Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 7 220
  • 173
  •   1
Отговори
# 30
  • Deutschland
DW e медия, която пише пълни глупости.

# 31
  • Русе
Категорично счетох новината за последния случай в Швеция, при който нелегалният е своего рода оправдан, понеже бил изнасил детето не продължително, а набързо, за някаква фалшива новина, прекомерно изкривено поднасяне, раздувка на жълтата преса, преувеличена и хиперболизирана в крайност.

То па излезе истина.

Не съм в състояние да намеря думи.

Толкова сме тъпи сегашните европейци, поколенията след 50-те, че занапред ще оставим на наследниците си по-голям ужас от кошмарите на първата половина на 20 век.

# 32
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ами то съд в Англия откога се произнесе, че правата на мигрантите са по-важни от правата на местното население...

# 33
Там е чудовищно, арестуват англичани заради мнения срещу мигрантите.

В Швеция пък, някои мигранти дори и до затвор не стигнаха за изнасилване. Някои бяха """наказани""" с разговори за равенството между половете, за уважение към жените и сигурно са завършили с "обещай, че повече няма да правиш така".

А мигрантът от случая на предната страница е получил жалката присъда от 3 години затвор. Пълна гавра с европейците! Явно мигрантите имат право да правят, каквото си искат.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 21:51 от Alexa10

# 34
По случаят в Швеция, и тукашната преса, и интернет са гръмнали.
Обаче, кееванът си върви.. Cry

# 35
  • Край морета северни и южни
Интересно ако Германия и Меркел не приветстваха мигрантите дали щеше да е чак толкова зле положението? Май е грешка, че ЕС се командва предимно от Германия. Страна, която не един, а два пъти вкара целия континент във война и я направи световна. Сега я води към трета - гражданска.

# 36
Какво говори , за гражданска война в Германия ?

# 37
Меркел и под нейно давление заблудени, а някои просто принудени приветстваха нашествениците, все пак мамата  на германците ги покани.Нали така я наричаха и се кълняха в нея?В тази тема преди 10г.най-големите защитници на арабите бяха предимно българки живеещи в Германия.По-важно е, че целият ЕС е виновен за тази си политика на насърчаване, толериране и закрила на терористи и изнасилвачи.Може да съм станала досадна, когато  споменавам Нл.Там нещата бяха по-спокойни и не толкова фрапиращи както в съседните им страни.Изведнъж и те започнаха да се пълнят.Казват, че имат чувството, че всеки ден пристигат камиони и изсипват по улиците им араби и африканци.Стана опасно, много нападения с ножове, много насилие над жени.Отделно жилищната криза, защото по техните си закони ''бежанците'' са с предимство.Отделно в не си спомням вече коя община, казали да се махнат холандските знамена в селището, защото изглеждало агресивно за ''бежанците''.Местните са в потрес.Едни ''страдалци'' са настанени на север някакъв о-в дето няма никой.Изведнъж някак се запалил покрива на сградата.Холандците говорят, че азилите сами са си го запалили, за да ги откарат в някой град и да не им е скучно.Между временно някакъв с леви убеждения е казал, че ще отиде в парламента с брадва и ще започне с цитат:Вилдерсчо.Ама той си е свикнал вече, 21г. под закрила.
Колкото до шведите, не се учудвам.Няма по-големи извратеняци от техните власти и левичари.Не искам да досаждам да припомням най-шокиращите за мен истории споделени  от живеещата там PURE.Имаше един помагач гей, изнасилен от африканец.Жертвата мълчал над 1г., но не могъл да се справи психически и в един момент си казал всичко.В съда искрено беше молил да не връщат изнасилвача в Африка, че било опасно за живота му.Та така с ''най-доброто място за живеене в света ЕС''.Да, за някои наистина е много, много добро място.Една новина ей така, между другото.Демокрация, свобода на словото.....
https://telegraph.bg/svetat/novini/zapochna-lovyt-na-veshtici-os … iia-snimki-475231

# 38
# 39
"Проучване: Жените в Германия масово не се чувстват в безопасност на обществени места"
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21594820

Интересно, защо ли е така? Реторичен въпрос.

# 40
  • Край морета северни и южни
Така, намерих останал стар вестник в мазето, подложен на един шкаф и от любопитство реших да го попрочета. И там сред статиите попадам на кратка статия за убийство в Брюксел от далечната 1996-та.
Реших да се поровя и видях, че се е стигнало до доживотна присъда за Lamine Balti - тунизиец по произход:
Статията е на фламандски, но Хром може да ви я преведе: https://www.hln.be/binnenland/levenslang-voor-lamine-balti-voor- … www.google.com%2F

Важното е, че за убийство от 1996 през 2009 намират ДНК на нападателя, а чак през 2013 година го осъждат.
Значи повече от 10 години този арабин си е живуркал необезпокояван.

# 41
Вече изобщо не ги съдят.На никой не му се занимава.Оставили са ги да тероризират, явно това е целта.
"Проучване: Жените в Германия масово не се чувстват в безопасност на обществени места"
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21594820
Интересно, защо ли е така? Реторичен въпрос.
Не е само в Германия.Франция, Швеция и др. същото.В Нидерландия е по-прясно и са в шок.Никой не е в безопасност малко или много.Да не забравяме, че тепърва ще ни връщат.....Мерц казва, че престъпленията се извършват от мигранти без статут, незаконни.Ще ги съберат, някои влезли през Бг, други и да не са, немците ще кажат, че ни ги пращат.Като си познаваме нашичиките блюдоезци, веднага ще приемат всички.Мисля, че подписаха декември 23г.,условие за Шенген, че ще приемем всички мигранти, които ни набутат.За първите 9м. на тази год. само немците са ни върнали 655бр.През 2023г. всички държави от ес са ни върнали общо 590, през 2024г.-589бр.Отделно колко са влезли и се мотаят през това време никой не го е грижа.Тепърва се започва.
Споменавала съм, че зелените либерали искат ограничения  за туризъм на европейците.ЕС да ''спасяват'' климата.Холандците са като гестаповци в това отношение, НО не пречи цяло лято да имат всеки ден сума ти полети до Мароко.Изглежда тогава не се замърсява атмосферата.Какво казват туристите за Мароко?Много спокойно, чисто, има ред, безопасно.Защо тогава масово мароканци щурмуват Европа, търсят убежище и като живеят тук вършат престъпления?

# 42
  • Deutschland
Снощи ми попадна клип от града, в който живея. На центъра пред Социаламта се събрали стотици от "гостите" от Изтока, играят, пеят, танцуват. Било предварително уговорено събитие под името Нощна разходка. И точно там, пред институцията, която им дава пари. Повечето коментари бяха покъртителни. В този квартал един бял не може да видиш, въпреки че една българка ме убеждаваше, че това не е вярно. Точно центъра бил меката на културата в града.

# 43
https://www.kurir.rs/planeta/9815078/avganistanac-izbo-tri-osobe … muskarac-preminuo

В Лондон, афганистанец е намушкал трима души. Сред тях 14г. момче. Един е починал, момчето и другият мъж са оцелели.

Един обичаен ден в Европа....

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:16 от Alexa10

# 44
  • Glasgow
Починалият е мъж, който просто е разхождал кучето си Sad Афганецът е гонил другите хора, мъж и момче, май му е хазаин мъжът, починалият мъж иска да им помогне и бива намушкан Sad
А миналата седмица се гледаше делото за друг asylum seeker, който миналата година уби хотелска служителка, той е бил настанен в хотела, в който тя работи, преди 3 месеца дошъл. Преследва я до жп спирката, откъдето тя си хваща влак за вкъщи и я намушква над 20 пъти с ОТВЕРТКА. Жената почива след 3 дни в болница. Той отрича, нищо че го има на камери, не проявява никакво съжаление дори в съда, след убийството се е върнал в хотела весел и е танцувал. Мен ме е страх само като го гледам. Аз също работя в хотел и обсъждахме случката с колеги, ние нямаме много бежанци, но има едно крило, нормални момчета са, те нашите вече имат документи, чакат за апартаменти, но ако трябва да съм честна ме е страх да им възразя, ако искат нещо. Една от версията, че е убил момичето, е че не му е дала допълнително бисквити като е поискал.
https://www.bbc.co.uk/news/articles/cvgkpyr1ep4o
Признаха го за виновен, другият месец ще кажат присъдата. Дано е доживотен без право на замяна, но...
Преди 3 дни имаше сага в Англия като от черна комедия. Друг asylum seeker, осъден за сексуално посегателство на 14 г момиче, го пускат от затвора по грешка. Дори човекът е искал да се върне, явно така и така няма къде да отиде, но надзирателите са му посочили пътя към гарата. Два дни го търсиха, премиерът дава изявления, как трябва да се намери, после да се екстрадира, ама не споменава, че не е избягал, ами са го пуснали.
Сам се предаде на втория ден от 'търсенето'

Общи условия

Активация на акаунт