Тренировки в домашни условия - 125

• 25 062
  • 454
  •   1
Отговори
# 450
На видеото каката показва позата "скандасана". А Дез го допълва със "коляното на сгънатия крак докосва пода, и обратно без ръце в клек, и преместване на другата страна"

# 451
Между другото, в дългите тренировки на Маша Блинова чат- пат го има застъпено това движение. Преди около две години за пръв път попаднах на него и смело реших да го направя от- до, ала про-. 🤣 Сигурно седмица ходех разкикерчена. 🤪
Между другото, пак от нея си откраднах “предизвикателство”- да правя разни базови  движения (миене на зъби, отваряне на врати и подобни) с НЕводещата ръка, т.е. в моя случай с лявата. Когато не е дразнещо, е забавно.

По темата- започнах отново тренировки с индивидуално изготвени за мен програми от Вяра/ Strong By Science.

# 452
  • на острова на мечтите
Благодаря ,Agent 🤗❤️ и за комплимента и за видеото.
Дез е висш пилотаж🦾Бионика.
От вчера катеря стълби на бърз ход, не по желание, а по принуда и добре че започнах клекове и упражнения, благодаря ви за вдъхновението, че вероятно щях да изпадна в много неудобно положение. Стълбите 146, а после още поне 30_на в добавка. Днес пак стълби. Броя го за кардио.
Добре ми е при вас 🤗

# 453
Здравейте момичета, липсвате ми. Нарочно не влизах, защото ми беше криво, че не успявам да се включа.

За днес се отчитам с епик бегинър, ден 6 Simple Smile

# 454
  • София
Браво, Дух.Винаги си ме мотивирала с ентусиазма си. Трудно е намиране на време с две деца - знам от личен опит. През годините ту се включвам тук, ту изключвам, именно защото е много трудно с деца. Но наистина човек ако търси оправдания - то винаги ще намери. Сега осъзнавам, че тренировките са много важни не само за физическото здраве, но и психичното.Все повече започвам да мисля, че това движение ще ми се отблагодари някога Simple Smile Подобри ми се и съня откакто станах по-редовна с тренировките.
Човек трябва да постави себе си пред другите и да върши това, което му е приятно.

За днес отчитам

вчера - UFC Fit -- Ultimate Fit Challenger + на обяд  кругова тренировка във фитнес
днес UFC Fit - Cardio Cross Train и  Ab Assassin + на обяд  кругова тренировка във фитнес

Ако оправя и храната , цена няма да има. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт