обринах се яко най-вероятно от шампоан

• 591
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте. Купих си скоро шампоан против пърхот с някакви водорасли и днес реших да го пробвам. Сигурно след половин час половината ми ръце са в обриви сърбят ме и ми парата а когато станах да се намажа с алергозан забелязах че има и по краката и на други области. Шампоан с име здраве, а така качествено ме оздрави че само това ми липсваше. Да, не е умирачка но е доста гадно. Намазах се с алергозан отворих прозореца макар и на този студ да ми се проветри кожата и мисля да пия по два литра и половина вода няколко дни докато отшуми. Какви са тези реклами без алергени без нз си какво?! Шампоан за 10 лева от голяма компания. Четох една статия защо се получава така за да можело да издържа шампоана повече години без да се разваля и за да сме запомнили вида и аромата му. Купете си шампоан че здраве да сте здрави.

Надявам се някой няма да ме захапе и да си помисли че съм от конкуренцията.

Край

# 1
  • София
Пусни си тест за алергии и виж дали нямаш към някоя от съставките.
Може и уртикария от друго да се е проявила.
По принцип марката е от десетилетия на пазара и е качествена, но и от Виши и подобни може да се прояви алергия, което зависи от индивидуалната чувствителност. Особено щом е с някакви водорасли.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:07 от Fever Ray

# 2
Едното ми дете направи алергия от слънцезащитен продукт на "Бочко", другото - на "Нивеа".
Аз последните години развих/ отключих алергия към ароматни аерозоли - парфюми, дезодоранти и подобни. Дори фино пръскане на някого в помещението зад ушенце ми докарва зверски пристъп. За момента ме спасява само "Ксизал".
Та колкото и да са изчистени продуктите, хора всякакви.

# 3
Аз направих алергична реакция към 2 различни марки шампоан, много са популярни и милиони хора ги ползват без проблеми. Е, да, ама аз изтеглих късата клечка.
Между другото, имах сърбежи само по скалпа, надолу по тялото – не.

# 4
И аз получавам реакция от някои шампоани. Скалпът ми се покрива с малки сърбящи пъпчици с воднист секрет, като се разчешат, но наистина е само по скалпа.

# 5
Здравейте. Купих си скоро шампоан против пърхот с някакви водорасли и днес реших да го пробвам. Сигурно след половин час половината ми ръце са в обриви сърбят ме и ми парата а когато станах да се намажа с алергозан забелязах че има и по краката и на други области. Шампоан с име здраве, а така качествено ме оздрави че само това ми липсваше. Да, не е умирачка но е доста гадно. Намазах се с алергозан отворих прозореца макар и на този студ да ми се проветри кожата и мисля да пия по два литра и половина вода няколко дни докато отшуми. Какви са тези реклами без алергени без нз си какво?! Шампоан за 10 лева от голяма компания. Четох една статия защо се получава така за да можело да издържа шампоана повече години без да се разваля и за да сме запомнили вида и аромата му. Купете си шампоан че здраве да сте здрави.

Надявам се някой няма да ме захапе и да си помисли че съм от конкуренцията.

Край
Шампоан на "Здраве" съм ползвала няколко пъти, различни видове. Никога не съм имала проблеми с него. Така че недейте веднага да вините марката. Може би наистина имате алергия. И към по-скъпи продукти може да проявите алергична реакция, ако имате такъв проблем. Тествайте се.

# 6
  • София
Натуралните съставки съвсем не са безопасни. Говоря за водораслите, които може да са дали алергична реакция при вас.

# 7
Това лято дъщеря ми направи реакция към шампоан Низорал. След изкъпването започна да се подува лицето и и в един момент избиха розово- червени подутини по цялото и лице. Очите и станаха като на китаец, гореше и кожата и я сърбеше. Веднага я накарах да се наплиска със студена вода, след което я намазах с чисто алое вера. Постепенно се успокои лицето и, но беше плашещо. Очевидно беше от Низорала против пърхут, защото никога не го беше ползвала преди.

# 8
  • София
Значи обриви от шампоан по ръцете и краката не ми звучи смислено. Ако е от шампоан, е на скалпа или лицето.
Помислете какво сте яли, нов препарат и т н

# 9
Защо да не е смислено? Шампоанът се  натрива по косата с ръце, след това се изплаква с ръце, а водата се стича по тялото.

# 10
По-скоро го е ползвал за цялото тяло – повечето мъжки шампоани са 12 в 1, та мъжете така са свикнали. Simple Smile
А ако не е, може да е от всичко друго, да.

Общи условия

Активация на акаунт