Тълпи от мигранти към Европа - какво ще последва от това? - Тема 4

• 41 514
  • 999
  •   2
Отговори
# 990
Племенницата ти няма да се адаптира.
Никак.
Моите дъщери казват винаги, че са българки колкото и португалки,но не могат да устискат повече от 10тина дни в България.
Освен това- реализацията!?
Аз също се опитвам да и набия, че нещата не са толкова шарени, колкото и изглеждат при 10 дневен престой тук. Още повече, че спрямо тукашните разбирания, тя е малко поизостанала.. Тук на 20 вече живеят отделно от родители, там нещата не са точно така.
Тук са доста по-отракани на 20 и не мисля, че ще се адаптира с други млади хора лесно..
Какво казват дъщерите ви след 10 дни тук?

# 991
Какво значи по--отракани в Бг? - пият, пушат и ходят с много...?
В Бг ли на 20 г живеят отделно от родителите??

Скрит текст:
Дъщерите ми имат 3 приятелки(роднински деца), с които се движат, но не харесват нито компаниите, нито местата, защото много се пуши и пие в Бг.
За сравнение, при нас е много разпространено(извадено от наказателна отговорност) пушенето на канабис, но цигари  не толкова, особено около възрастта на моите, на 19г са.
Другият основен коментар е, че всички са по калъп, и то не от позитивната страна- и не само момичетата, а и еднаквите момчета..
Също така- че се харчат много пари, но се искат от родителите, че има много показност...
... фейс контрола в дискотеките-нарекоха го дискриминация...
...ниска физическа активност
Със сигурност не е всичко, нито представителна извадка, но разбира се, който живее извън София, вижда доста различни неща..

Не знам колко е самостоятелна племеницата , но докато не отидат в университет, повечето живеят вкъщи. Та, едва ли е изостанала.

# 992
Отговарям на скрития текст и се извинявам за спама. Това фейс контрол винаги ми е било много смешно. Миналата седмица в България влязох по джапанки, потник и къси панталони в едно заведение за бързо хранене в малък, областен град. Така ме гледаха, че все от  някой контейнер съм излязла.
А от самия израз руска пропаганда се смея с глас. Няма нужда някой да ме пропагандира, за да харесвам нещо.

# 993
Има и убийства и изнасилвания, но това е грешка на растежа и с времето ще нямерят начин да го преодолеят и намалят.
Майко мила, това е безумно! Разбрахте ли сега? На тези хорица, просто им трябва време да получат просветление как се живее в цивилизацията. А това, че след себе си са оставили хиляди почернени семейства, хиляди травмирани за цял живот - очевидно това няма значение! Бъдещите им жертви също нямат значение! Стиснете зъби, проявете търпение, на тях просто им трябва време да го преодолеят. Ние ще чакаме този техен проблясък, защото ние не сме важни. Колко ще чакаме, една "стефи" знае... Вършели престъпления....голямата работа, това е било просто грешка на растежа. Грешка на растежа, нищо страшно. Но виж, въображаемите нацисти по улиците са много страшни. А това, което действително се случва в този миг по улиците - НЕ Е! Боже мой....чета и не мога да повярвам какво чета. Ето с такова мислене, Европа стигна това дъно и продължава да копае.

Единични, изолирани случаи; ще свикнат; ще се научат; те не знаели, че не трябва да вършат престъпления; липсва им слънцето; трябва им време; грешки на растежа......какви още умопомрачителни оправдания ще прочетем и чуем?

# 994
Вероятно Стефи е с такъв, макар да е култивиран поне малко, ама при тях  е като с дивите животни.
Иначе нямам как да каже,  голяма работа, какво като ме изнасилят или пък за нея не се отнася, само за другите.

Не се знае тигъра кога ще те нападне в зоологическата, дори да е роден там.

# 995
Каквито и да са ще търпите щом сте отишли да живеете на чуждо. Каквото за местните, това и за вас. Питате ли ги украинцете като ги убиват в собствената им страна, какво да направят? Лесно ли им е? Спиш си вкъщи, пада бомбата на путин и край, вече те няма. Колко хиляди семейства се почерниха, европейци, цивилизовани хора? Щом за путин може да се държи като звяр и за други може. А колко руски семейства почерни? Колко милиона загинали, изчезнали, ранени? Ще търпите и това е. Решават местните, те избират управляващи, те могат да протестират. Не го правят, значи им е ок.

# 996
"Грешки на растежа", няма проблем. Дай им време. И опитай с по-адекватен отговор. Но за да стане, трябва да оставиш заучените отговори, които ви пишат и да впрегнеш самостоятелното мислене.

Аз съм си в Родината, но политиката на ЕС пряко ме засяга. Първо, ЕС създава правила за миграцията, които важат за всички членки и НЕ те питат искаш или не искаш! Второ, когато кажат - "елате, ние ще се справим", но НЕ им организират директни полети, откъде по дяволите трябва да минат? Точно така, единият път е през България. И както много ги искат, изведнъж ти правят дъблинско споразумение и ти казват, че щом през теб са минали, сега трябва да ти ги върнат...

# 997
Дрън, дрън, 11 години минаха и нищо подобно не се случва. България не е залята, те не искат тук, защото имат избор. В САЩ и русия мигрантите като нямат избор - емигрират където могат. Нито сащ, нито русия ги привличат със социални придобивки,  но тълпите не намаляват, нали?
 Случиха се, обаче, много други неща в Европа, много по-гнусни от някакви мигранти. Истинска война започна и няма да свърши скоро. На всички ни живота ще се промени много от това и то съвсем скоро.

# 998
🤪 Впечатляваща пледоария в защита на престъпници и терористи! Нищо, че много от тях са 2ро,3то поколения родени там. Новите знаят, че са недосегаеми и ей такива защитници омаловажават престъпленията им и спокойно продължават. Престъпникът си е престъпник и наказанията трябва да се прилагат за всички. Няма нови,  неразбрали,  предизвикани по религиозни подбуди и т.н.
Никой не е длъжен да търпи престъпници, независимо дали е местен, мигрант или експат, никой! Никой не е длъжен да търпи понеже живее в др. държава и за разлика от доста  новодошли и предишни, плаща данъци и се съобразява с правилата. Айде без в вменяване на вина!
Американските ракети по-добри ли са от путиновите, на обама по-добри ли бяха?примерно.

# 999
  • София
Вероятно Стефи е с такъв.
Иначе нямам как да каже,  голяма работа, какво като ме изнасилят или пък за нея не се отнася, само за другите.
Да, моля, нека уточни с думи прости не е проблем другите да ги трепят и изнасилват ли, или и за нея си не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт