Чаатай имаше такъв тежък период в миналото и дори дела се точеха и мисля че не можеше и да пътува извън Турция но слава богу научи си урока и му се даде втори шанс и той не го пропиля. Важното е да имаш подкрепа и да осъзнаеш че това вреди на здравето ти и на близките ти . Друг е въпроса че и до ден днешен се възползват да го хейтят затова и някои и наркоман да го наричат.
Наркотиците са голяма напаст по Цял Свят и се съсипват животи , кариери , семейства . Да не говорим колко скъпо е това и като не може да си го позволиш и още повече затъваш . За да се бориш срещу това трябва по навътре да се влезе в тоя картел и да имаш желание затова. Не само да арестуваш някои че пушел трева примерно. Но има и доста по тежки от това и ставаш зависим.
Доукан си е признал и съжалява човека. Не е лесно в тоя шоубизнес да издържиш и си под натиск и напрежение и някои затова прибягват до това.
За Джан бях сигурна че е чист в този ритъм на работа и тренировки не е луд да си причини това и то в пика на кариерата си в Италия. Следи нещата и е наясно какво се случва в Турция.

Глупости! Ей, много завист, ей...
Та ми дойде в повече и коментара му за Ай Япъм...