Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 4 825
  • 65
  •   11
Отговори
# 45
Скрит текст:
Като се замислям и без това явно Каан У няма да има проект скоро , много щях да се радвам да беше хирурга в Непознат в огледалото. 😭😭
Абе не мисля че си подхожда със Симай.😂Тя до него ще му е като дъщеря 😁
Е , що бе и без това този сезон годините за нищо ги нямат 😁😁
И ти си права 😅Новата мода плюс  15😃
+20 имаме Мурчо и Джемре моля,моля..

Впрочем нещо което се случва за втори път след Доукан Гюнгьор / Фатих
 от Шербет от боровинки и Азиз Урас синът на Бахар в Бахар се сдоби с страница да му зашият шамар

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1975190354635714869
Бахар е време да приключват 😁Ако при Шербета минава заради рейтинга,тук вече е крайно време.хах

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:31 от Moderator3

# 46
  • Дубай
Ммм, Каан Урганджиоглу, обичам го тоя човек... Една от първите ми турски любови. Така, че аз съм за каквото и да е с него.
Като стана въпрос смятам,че би изиграл страхотно турския  Крисчън от 50 нюонса.
Диди, кой е оригинала?

# 47
Ммм, Каан Урганджиоглу, обичам го тоя човек... Една от първите ми турски любови. Така, че аз съм за каквото и да е с него.
Като стана въпрос смятам,че би изиграл страхотно турския  Крисчън от 50 нюонса.
Диди, кой е оригинала?
Пак някакъв корейски до колкото разбрах.
Каан много ми липсва на екран но мисля ,че ще изчака малкия да смени зъбките сигурно докато се върне.

# 48
Чете се в фейса ако е вярно че се отказва от професията за да си сади зеленчуци и да си живее спокойно живота.😁😁

# 49
  • Дубай
Благодаря, Дид. Значи от там ми е познато, още на първо четене ми се стори познат, а то от къде било, както и да е това са друг вид драми. Гледала съм го оригинала, преди време, в началото на пътуването ми към кдрамите и да, пълно е с обратим и напрежение. Ако не ме лъже паметта епизодите бяха над 20.
Чете се в фейса ако е вярно че се отказва от професията за да си сади зеленчуци и да си живее спокойно живота.😁😁
Йок артък, такъв талант не може да бъде пропилян.
Надявам се Диди да е права и да, чака зъбите да избият, иначе ще е жалко за нас, феновете му.

# 50
Искам да попитам дали някой знае Гюркям от Шербет от боровинки наистина ли е бременна?

# 51
Да беше, но загуби бебето.

# 52
от Фатих ли ? Те кога ще се разделят с тая че не мога да я трая!

# 53
от Фатих ли ? Те кога ще се разделят с тая че не мога да я трая!

Да от Фатих беше. Тя не му дава развод, но някъде към 82 епизод оригинален вече не са заедно, но повече няма да издавам.

# 54
Хрисе имаме фрагман не излезнах права ама една кола какво ли не прави ейй...

Ивинко аз корейски само БОФ съм гледала и то да го сравня със Слънцата и като се сетя ,че една колежка в унито искаше да напуска тр фиология и да ходи с корейски и падам. Всички са ми еднакви не мога ги различа живи и здрави да са.
На Гьорка това са и последните козове.

# 55

Ивинко аз корейски само БОФ съм гледала и то да го сравня със Слънцата и като се сетя ,че една колежка в унито искаше да напуска тр фиология и да ходи с корейски и падам. Всички са ми еднакви не мога ги различа живи и здрави да са.

Просто Доа си търси шугар дади или по-скоро мъж Grinning Grinning. Нищо ново под слънцето.

# 56

Просто Доа си търси шугар дади или по-скоро мъж Grinning Grinning. Нищо ново под слънцето.
Що бе после Фацо е виновен за всичко недей така. ;д
Единственият момент в който исках го убия беше един като взе детето и продължи точно 3-4 мин защото си каза целта на детето. Сив е ама е последователен а тя..нейсе.
Аз за Йоми говоря не познах ,че няма да каже. Асьо играе мръсните карти бакалъм. Ама да не тормозим тука имаме си темичка... Извинете!
Мустито чакам ги мине още един тур ,че го пращат при слугите да спи.

# 57
Огън двойка. Малко паралел. Heart Nature FireNature Fire

# 58
Огън двойка. Малко паралел. Heart Nature FireNature Fire

Само една сцена видях и тока ми замина но и Акън и мацето на актрисата май Сера беше забравих и името са сладки.

# 59
така е , но Еркан и Хазал просто ме плениха. Уникална химия имат и просто им се получава.
Аз в началото само заради Акън и Сера почнах още са ми сладки, но тези двамата Е и Х ме оставят без дъх.

Общи условия

Активация на акаунт