Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 92

• 29 624
  • 700
  •   1
Отговори
# 450
Ето и моята земна ябълка, добре измита,  нарязана на кръгчета оваляна в подправки и малко мазнина, без да я беля. Стана страхотна в еъфраера, добър  заместител на пържени картофки.

# 451
Благодаря на всички с отзиви за протеина
Видях земната ябълка, звучи добро като идея, но си спомням че преди ми образуваше много газове....

# 452
https://gymbeam.bg/true-whey-gymbeam.html

Аз мисля този да опитам нататък евентуално.
Но неувкосен, неподсладен.

За него пише, че съдържа

Неовкусен: Суроватъчен протеин концентрат (мляко) 99%, емулгатор (слънчогледов лецитин).

# 453
Елора, ето и разрез (дъщеря ми е успяла да снима вчера, не знам защо е оградила парчето😂):

Аз днес съм на фаст, не ми се яде и ще се възползвам да съчетая.

# 454
Ох, много кремче има, много вкусна снимка.Направо ми се зави свят Joy

# 455
Само не знам защо цветът на кафето в блатовете не си личи. Хем сложих доста.😅
Иначе се усеща на вкус. Безкофеиново нес кафе използвах.

# 456
Долче, дай рецептата за тортата, моля! Щерка ми иска да ми прави кето торта и тази ми се вижда подходяща.

# 457
Гущер, заповядай!🙂

https://m.bg-mamma.com/?topic=675266.new#new

Много лесно се прави. Особено ако блатовете се изпекат предварително.

# 458
Благодаря! Щерка ми ще има възможност да се развихри! Simple Smile

# 459
По колко магнезий приемате (ако приемате) и каква форма?

# 460
Взимам цитрат, защото ми прави ходенето до тоалетна песен по часовник Grinning. На опаковката пише 2 таблети, аз взимам 1 по 200 мг. На Солгар е.
Знам, че бисглицинат е още по-добра форма, но не съм сигурна дали помага и за тоалетната.

# 461
Аз приемам поне по 200 мг магнезиев цитрат. Понякога и по повече.

# 462
Приемах 500 мг магнезиев цитрат, но последните изследвания показаха, че съм едва-едва над летвата. Явно нещо не го усвоявам и добавих 150 мг бисглицинат. Цитрата не искам да го спирам - едно, за тоалетната и друго, че пари съм давал...

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 19:40 от Гущера

# 463
Какви изследвания гледате за магнезия? Бях чела, че серумния магнезий не е много точен.
Тоя цитрат хич не ми харесва на мен с разхлабващото си действие, но и аз пари съм дала и ще го пия...

# 464
При мен разхлабващо действие няма от магнезиев цитрат (но и аз нямам нужда от помощ за ВЦ).
Гущер, възможно е заради тренировките да имаш нужда от повече магнезий (т.е. не да не го усвояваш, а да имаш нужда от повече). Също така, ти си доста висок и е логично да имаш нужда от повече спрямо жена 50-60 кг примерно.🙂
Нивата в изследванията е добре да са около средата, но и аз много не им обръщам внимание, защото досега никой май не се е похвалил от излишък на магнезий?!🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт