Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 43 922
  • 441
  •   6
Отговори
# 420
  • Дубай
Рейтингите на Sakincali/Опасност  аз така го превеждам. Не е зле, като за първи епизод.

Плакат на новия сериал на SHOW TV „Rüya Gibi“ "Мечтателен" с участието на Угур Гюнеш, Седа Бакан и други.

Хрисе, Като сън се превежда... Gibi  е окончание ако не се бъркам
Нещо този сериал не ми вдъхва надежда но може и да се бъркам, знам ли? Успех им желая въпреки, че не смятам да го гледам.

# 421
Може и така да е 😁 аз от транслайта го преведох

Радвам се за Салих. Довечера ще го погледна.

# 422
  • Дубай
Може и така да е 😁 аз от транслайта го преведох

Радвам се за Салих. Довечера ще го погледна.
И аз искам да го гледам, но както казах  ще изчкам да не го спрат да се ядосвам. После пиши някой ред за какво иде реч...

# 423
Ще видя, но не обещавам нищо, довечера ще гледам  престонаследник, чакам какви неща Яха ще направи на Дерия 😁

# 424
  • Дубай
Ще видя, но не обещавам нищо, довечера ще гледам  престонаследник, чакам какви неща Яха ще направи на Дерия 😁
Ах, ти!? От мъж като Яха и жена като Дерия какви неща, все хубави❤️😢Изтървах ги там аз, може един ден пак да го пусна, да го завърша, въпреки, че аз там гледах основно заради Яха и Дерия. Много обичам Еркан след Чукура.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 17:06 от I.V

# 425
Много е тежко при тях двамата 😭😭

# 426
"АБИ" с Кенан и Афра, дали са му започнали снимките?

# 427
# 428
Мисля ,че ще ги сложат в неделя просто Шоу няма по безопасен ден.

# 429
Блеки , "АБИ" е по atv. Едва ли ще го сложат в неделя. Трябва им да са първи в деня , защото тия заплати трябва да им се плащат на Кенан и Афра.

# 430
Блеки , "АБИ" е по atv. Едва ли ще го сложат в неделя. Трябва им да са първи в деня , защото тия заплати трябва да им се плащат на Кенан и Афра.
Говоря за Ахсеновото дизи.

# 431
Едва ли , по-скоро понеделник. Ако говориш сериала с Угур. Шанса да е с среди оценки са по-добре в Понеделник. Само три сериала ще са ако така стане.

# 432
Едва ли , по-скоро понеделник. Ако говориш сериала с Угур. Шанса да е с среди оценки са по-добре в Понеделник. Само три сериала ще са ако така стане.
Ще ги изядат понеделник на първа серия въпреки ,че Уур си има публика от националния ама не знам ще го последва ли като е извън него.

# 433
Пък да не мислиш че пък Неделя има шанс. Три сериала са сега. Енгин не го броя вече. Абсурд. Ако има среди оценки 4 ще оцелее както Децата в Понеделник.

# 434
Пък да не мислиш че пък Неделя има шанс. Три сериала са сега. Енгин не го броя вече. Абсурд. Ако има среди оценки 4 ще оцелее както Децата в Понеделник.
Енгин е на същия канал мисля ,че ще е на негово място.

Общи условия

Активация на акаунт