Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 15 706
  • 183
  •   2
Отговори
# 105
Днес са щедри в нашия филиал. Тъкмо бях забравила за щайгите по 5лв и взех, че уцелих една много готина. Взех и някакви странни мандарини, страна на произход Хърватия. Кората е жълта и имат вкус на портокал. Бяха ги намалили на 99ст/кг. Сега като ги опитах ме е яд, че не взех повече.

# 106
Браво на мениджъра на филиала, наистина доста щедро. Тук при намаления зарзават има най-често макс 2-3 клети мухлясали тарелки с някакво 20% намаление.

# 107
Сигурно само аз нямам Лидлски фраер и за това първият въпрос за този от следващата седмица е мой. Та, става ли/ Гледам голям обем, 2150 вата. Как са? Заслужава ли си?

# 108
Аз мисля да ходя да се бия за него. С повече функции е от обикновените. Прилича на реплика на Инстант пот. За тая цена е чист подарък.

# 109
А битката е само на 16.10, нали? Щото в брошурата нещо не е описано както трябва.

# 110
Да, само тогава е. Ако не ида 10 мин преди отваряне, после не виждам смисъл да ходя.

# 111
Цитат
Аз се вредих за розовите четки за коса.🙂 Добре че една жена спомена, че има четки, та се подсетих за тях. Огледах какво пише и на трите вида- едно и също - че са подходящи за къса и дълга коса. Значи разликата е в цвета и формата.
При нас нямаше или не ги намерих. Къде бяха разположени при вас?
При нас бяха ма горния рафт в последната редица, където свършват нехранителните стоки. Гледах къде пише "Ново от четвъртък". Опаковани са в кутии.

# 112
Последно- на 16.10. ще е това цената на фраера?
И аз нямам такова чудо,.  Simple Smile 
Практично ли е, като за 3-ма човека? Или да не тормозя шофьора Simple Smile

# 113
Зависи колко ядете, но според мен да. Да, само на 16-ти и с приложението.

Питах ChatGPT и сега малко ме разколеба. Между 3.5 литра и 1500 вата и този 6.7 литра и 2150 вата каза, че по-малкият загрява по-бързо. Сега съм с него.

После сравних 5.2 литра 2150 вата и този 6.7 литра. Логично по-малкият загрява по-бързо.

Цената си остава супер привлекателна, обаче ако ще го чакам по половин час и повече, не знам дали си струва толкова. Накрая няма да го купя и вечерта някоя от Вас ще го похвали. Grinning

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 19:48 от Бг-леля

# 114
  • Sofia
Аз имам 5,7литра на Инстант пот, събира цяло пиле. Загрява бързо. Готвя много неща в него. Фурната ползвам само за нещо доста по-голямо.

# 115
Сетих се как рано сутрин са само касите на самообслужване и ми се спихна ентусиазма за фрайъра Joy

Долче, тази вляво ли е "розовата"? Че преди ми беше пращала една яркорозова май?
Някой искаше снимка на зелето, та оттам и натюрморта:

Поправям се, имало било малинови пирамидки:

# 116
Adalind, да, тази наричам розова. Странен цвят е, но сякаш до розово ми е най-близо. Тя в брошурата по-светъл цвят ми изглеждаше. Другата е нещо към бордо, за черната ясно. Ще споделиш ли намираш ли някаква разлика между двете четки?
Изобщо не обърнах внимание на фрайъра, но и без това си имам, та няма да се "бия". Но не заинтригувахте понв да му погледна характеристиките.

# 117
Тя наживо розовее, просто у нас е тъмно Joy

От общо 4 купени през годините, това са наличните в момента. Зелената, която се амортизира, беше с формата на розовата. Тия дни ще тествам дали новите разресват като старите. На мен проблемът ми е не че косата ми е нещо уау (нито е особено дълга, нито е особено гъста), а че си лягам с влажна такава и сутрин не можеш да бръкнеш в корените от заплитане. С друга четка трудно се случват нещата.
Като форма най-удобна ми е черната, после розовата.

# 118
На тези четки бодличките метални ли са или пластмасови?

# 119
Не са меки, но не дерат:

Забравих да проверя за джинджифиловия чай. И лют червен пипер не намерих, има ли принципно? Млян, не на люспи.

Общи условия

Активация на акаунт