Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 22

• 80 708
  • 740
  •   2
Отговори
# 495
Много ме напряга това между двете сестри за тоя льоьо  Серхат😄Не заслужава ни една от двете 😁

# 496
  • Дубай
Много ме напряга това между двете сестри за тоя льоьо  Серхат😄Не заслужава ни една от двете 😁
Така е!Да ти кажа много ми се ще накрая, и Мелек и, Йълдъзката да си намерят по един свестен тип в Истанбул и да го оставят да се оправя...

# 497
Понеже не съм си платила абонамент в You tube за да гледам следващите епизоди на Арафта, някой знае ли от къде мога ди ги гледам? Става въпрос за епизодите които гледат платилите си абонамент.🤩😘🥰😍

# 498
  • Дубай
Извинете, какъв абонамент. Аз гледам на английски или руски сериалите, понякога и на турски, но не са ми искали пари.

# 499
YouTube имат абонамент. Само за членове е.

# 500
Извинете, какъв абонамент. Аз гледам на английски или руски сериалите, понякога и на турски, но не са ми искали пари.
Имат абонамент в you tube и мажеш да гледаш епизодите с по няколко напред.😗😘

# 501
  • София
Линк за безплатна руска "озвучка" на много турски сериали -https://ruturkserial.net/slovno-son/5221-slovno-son-vse-serii.html
В момента - Словно сон

# 502
Снощи връчиха наградите на GQ Türkiye 2025

Ето победителите в отделните категории:

Играч на годината: Mert Yazicioglu

Жена на годината: Sinem Ünsal

Изгряваща звезда на годината: Бурак Дакак

Стилен мъж на годината: Rafael Cemo Cetin

Изключително постижение на годината: Serkan Cayoglu

Хайп на годината: Емирхан Чакал

Международно постижение на годината: Арас Айдън

Почетна награда: Мазхар Алансън

Награда "Вечно време": Окан Баюлген

Спортна личност на годината: Виктор Осимен

# 503
Има ли отделна тема за сериала "Arafta"?
Или Фейсбук група.
Не откривам нищо, а не ми се иска да дебна постоянно в общи теми.

# 504
  • Дубай
Sevdigim Sensin - 2трей

И тука ще има тройка-селското необразовано момиче отива в Истанбул...

Наследника-Зовът на корените/Ашир и Хиджран.
Интересна заверка дават тук, виждам Ашир в съвсем друга светлина. Виждам, че се интересува от нея, виждам, че за първи  път се прокаждат някакви чувства извън стериотипите на които е свикнал с Нида.
На пръв поглед Хиджран е мистериозна и дръзка, но зад тези първични емоции се крие ранима душа. Тя се опитва да прикрие уязвимостта си чрез фасадата, която е изградила. Очевидно е преживяла травма в миналото и Ашир вероятно ще се окаже човекът, който ще ѝ помогне да пребори гневa и болката, които демонстрира...Явно двамата ще бъдат лек за душите си

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:58 от I.V

# 505
Това не го бях видяла
Тук ли ще се пише за него
Как ги събраха тези хора в каста, все любими
https://youtube.com/watch?v=zkZwCjuy5ns&si=DumjFZb8LZRgMBjb

# 506
  • Дубай
И аз го чакам това дизи с Дениз Джан... Истината е, че съм малко предубедена относно Деврим, но въпреки това ще дам шанс заради другите.

# 507
Май всички го чакаме заради Дениз😄 Деврим не ми седи до него особено след Мирай.😁То реално няма кой да ги   бие по химия за мен ,и като цяло за феновете мисля,но да видим как ще тръгне.Това реално е едно продължение на Худуто с нови имена и герой .Та ще видим.Ще дам шанс 😁

# 508
  • Дубай
Надявам се обаче зрителите да дадат шанс, а не бойкотират заради това.
Голям риск поема Дениз с този сериал-дано да му се оправдаят очакванията, както и нашите.

Ани  тази партньорка гледала ли си го?С нея също имаше страхотна химия, въпреки оскъдните им сцени.

# 509
Надявам се обаче зрителите да дадат шанс, а не бойкотират заради това.
Голям риск поема Дениз с този сериал-дано да му се оправдаят очакванията, както и нашите.

Ани  тази партньорка гледала ли си го?С нея също имаше страхотна химия, въпреки оскъдните им сцени.

Не съм го гледала,но добре седят един до друг.На него като че ли по русички и светли партньорки му отиват.Аз ще дам шанс на сериала въпреки че съм заклета фенка на Мирай и като цяло на двойката Мирай и Дениз,но това не пречи да го харесам с някоя друга актриса ,както и нея да харесам с друг турски актьор например с Боран седяха страшно добре също един до друг.

Общи условия

Активация на акаунт