Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 087
  • 740
  •   2
Отговори
# 735
Цитат
За Далечен град май всички вече сме говорили.Има си фенове сериала няма лошо,но аз още не си обяснявам този ефект от сериала .Остави всичко казано от теб което е така ,ама и тези кръвни гнусни кървосмешения между близки роднини ,раждане на деца ,жена на двама братя и още ,и още.И това че го намират за нормално и се харесва не само от турците.Мен лично това точно ме спря да го погледна.
И като даже не сте го погледнали този сериал, как разбрахте, че споменатите в него отношения са гнусни?
"жена на двама братя" - няма такова нещо в сериала, нито юридически, нито фактически.
Мисля че много добре разбрахте за какво говоря ! Колкото до историята съм запозната , и съм видяла достатъчно неща които да не ми харесат .Всеки има право на мнение .Може да продължите да си го гледате  като ви харесва ,но не нападайте хора с различно мнение !
И ако за вас  не е гнусно това две от двойките в сериала да са първи братовчеди със сексуални контакти ,че и дете да има в цялата история , за мен е.Въпрос на възгледи!

# 736
Цитат
но не нападайте хора с различно мнение !
Цитирам:
Цитат
Мен лично това точно ме спря да го погледна.
Та кое точно е нападение?  И уважение към чуждото мнение ли е двукратната употреба на епитета "гнусни" за едни отношения, които все пак се гледат от други хора в този форум, и не само в този?

# 737
Цитат
но не нападайте хора с различно мнение !
Цитирам:
Цитат
Мен лично това точно ме спря да го погледна.
Та кое точно е нападение?  И уважение към чуждото мнение ли е двукратната употреба на епитета "гнусни" за едни отношения, които все пак се гледат от други хора в този форум, и не само в този?
Кое точно в епитета "гнусни" свързано с това което казах не е истина?Аз не коментирам актьорите и играта им  ,ами това за което се разказва .Тоест самата история на сериала .Явно не правите разлика.
И по никакъв начин не съм спряла тези" други хора" от форума, и не само  да гледат или пък да съм проявила неуважение към тях ,но това не означава ,че ако на мен не ми допада няма да изразя мнение.
Излишно се обяснявате .Нито аз ще променя вашето мнение ,нито вие моето .🙂

# 738
  • Яко в Матрицата...

Мистерията на века. Как това нещо, наречено сериал, има такъв рейтинг? Кой и защо го гледа? Актьорската игра е под всякаква критика, химия зеро, за сценария няма да отварям дума. Но... Тези рейтинги показват, че сериалът има успех, при това голям. И това е нещо, което няма как да се отрече. И не го пиша, защото е продуциран от Ай Япъм. Цифрите, фактите говорят. Ще ме накара ли това да го загледам, ами не.

# 739
Ами на комшиите явно им харесва идеята  снахата да я омъжат насила за девера и накрая да се влюбят снаха и девер. 🤮 А химията между Синем и Озан е покъртителна. 🤪 Чета обаче плюнки към съпругата на Озан, че се била бутала навсякъде и пречела на шипърите им. 😂

# 740

Общи условия

Активация на акаунт