Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 7 251
  • 173
  •   2
Отговори
# 90
Сега го видях и  нашите медии.https://nova.bg/news/view/2025/11/05/516459/кола-се-вряза-в-пешеходци-във-франция-10-души-са-ранени-видео
Цитат
Заподозреният е известен на полицията с други престъпления
И, какво правим?Нищо както винаги.
Фрау С  не знам дали бих свикнала да живея така.Много ми е мъчно като те чета.Благодаря, че го споделяш с нас.
Сетих се, че ми попаднаха новини за отмяна на някои Коледни базари в немско, но понеже бяха все от испанци реших, че може да е някаква тяхна клюка.

# 91
Тези деца са в общност в класа и не приемат други. Моята отчаяно иска да има приятели, но не я искат сред тях. Защото е руса, бяла и християнка. Имаше само една приятелка от Украйна, но тя си отиде в родната държава.
Едното дете от Турция всеки ден повтаря, че не й е важно да учи езика, защото тя германка не е. И учителите си траят, не я притискат. Колкото, толкова.

Пускането на огромни бройки изглежда води точно до това. Интересно ми е как може да идват от едни разбити държави, да виждат с очите си колко по-добре е в Европа и въпреки това се опитват да я превърнат в кочина?!

Избягъл си от насилие, убийства, липса на толерантност, безпаричие и прочие, а за благодарност решаваш, че ще се врежеш в някакви хора. Или друга подобна простотия. Разбирам, че всеки клони към собствената си култура, ама чак пък толкова...

# 92
Диваци, религиозни фанатици.Те не осъзнават, че идват от кочина и ще направят същото в Европа.Важното е друг да им плаща, а те да се налагат и възпроизвеждат.Виновни са само ЕС лидерите и техните леви подръжници, които с нищо не допринасят, а само помагат за упадъка на Европа.

# 93
Потресаващо жалка присъда! Покъртително.....
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21665431
Цитат
20-годишен сириец беше осъден на три години и три месеца затвор в западната част на Германия по обвинения, че се е съгласил да извърши терористична атака срещу жени и деца, предаде ДПА.

Мъжът пристигнал в Германия като юноша през октомври 2022 г. и установил контакт с терорист от "Ислямска държава", пише в обвинителния акт. По искане на терориста 20-годишният мъж се съгласил да извърши атака с нож срещу жени и деца."

Говорителка на съда в град Дюселдорф заяви днес, че сирийски гражданин е бил признат за виновен в намерение да извърши убийство, но за невинен за членство в терористичната групировка "Ислямска държава".

# 94
Oт същият линк излиза новина и за повдигнато обвинение с/у 18год. в Швеция.Той пък искал да се ''изяви'' на някакъв фестивал.https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21664383
Във Виена открили склад с оръжия на ''Хамас".Предполагат, че щял да се изпозлзва на територията на Европа.
https://www.vesti.bg/sviat/otkriha-arsenal-na-hamas-vyv-viena-6243298
Цитат
Потресаващо жалка присъда! Покъртително.....
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21665431
Скрит текст:
Виж ако беше друг етнос и религия, целият свят щеше да разбере и присъдата щеше да е съвсем друга.А представяте ли си ако беше руснак? Thinking
Сега видях на околовръстното в Бургас пак са се гонили с мигранти.Автомобилът им паднал в езерото Вая.Шест от деветимата мигранти се удавили.Тия не се спират.
https://dariknews.bg/regioni/burgas/sled-gonka-s-migranti-kola-p … a-zhertvi-2436136

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 00:31 от Silverstone

# 95
Ако някой отново тръгне да обвинява полицаите за поредния случай в Бургас - когато някой нахлуе в дома ти, имаш право да се защитиш! Да нахлуеш незаконно е престъпление и трябва да бъдеш спрян! Ако се случи нещо такова като в този конкретен случай - ами да не са тръгвали да престъпват законите! Организациите, които ги подканват да нахлуват, да си поемат отговорността!

# 96
  • Deutschland
Относно Бургас...
Няколко жалки човечета във ФБ пишат, че видиш ли горките бягат от мизерията, не искали в България, защото "простия" народ не бил толерантен. То къде ги искат? Освен шепа народ, на които им плащат за това, не вярвам други да имат желание за съжителство с такива.

# 97
Относно Бургас...
Няколко жалки човечета във ФБ пишат, че видиш ли горките бягат от мизерията, не искали в България, защото "простия" народ не бил толерантен. То къде ги искат? Освен шепа народ, на които им плащат за това, не вярвам други да имат желание за съжителство с такива.

И мен много ме натъжава това. При това известни личности, които съм уважавала. Ще ми се всички virtue signaling активисти да поживеят в Харманли за 5-6 месеца до такъв център, ама с децата си. Ама няма. Или да вземат по един унтях...докато му излезе статута Grinning

# 98
В Лимбург NL “гости”- мигранти не одобряват оцветяването на пейките и собственоръчно ги пребоядисват.”Не за нашите деца”.Толеранс?При това са на издръжка на местното население!

# 99
Това всъщност е интересен и забавен парадокс. Организацията, с чиито цветове е боядисана пейката, яростно проповядва вкарването на мигранти, а същите тези мигранти изповядват коренно различни ценности от тази организация и ако тези мигранти вземат властта, на хората от организацията ще им се стъжни живота. Това е като да овцата да отвори вратата и да покани вълка.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 23:42 от Alexa10

# 100
Точно така е.И точно в NL евентуалният бъдещ премиер, който скоро ще сключи брак годеника си, яростно подкрепя всички ''бежанци''.Обещава всичко да продължи, 30% такива да има във всеки квартал, всяко село и т.н.Аз, а и не само, го виждам като налагане на чужди ценности и претопяване на местното население до пълното му заличаване.За нарастващото се насилие над жени, нямам думи. Cry Както съм писала в полит. теми, холандците се изнасят в др. страни, заради такива политики+огромните данъци, които искат още да вдигат.Пак според техни холандски данни, за първи път тази година, страната  са напуснали повече работещи чужденци, отколкото са дошли.Става дума за поляци, българи и румънци.

# 101
  • Край морета северни и южни
Остана ли западна държава, където имигрантите да са от по-цивилизовани общества, такива, които не са склонни към тероризъм?

Май само все още в някои испански и гръцки градове имигрантите са повече европейци и за Испания латино американци от колкото от Африка и Азия. В Гърция основно от Албания. Това за извън столиците и вторите им по големина градове, обаче. В Мадрид, Атина, Барселона и Солун ситуацията вече е тръгнала на зле. Но пък в Патра и по-малките градове няма и как да имигрираш на местна работа като българин. В Испания има доста градове с по около 100 000 души и отгоре, където на първите пет места по брой от чужденците са все латинки и румънци, за щастие мароканците и подобни са доста надолу. Мароканците се струпват предимно в Мадрид, Барселона и Андалусия и 1-2 града във вътрешността. Имаше една карта за това къде в Испания е по-висока престъпността и дори като се изключат по-големите градове, там където са повече мароканците престъпността е по-висока.

В Скандинавия пък дори в разни малки градчета гледам на първите няколко места по произход на чужденците масово са все от Африка и БИ. Там и само на екскурзия без група не отивам!

Сигурно латинките също не са безгрешни, но самата дистанция и скъпи презокеански самолетни билети явно правят така, че тук да идват не само отрепките им, някой има ли лични наблюдения от Испания, Гибралтар, Малта? Португалия я пропускам, защото те имат и африкански бивши колонии и там сигурно е пълно с тях. Латинките уж като език, религия и до голяма степен и култура са поевропейчени още от техните държави. Не са ли по-добри съседи от някой от Ирак, Сомалия, Афганистан и подобни?

Като имат нужда от повече работна ръка защо не дават визи преференциално на хора от Латинска Америка, Грузия, Армения, Бивша Югославия вместо на БИ и Африка?

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 03:28 от Beach_Bunny

# 102
  • Под сянката на разлистените кактуси
Латинките уж като език, религия и до голяма степен и култура са поевропейчени още от техните държави. Не са ли по-добри съседи от някой от Ирак, Сомалия, Афганистан и подобни?

Аз живея в Щатите и нашите са предимно латиноси. Определено са много по-добър вариант. Но те си идват с наркокартелите, което води до насилие, секс трафик на жени и деца, наркодилъри и кражби.

# 103
Ти явно , не четеш темата редовно.
За Португалия пиша постоянно.
Емигрантите от африканските колонии, никога не са били криминален контингент, в исторически план- бразилците са по- близко до проблемни, но нищо подобно на навлеците.
Продължават да са най- много по брой, но скоро имаше искане в парламента за проверка на истинските бройки чужденци, защото всичко е относително вече...
Заради улесненията, които се предосттаввиха на чалмите, при управлението на събрата им( Коща  е роден в  Индия), започна вълната. Реално, след 2016та.
След като получат документи, бързат да забягнат по Европа, че тук са сравнително малко помощите.
За Об. Кралство имаше данни, че са влезли почти милион "нови португалци" в годините след Брекзит.
Та, имаме си, от всичко пп много, защото малка и незначителна Португалия, изигра най- главната роля в този спектакъл-- най- масовото и безконтролно влизане на навлеци в историята, става оттук.
Сега...стискаме палци, и се молим горещо, новият закон да спре кранчето изведнъж. Имаме нова служба по граничен контррол( все едно на старата й имаше нещо, но индийския брат Коща я разтури)... , въведе се , като едно време!, изискването за свидетелство за съдимост....
...

# 104
  • Край морета северни и южни
Благодаря! Да, знам, че пишеш редовно за Португалия, затова написах, че повече се питам за Испания как да нещата. В Испания сякаш като по-голяма държава човек има повече избор да избегне градовете, където се концентрират нашествениците. Имат около 30 града над 100 хиляди души, като сред тях се намират и такива с незначителни бройки мароканци (там са предимно от Мароко нашествениците).

Това, че Испания граничи с Франция явно си казва думата и сякаш много от тях отиват там, защото нали в Мароко си знаят френски, а помощите ще да са по-големи от испанските. Heart Eyes

Иначе там, където са повече, като в морските курорти в Андалусия постоянно има новини от типа на "Двойка английски пенсионери е била убита при обир" и извършителите в повечето случаи се оказват мароканци. Но не съм била още там да знам как е, само на база статистика и новини мога да говоря.

За Гърция от първо лице мога да кажа, че повече жени с фереджета има в Солун тази година спрямо преди 3 години, когато бях там. За един ден видях повече от колкото тогава за няколко дни. В Атина сякаш се забелязват повече тъмнокожи.

Общи условия

Активация на акаунт