Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92

• 29 479
  • 700
  •   1
Отговори
# 120
Гущер, стегни се и недей драматизира такъв, кило и нещо що за драма са изобщо? Най-вероятно ще изчезне в следващите дни, ако вече не е. Но голям мъж да се тръшка като ученичка че ял плодове и задържал вода... Недей така, стресът и той е вреден. Наред си ти е всичко. Аз дето съм кинта и 66, няма окото да ми мигне в такава ситуация, дори и с повече да е, а ти си и висок.

# 121
  • В полите на Пирин планина
Абсолютно вярно. 1-2 килограма варират постоянно. Пък човек, ако не е свръхстриктен на почивка не е драма. Тук не говорим за драстични здравословни проблеми, естествено. А и както винаги сме казвали - важна е основната тенденция, а не това, че си изял една ябълка или портокал.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 13:46 от Lady Brinne

# 122
  • Sofia
От 10 дни всеки ден ям по една кисела ябълка(година и половина карах без  плодове освен берита),  чувствам се отлично, но бях с едно наум че кантара може да тръгне нагоре. (Нали с череши вдигнах 5 кг за месец и кацнах тук). Обаче часовникът взе да ми се обръща през китката, пръстените се въртят, накрая настъпих врагът и отчете минус 2 кг. Чудя се на какво се дължи, освен ябълките включих инозитол мио. Дали е възможно от него такъв ефект?

# 123
Може и да е допринесъл, може и да ти е такъв момент просто, то теглото си варира. Може и двете.

# 124
Гущер, аз преди цикъл качвам повече от кг, даже и без отклонения от режима.😂 Важното е какви са обиколките и тенденцията.
Аз съм на антибиотик (лекувам зъбен абсцес) и почти нищо не ям. Не е ок, знам, но нямам никакъв апетит, а и от антибиотика имам някои ефекти. Вчера например бях на две кафета със сметана и кофичка кисело мляко 4,5%.

# 125
Долче, бързо оздравяване!
Вие пък хич нямате афинитет към драмата!
А е женски форум!
Е па оставете човека да се потръшка, да се повайка! Викайте там "Оййй", "Аййй", "Как е възможно това!"  Joy

# 126
Хаха, това са ефекти от доброто ни хранене, всички сме много по-уравновесени и добрички Grinning Да му мисли който си оставя КЗ да се лашка, ако съм аз смятай че и околните ще се видят в драма Joy

Долче, да минава по-бързо и дано успяваш да хапваш по нещо че май антибиотици на гладно не е много добре.

# 127
Гущер, стягай се. Нямаш цикъл, нямаш оправдание Joy

# 128
Гущер, стягай се. Нямаш цикъл, нямаш оправдание Joy
Гаднярка Joy
Само ти да си палуваш, а за нас нъцки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Оправдание да драматизира си мислех че се има предвид Joy Че знаеш на нас как ни се отразява, но при него го няма това Joy

# 130
Абе цикъл в червено нямам, но имам някаква цикличност на глада. Това и преди съм го забелязвал, но сега с гривната и приложението гледам графики как ми се увеличават и намаляват приетите калории. Та в общи линии една седмица от 3 ям повече.

# 131
Ами то защото си тук, тук сме само жени, та ти влияем Stuck Out Tongue Winking Eye
Хармонизираш се с нас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
Бай Гущер беше на лекар:

# 133
Гущер, Б 12 е нисък (на мен при тези референтни под 300 се водеше латентен дефицит) и Д е хубаво да е повече.
Лекарят какво каза?

# 134
Че ти си като 20 годишните 😂 Те всъщност май повечето 20 годишни не могат да се похвалят с такива стойности.
Малко гликираният не ме кефи но не ти знам общия как е, а и беше писал че си подхапвал и някакви несвойствени неща, може от това да е.
Витамините бива да ги вдигнеш и двата наистина.

Общи условия

Активация на акаунт