлукс.

Правила ли си тест за алергии, изследване за бактерии? Проблеми със стомаха с киселини и рефлукс имаш ли?
Тази температура на мен сякаш на нещо бактериално ми прилича...

# 2
Все пак може би е добре да се потърси причината.
Гугъл дава като причини за фарингит инфекции, алергии, травми или рефлукс.

Правила ли си тест за алергии, изследване за бактерии? Проблеми със стомаха с киселини и рефлукс имаш ли?
Тази температура на мен сякаш на нещо бактериално ми прилича...
Да,правила съм всички видове изследвания. В годините съм страдала от бактериални и вирусни инфекции,но винаги са били лекувани.
Установи се,че температурата ми се повишава,когато гърлото се възпали. За съжаление в моя случай е доста често,и е хронично,тоест не може да се излекува.
Затова се чудя дали това хронично възпаление на гърлото няма да попречи на бременността и дали няма да се предаде по наследство на детето ми

Общи условия

Активация на акаунт