Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 143
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Аз открих едно много хубаво сериалче, чак съжалявам че не съм знаела за него.
Участват доста познати лица.
  Северна Звезда (2019-2021)

Който не го е гледал и обича романтични комедии - препоръчвам с две ръце.🥰
Много ми харесва, голям смях пада с него.

# 661
Актрисата от Северна Звезда ми е с познати лице но не мога да се сетя от къде и кой проект. Хубаво е че има и такива неангажиращи сериалчета без много драми.  

Имам впечатления дори да не съм чела цялата книга. Търсих я но по книжарниците беше изчерпана. Сега отново ми се запали желанието и ще я търся докато не я намеря.  Когато обявиха за първи път че ще правят адаптация по този роман и се тиражираше много името на Чаатай Улусой  тогава излизаха много откъси от книгата и описания на външен вид на героя и много от мненията бяха че Чаго е идеален за ролята и ще му залепне, като ръкавица особено, когато има Любов ,Страст и Огън и Интимност. Много се говореше и коя ще главната актриса и че трябва внимателно да се избере.

Партньорката на Селяхатин не ми е позната но на пръв поглед ми хареса от видеото. Младо и симпатично момиче и ако покаже способности още по - добре.  

Нова Година и Ново лого от ТИМС на Бурак Саяшар и Тимур Савджъ.  

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:03 от femmi2

# 662
последно Ейлюл е играла в "мойте братя и сестри", но е хубаво че се дава път на нови лица, а не на вече познати.

# 663

Имам впечатления дори да не съм чела цялата книга. Търсих я но по книжарниците беше изчерпана. Сега отново ми се запали желанието и ще я търся докато не я намеря.  Когато обявиха за първи път че ще правят адаптация по този роман и се тиражираше много името на Чаатай Улусой  тогава излизаха много откъси от книгата и описания на външен вид на героя и много от мненията бяха че Чаго е идеален за ролята и ще му залепне, като ръкавица особено, когато има Любов ,Страст и Огън и Интимност. Много се говореше и коя ще главната актриса и че трябва внимателно да се избере.

Партньорката на Селяхатин не ми е позната но на пръв поглед ми хареса от видеото. Младо и симпатично момиче и ако покаже способности още по - добре.  

Откъсите и кастинг спекулациите  могат да създадат определени очаквания, но „Музей на невинността“ не е роман, който може да се сведе до страст и интимност. Без да е прочетен целият, образът на Кемал лесно се романтизира, а книгата всъщност поставя доста неудобни въпроси.
Много ми е интересно как са се справили със сериала.
Между другото, мога да ти я заема за прочит, ако имаш желание.

# 664
Феми, ооо, тя е играла в много сериали и филми -  исторически, военни и обикновени сериали.Казва се Аслъхан Гюнер.Нейните баба и дядо по майчина линия са от босненски произход,а  бабата и дядото по бащина линия са от турски произход и емигрирали от България.
Също като на Чаатай, това съм го запомнила.🙃

Охооо, вижте тук:

Вече нямам търпение за Veliaht.🤓
Ще бъде страшен епизод, както всеки до сега.
В какъв капан са поставили Зюлфикяр, дали е Коркут...🤔Естествено, пак Тимур ще го спаси, 100%.
И да, Тимур и Яхя ще се съюзят, еххх откога чакам.
Яхя няма да избере приятеля си от детството, понеже и той ще види колко  злобно е човечето от гардероба Зафер.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 17:25 от bebè ∞

# 665
Лори , Мерси че ми припомни и сега се сетих за името й. Значи и тя е с балкански корени.

Много съм изостанала с дизито на Акън и затова не коментирам нищо.

Така е друго е когато си я прочел наистина книгата. Ще си я поръчам онлайн, ако се наложи  от София.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 18:55 от femmi2

# 666
Ето книгата я има в Сиела, който желае може да си я поръча.
https://www.ciela.com/muzej-na-nevinnostta.html
Аз не съм я чела, по по-точно не съм чела никой турски автор. Но сериала ще гледам, Селяхатин Пашалъ е един от любимите ми актьори и за мен един от най-добрите им.

# 667
  • Кърджали
Определено мисля като пуснат Музеят на невинността по Нетфликс да седна и да го гледам (да си заслужи абонамента, който плащам тъй или иначе).
Книгата бях почнала да я чета, ама в оригинал. Стигнах до някъде, добре ми вървеше по принцип, но напоследък не мога да се съсредоточа,  много ми се морят очите. Трябва да я продължа.

bebè ∞, миналата година май беше, попаднах и аз на това сериал че "Kuzey yıldızı . Готино е (а и такива черноморски явно ми харесват на мен. Но не го изгледах докрай, нещо ми надига главата с много викове и крясъци.

# 668
И аз досега не съм чела книги от турски автори.

Благодаря за полезния линк.

# 669
Днес се появи информация че Къванч се договорил за нов дигитален проект и доста хора искат Пънар да е негова партньорка.

Малко ИИ, но дано наистина стане това. Изглеждат страхотно един до друг на първо четене.

# 670
  • Кърджали
Неслихан Атагюл гостува на таз седмичният епизод на шоуто "Тази вечер с Ибрахим Селим".

# 671
  • Дубай
Неслиханче много я харесвам,харесвах и Кадир, но с негови изцепки малко си измени мнението. Радвам се за нея. Колкото иска да я гледам на екран, но разбира се не мога и да я вина ако избере  да е бебето през първата му годинка, две.
Нещо емблематично, с Каан...Къде се изгуби тоя човек, какво става с него, ще се връща ли на екран скоро.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 20:04 от I.V

# 672
пие си винцето Grinning Grinning от днес

# 673
  • Дубай
пие си винцето Grinning Grinning от днес

Взимам си чашата и сядам на масата му.... Много го харесвам  аз... Човекът без когото Кара Севда нямаше да е същата без него.
Някъде бях чела, че смятал да се оттегли и отдаде на зеленчукопроизводство и семейството.

# 674
  • Кърджали
Май са си купили ферма -  земя с маслинова гора и тази година правиха зехтин. Жена му пускаше някакви снимки.
Не мисля, че ще се оттегли, това си е друга тръпка. Но той и по принцип си подбира ангажиментите и не се хвърля на всеки проект.
Беше казвал в някакво интервю че иска по-нататък да се занимава с режисура. Ама да не бърза да минава зад камерата... Още ми трябва пред нея...

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 23:05 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт