Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92

• 33 298
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте! Със стомашен проблем съм в момента ( разстройство). Моля, посъветвайте ме какво да избера -  варени картофи или препечен пълнозърнест хляб. Кое е по-малкото зло?  Или пък нещо друго?

# 406
Лъжица ябълков оцет и веднага след това се пие и вода.🙂

# 407
Здравейте! Със стомашен проблем съм в момента ( разстройство). Моля, посъветвайте ме какво да избера -  варени картофи или препечен пълнозърнест хляб. Кое е по-малкото зло?  Или пък нещо друго?
Ентерол таблетки.

# 408
Благодаря, сега ще последвам и двата съвета.

# 409
Здравейте! Със стомашен проблем съм в момента ( разстройство). Моля, посъветвайте ме какво да избера -  варени картофи или препечен пълнозърнест хляб. Кое е по-малкото зло?  Или пък нещо друго?
Фаст, освен оцета във вода. Само гледай да приемаш по малко сол ако решиш да си само на вода за кратко време.

# 410
Фастът също е добра идея.
Стандартната рецепта за оцета е оцет на кашичка с брашно и после се пие водата. Но аз установих, че и без брашното има отличен ефект😀 и действа бързо (с брашно изобщо не съм пробвала).

# 411
  • Шумен
Зависи колко е тежка ситуацията. Ентерол, оцет и от сорта, няма да помогнат при остро състояние, да не говорим чрез храна да се пресече - само химия. Иначе има една смес - 1/2 ч.л. сол, 1/2 ч.л сода, 1/2 ч.л. захар, 1 с.л. оцет в чаена чаша вода. Супер гадно е, но е ефикасно обикновено.

# 412
Е, тия неща ги дадохме като алтернатива на картофите и филиите все пак, то ако е много зле е за лекар й не за такива мерки.
Иначе тая домашна напитка я знам с лимон а не с оцет, лимон и сода правят натриев цитрат който подтиска гадене, а солта и захарта (захар пропускам ако е за мен) са допълнение вече и там малко еликтролит да има. Наистина има много гадно блудкав вкус но се преживява, помага доста при гадене.

# 413
Точно, като алтернатива на картофите и пресечения филии дадохме предложения.🙂
Домашната напитка и аз я знам с лимон (макар че едва ли с ябълков оцет ще е много по-различна на вкус). Захарта и аз бих я пропуснала - ако ми се гади, най-много да повърна от сладкия вкус (при гадене нищо сладко не искам да виждам, камо ли да вкусвам).

# 414
Захарта предполагам че би била добре там да има малко, ако човек е на стандартно хранене и разчита на нея за енергия като не е ял, все ще го подкрепи малко. За нас не е нужна.

# 415
На мен и преди режима ми се повръщаше от сладко, когато и без това ми се гади. Т.е. не само заради режима бих пропуснала захарта в случай на гадене. Ако е само разстроен стомах, тогава е по избор захарта (обикновено смуча резени лимон).

# 416
Аз сладки напитки и поначало не обичам и не пия. ЛЛ как се е смяла с мен, като ми каже да си слагам мед в чая като съм болна, ама настоява такава... Аз знам че ми помага и в такъв момент не се тръшкам за тая захар, тя КЗ и от самото боледуване ще се вдигне малко и без това. Обаче лапна малко мед на върха на лъжичката, а след малко пия чая, чист Joy Ако е сладък просто няма да го изпия. ЛЛ само дето не падна от стола като чу Joy

# 417
Аз много се изложих с бургерите от сьомга. Не трябваше да слагам яйце, станаха много лепкави и невъзможни за оформяне. Отделно не се усещаха подправките, трябваше да сложа повече. Оформих общо 6 кюфтета от 500 грама риба без кожата. За пилешките няма да слагам вече, дано те станат по-добри. Иначе уредът си заслужава на първо четене, един вид е мини робот с добра мощност.

# 418
Кой е уредът?

# 419

Скъпичък е, но беше намален на Черния петък почти наполовина.

Общи условия

Активация на акаунт