Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 071
  • 740
  •   3
Отговори
# 690
  • Дубай
Като каза Бирдже-ей я с Алперен. Кадър от Внезапно. И аз не я харесвам особено-затова така и не го изгледах сериала им с Ибо, въпреки добрите отзиви.

Алперен със Су Бурджу. Кадър от Очакваният Мехди.

# 691
Добро утро, излезе трети тийзър на YerAlti. Официален стар 26.01. 2026/понеделник.
Объркана работа-двама  приятели, една жена... Ама как го извъртат тия турци, тя е била с Хайдар Али, а не познава Бозо.

Ама те с Бозо се запознават в затвора. Офф този Дениз много хубав бее🥰. Общо взето сценарият на  всеки турски е изтъркан и правен милион пъти на пък хората си ги харесват явно. 🫠🤩😘

# 692
Колко харесвах Ураз навремето само чудя се да го погледна за него чак.😒

# 693
  • Дубай
Добро утро, излезе трети тийзър на YerAlti. Официален стар 26.01. 2026/понеделник.
Объркана работа-двама  приятели, една жена... Ама как го извъртат тия турци, тя е била с Хайдар Али, а не познава Бозо.

Ама те с Бозо се запознават в затвора. Офф този Дениз много хубав бее🥰. Общо взето сценарият на  всеки турски е изтъркан и правен милион пъти на пък хората си ги харесват явно. 🫠🤩😘
Да де, били са близки и да не  са говорили за тези неща... Предвид факта, че   Али и Джейлян са щели да се женят - Али все нещо трябва да е споделял в тоя затвор на най-близкият си ,но...
Хубав е Дениз, да... И аз много го харесвам... Даже се чудя дали да  не пусна тема само за него и сериала-ще помисля.

# 694

Да де, били са близки и да не  са говорили за тези неща... Предвид факта, че   Али и Джейлян са щели да се женят - Али все нещо трябва да е споделял в тоя затвор на най-близкият си ,но...
Хубав е Дениз, да... И аз много го харесвам... Даже се чудя дали да  не пусна тема само за него и сериала-ще помисля.
Пусни .Подкрепям .😁Един от любимците ми .

# 695

Пусни .Подкрепям .😁Един от любимците ми .
И аз падкрепям с две ръци. Само напиши като я направиш😁😍

# 696

Като знам кой е мъжът сценарист няма да гледаме нещо изтъркано определено✌️

# 697
  • Дубай

Като знам кой е мъжът сценарист няма да гледаме нещо изтъркано определено✌️
Сега погледнах - Раджи Шашмаз. Този човек е непредсказуем и има толкова сц в главата си. В предвид факта и как го закопчаха преди години не можеш да му хванеш спатиите.

# 698
Известният турски актьор Джан Яман е задържан при операция за търговия с наркотици в Истанбул

https://www.turkiyetoday.com/nation/prominent-turkish-actor-can- … operation-3212693

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 11:15 от bebè ∞

# 699
  • Дубай
А, така! Сега и той! Какво им става на тия хора бе...

# 700
Джан Яман не е ли в Италия!

# 701
В Истанбул е Джан, прибрал се е за празниците, да се види със семейството и мениджърите си.
Поне така пише в няколко турски медии.
А вече го има и потвърдено от Бирсен.
Направен му е тест за наркотици, очаква се резултата. Дано е отрицателен.😏
Ето и линк към публикацията на Бирсен в инстаграм:

https://www.instagram.com/reel/DTUviIdCNPm/?igsh=YXR5ZXlzd3o2ZjFo

# 702
Понеже и на мен ми стана любопитно това за наркотиците и Джан Яман, проследих развитието... Ами те  още снощи са установили, че пробата е отрицателна и е пуснат. То как и да е положителна, като се има предвид силовите тренировки и ангажираност. Надявам се, че никой здравомислещ човек не е повярвал на тези турски спекулации.

# 703
  • Кърджали
Официално резултатите от тестовете още не са излезли.
Общо взето "играта е такава" /все пак не я играят за първи път властите/ - преди да са пропели първи петли арестуват една дузина известни личности по обвинение "подозрение за употреба на забранени наркотични вещества".  Медиите пламват. Хората дават показания, пращат ги на изследване и след това дежурният съд ги освобождава. Даже резултатите излизат след като са ги освободили. Да, при някои се е случвало да излезнат и наркотични вещества в резултатите от пробите, но в повечето случаи излизат или някакви антидепресанти или нищо не излиза.
Както казах, това не е първият рунд. За мен си е чиста провокация и акция за сплашване на известните личности. Та да знаят, че следващият път като изкажат позиция по някой въпрос, може да има по-сериозни последствия /повод и начин все ще се намерят, ако властите решат/...
Общо взето явно ситуацията е такава там - ако отнемеш човешки живот или нараниш по някакъв начин,  няма да те закачат. Ама не дай си Боже, да имаш мнение или някаква позиция...

# 704
  • Дубай
Тоест бащицата води парада и никой няма право на глас... Обадиш ли се... Потъваш!
Жалко, каква цензура им налагат, затова доста от популярните личности заминаха да живеят в други държави,където няма да бъдат подложени на такъв натиск. Разбирам ги!

Общи условия

Активация на акаунт