Тренировки в домашни условия - 125

• 24 912
  • 451
  •   1
Отговори
# 435
Много слаб месец ми беше януари откъм силови тренировки, силно наблегнах на ежедневна йога, сега се чудя как да жонглирам всичко което искам да правя, а времето не стига.

Започвам броенето на седмиците отначало. Януари го броя активен йога месец, йогата ми се услади много и не искам да я намалявам. Хип флексорите ми не са същите, ходилата ми се държат като длани. Не мога да ги позная.
Всъщност, следвам протокола на Ваня от септември насам, само висенето ми е спорадично. И това ще гледам да оправя.
В 7 съм на екран, приключвам работа в 19:30. Тренировка от 20:00. Това е вторник за мен. Ако нещо отпадне, ще вкарам тренировчица или разходка, според зависи.

Вчера пудовка с Каролин:
Хареса ми много. Purple Heart

# 436
  • София
Времето наитина не стига..
За днес UFC Fit - Cardio Cross Train.  Попрограма трябваше и корем, но станах по-късно умишлено. Чувствам се изморена и реших да поспя още 20 мин.
 Важното е да има поне 30-40 мин на ден движение, както е написала и  Агента по -долу.

# 437
Здравейте! Бях решила да се пробвам с Fuel - ами не, не го мога това нещо и се върнах към IRON, която ще я правя за трети път (първият не я довърших, обаче). Днес ден 7 за горна част на тялото. Всичко изпълних с 2 х 5 кг в диапазон от около 9-10 повторения, което за мен е постижение, защото тези кг ми идват тежички. Реших, че този път няма да спазвам времевото ограничение за изпълнение, а ще засичам брой повторения с цел увеличаването им след време. А така ми се удължи и времетраенето на тренировка. Понеже вдигнах килограми и брой повторения, по някое време се уещам, че съм доста уморена и не мога да довърша тренировката. А понякога и времето ме притиска, защото тренирам, когато детето ми спи. Дали е ОК, ако в такива случаи я разделя на две и по-нататък през деня я довърша?

Благодаря на потребителя, който беше посочил видео с упражнения за мобилност на раменна става! Като ги правя редовно, нямам проблеми, хрускане и пр.

# 438
Green arrow като спомена мобилност, много харесвам ето тази кака, не знам дали някой друг я следва също. Има много хубави видеа
https://youtube.com/@julia.reppel?si=qmq3sVLPR9oOvzuf

# 439
Реших, че този път няма да спазвам времевото ограничение за изпълнение, а ще засичам брой повторения с цел увеличаването им след време. А така ми се удължи и времетраенето на тренировка. Понеже вдигнах килограми и брой повторения, по някое време се уещам, че съм доста уморена и не мога да довърша тренировката. А понякога и времето ме притиска, защото тренирам, когато детето ми спи. Дали е ОК, ако в такива случаи я разделя на две и по-нататък през деня я довърша?

Green Arrow, по-добре се придържай към времето за изпълнение и не бързай да вдигаш броя повторения.
Работи с правилна техника и плавно темпо. Не разтегляй времето излишно.  Разделянето на тренировката на две няма да ти донесе никакви позитиви, даже напротив. Тъкмо ще си вработила мускулите добре и ще спреш, пък после пак ще активираш същите мускули.... Двуразовото трениране е чудесно, но само когато са различни дейности, например кардио сутрин и силова следобед.

Днес почивам от тренировки. Сутринта направих 45 мин. стречинг и мобилност с Marrie Steffen.
Напоследък не съм в оптимална форма. И храненето не е ок, и с тренировките май съм влязла здраво в рутината, все пак 4.5 години съм само и единствено с Карълайн.
Запазих си час за консултация с Белчо Христов следващата седмица. Обмислям 3 или 6--месечно членство в клуба му. Имам нужда от различен поглед.

# 440
Ветрена наистина човек понякога има нужда от промяна. Не бях чувала за Белчо, но аз не съм в България 😊 Ще ми е много интересно какъв му е подходът на хранене, особено като се има предвид, че менопаузата внася допълнително усложнение в картината.

# 441
  • Bristol
Един от нередовните да се включи 😁
Отметнах ски почивката за този сезон. 6 дни не ми стигнаха, но физически не издържам дори 6 дни да карам. С "дечурлигата" се юркам от сутрин докато затворят лифтовете. Добре, че е мъжът да ни прибира с колата, когато затворят лифтовете и не можем да стигнем до стартовата точка.
Този път с колената нямах проблем, краката ми издържаха, но тъй като правех рядко почивки, буквално не ми стигаше въздуха. Уж наблягам на кардио като спортувам, колело и тичане. Чудя се, дали е заради височината на която карахме, редовно се качвахме над 3хил метра, комбинирано с продължителността 🤔 реално като тичам и спортувам в къщи е за около 40мин, само с колелото е по няколко часа.
Както споменах преди, за разнообразие сменям Хедър със Сидни. Този месец пуска само нови видеа тя. Харесва ми като бърбори, това ми липсваше при Хедър, но загрявката и разтяганията на Хедър са по-добри. С Хедър обикновено ползвах тежестите, които тя ползваше в програмите си, при Сидни съм на половината на нейните 🤣
Отчет даден!
Да знаете, че ви следя редовно, нищо че рядко пиша. Крада си идеи и сте моята  мотивация също 🤗
Скрит текст:
Една снимка от планината, доста сняг валя и два дни не смогнаха да обработят пистите, та два дни, както синът каза, все едно офф пист карахме 🤪

# 442
  • Варна
Чета ви редовно, но нищо ново и различни.
Карам си fuel(днес ден 15 и 16 + 10мин абс).
На инат ги изкарах с 4ч и 26мин сън, но не си позволявам да бутам програма и дни за всичко, че да не взема и да почна да пропускам.
Вчера с варненския лед, да, да, правилно, имахме 3 дни сняг, че и лед, пропуснах бързото ходене в морската и направих 30мин Хийт.
С храната най-сетне се сприятелихме, че тези празници мнооооого дълги станаха. Нямам търпение за март месец и отчитане на резултати за 1 година.
Дали има още какво да се желае- ама, разбира се, но като виждам промените още повече се амбицирам и знам, че ще стане.
Мнооого ми се ходи и на реформър пилатес, но пусто време…. Ако губя такова и в път време за тренировка няма да остава.
Някой ден и това ще стане!!

# 443
  • София
Мери, много хубаво и снежно, Чакам си и аз ски ваканцията с нетърпение.
Доскуча ми вече да правя кардиото на UFC Fit и реших да направя     Burn 500 Calories in 45 Minutes With This Cardio and Sculpting W … ut Class FitSugar
Само да кажа, че не изразходвах 500 калории,а само 340. Май не съм се раздала много.

# 444
Аз си продължавам с моя микс от Каролайн и Хедър. Heat е трудна, но не невъзможна. Бавно и славно увеличавам тежестите Blush
Седмичен отчет
Скрит текст:
Понеделник HR1.0 w11d5 hiit strength and cardio + Power D15 core&mobility, 2x4.5km
Вторник Power сутринта D13 biceps & triceps + 20min quads с Каролайн, следобеда HR 30min upper body, 9km
Сряда Power D12 legs, 15min glutes с Каролайн, 11.5km
Четвъртък Power D11 chest & shoulders + 5min push ups с Каролайн, 2х5km
Петък почивка
Събота Heat D14 full body, 13km
Днес Power D14 full body +10min tabata с Хедър, 12km
Скрит текст:

# 445
Днес тренировка за долна част с пудовки:
1. Суинг h2h (hand to hand)
2. гоблет клек 4х20
3. Неравномерна тяга 13-15-12
4. Сумо тяга 3х15
5. Сумо клек 3х20, 1х15
6. ATG split squat 2x10

И мобилност. Отключих нов скил наскоро, и днес вече го правя еднакво и на двете страни- от казашки клек/скандасана сядаш, коляното на сгънатия крак докосва пода, и обратно без ръце в клек, и преместване на другата страна. Много си се радвам. Тези дни ще направя видео.

# 446
  • на острова на мечтите
Dez, дано не изпусна видеото 🤗
Аз влязох в ритъм. 
И в едни стари( по-скоро необличани ) дънки и ми е много кеф поради което 😀 Килограмите не мърдат но съм отличничка, ще рече 6_ца в първата цифра. Спрях да се теглят редовно. Консултирам се с огледалото и сантиметра. И те ме обичат😜😂

# 447
И мобилност. Отключих нов скил наскоро, и днес вече го правя еднакво и на двете страни- от казашки клек/скандасана сядаш, коляното на сгънатия крак докосва пода, и обратно без ръце в клек, и преместване на другата страна. Много си се радвам. Тези дни ще направя видео.
Wow! Maшалла, Дез! Респект!

PS Нали всички знаят какво е скандасана!?

PS Bravo, Danilu!!

PS Моят отчет:
18/99  - Spin bike 55 min
19/99 Силова тренировка цяло тяло в джима + 20 мин мобилити
20/99 Гребане 39 мин

По традиция ще гоня поне по 1 тренировка за всеки ден от Олимпиадата, по 2 или 3 мини е оптимума, когато гледам такова количество контент на скрин. Любовната ми афера с вибратора продължава, трябва да се правя мобилити по-редовно. Някой пусна наскоро една много приятна и профи кака, благодаря!

Запознахте ли се с новия Олимпийски спорт - аз съм приятно впечатлена!
https://www.wbaltv.com/article/skimo-winter-olympics-ski-mountai … ew-sport/70065456

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:24 от Agent Provocateur

# 448
  • Бургас
Поздравления на всички за постоянството и резултатите.
Дез, казвала съм, че много харесвам предизвикателствата които постваш. Ако правилно съм разбрала последното, се оказа, че успях да го направя от първия път, което естествено ме радва, въпреки че не съм работила умишлено за постигането му.
Надявам се и аз скоро да се похваля с ново умение, силово Simple Smile

# 449
  • Bristol
Аз помислих, че Dez в бързината не е изписала добре думата. Мерси, Агент 😁
На видеото не видях да докосва пода със сгънатото коляно 🤔

Общи условия

Активация на акаунт