Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 13 407
  • 166
  •   2
Отговори
# 75
Мога ли да накарам да ми намалят с 50% продукт, последна бройка, подвизаващ се сигурно от около месец на "клошарския ъгъл" за нехранителни стоки? Опаковката му липсва и съм сигурна, че няма друга бройка от същия продукт в магазина...Бих си купила продукта и на редовна цена, НО опакован, а не да се е подмятал толкова седмици под тежестта на разни текстили и уреди...🤔🤔

# 76
  • Бургас
А аз пък неприятно се изненадах наскоро купувайки риба с голям надпис - ГОДНО ДО ДНЕС, намалена с...20% с оранжев етикет...

# 77
Здравейте, някой с отзив за тези кюфтенца?

# 78
Тези етажерки пластмасови ли са и дали могат да се сложат две една върху друга, т.е. има ли отвори най-отгоре, в които да паснат крачетата и да се застопорят?
Някой ако си е купил, моля да сподели впечатления.

# 79
Да, пластмасови са. Имам такава от Кауфланд с 4 нива (сглобени са само 3, защото за 4 няма място там, където е сложена). Ако не сложиш тапичките отгоре, могат да се сложат и още нива. Обаче не знам как това ще се отрази на стабилността и какво тегло ще издържат - вероятно ще има значение, и то немалко...🤔 За леки предмети може и да е ок. В моят комплект май имаше и някакви елементи за закрепване на стена или пишеше нещо за такива закрепване...

# 80
За кюфтенцата - не са лоши. То, както и при другите плънката не се усеща много. Аз винаги купувам от всички, които пускат. Понякога ги ползвам като мезе, понякога правя доматено-винен сос и с варени картофи/пюре се получава вкусна бърза вечеря.

# 81
  • Буркина Фасо
кифтенцата ми се струват скъпички за този грамаж.
тези по 500 гр. са по 6.99 в началото и след няколко дни ги намаляват на 5.99 лв.

# 82
Не съм се заглеждала в цената и грамажа, ММ ги харесва и затова купувам. То има и други видове кюфтенца като грамаж, без пълнеж, взимала съм, но не ми харесват на вкус. Имаше едни, не помня от коя седмица, една идея по-големи от посочените, със зеленчуци - много са вкусни, може би най-интересен вкус в сравнение с малките.

# 83
Здравейте, някой с отзив за тези кюфтенца?
Скрит текст:
"Аз, например, може и да не съм прав, но кюфтетата без лук не ги одобрявам." Joy
Скрит текст:

# 84
Е, няма нищо по-вкусно от домашните кюфтенца, тези са малко "ерзац", ама за набързо стават.

# 85
  • Буркина Фасо
приличат като шведските кюфтеца в ресторанта на Ikea

# 86
Не знам за шведските в Икеа, но и в Лидъл пускат от време на време. Май бяха около 10 лв. за кг. Те са най-вкусни и се доближават до естествения вкус на нормалните кюфтета. На опаковките така си пише - шведски или шведски стил /нещо подобно беше/. Преди няколко седмици ги имаше в Лидл, бяха с нова опаковка, във фризера ми са, тези дни ще ги готвя и ще видя дали вкусът е същия.

# 87
Тези етажерки пластмасови ли са и дали могат да се сложат две една върху друга, т.е. има ли отвори най-отгоре, в които да паснат крачетата и да се застопорят?
Някой ако си е купил, моля да сподели впечатления.

Тези етажерки копират икейските Vesken

Ами по-хубави и качествени са икейските. Ако имате достъп до ИКЕА, купете си от техните, материал, изработка, всичко им е по-хубаво.

# 88
# 89
Здравейте!
Ще се радвам, ако някой има тази микровълнова https://www.lidl.bg/p/silvercrest-mikrov'lnova-furna/p10044588 да сподели мнение.
Конкретно ме интересува дали топли бързо, а също, когато се правят пуканки от тези за микровълнова, достатъчно широка ли е за да не се налага постоянно отваряне за наместване на пакета. (сегашната ни е 17 л. и постоянно трябва да я наглеждаме за да наместваме пакета, понеже опира все някъде и веднъж дори тръгна да се запалва...

Общи условия

Активация на акаунт