Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 15 024
  • 180
  •   6
Отговори
# 60
Точно щото са от четвъртък имам една идея по-голям шанс, рядко пазарувам в началото на седмицата.
Долче, ако не ги открия в два-три от по-далечните, ще рискувам с чичака. Смятай Joy

Чакам да пуснат чайове на промо, че да си накупя и после да не ги пия. И киселото зеле в кофичките чакам Joy

# 61
Долче, ако не ги открия в два-три от по-далечните, ще рискувам с чичака. Смятай Joy

Е, той пък може да не е на смяна.😅
Киселото зеленце и аз го чакам, на промо, разбира се.😁
Видях нов шоколад с кашу:

Нормално ли е ножичката за конци да е оцапана с нещо като олио?🤔🤔

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 00:45 от dolce miele

# 62
Не е по темата и ме трийте но не се сдържам от смях. Зачи имало плюс човек да е плешив. Не чупи четки Joy
Още няколко неща да не прави и съвсем ще спре търговията. Аз се чудя защо мине не мине някой час и храните пак скочили пък то защото другите неща не се харчат. Joy
Като гледам с каква скорост се изпразват рафтовете няма шанс да спре да се купува въпреки опитите на някой политици да си правят ПР на гърба на бедните.

# 63
  • София
Киселото зеле вече е налично в соф. лидли.
И лозови листа в буркани има.
Купих от смесената трушия, че ММ я харесва.
Сега мърмори, че не била като миналогодишната.
Може би още не е отлежала.

# 64
Лозовите листа ги видях. На странно място са ги наредили бурканите - до плодовете и зеленчуците, не при другите буркани, както досега.😃

# 65
  • София
Кое кисело зеле харесвате в Лидл?

# 66
  • София
Кое кисело зеле харесвате в Лидл?
В бяла, кръгла кофа с дръжка отгоре. Производител трябва да е Авис.
Тази година ме съм купувал още, но миналите сезони винаги ми е харесвало.

# 67
Да се оплача ,че вчера нямаше сирене Елена промо! Понеделник беше ,пъпеши Grinning

# 68
  • оттам, откъдето започва България
При нас в 8 часа е имало 2-3 кашончета със сирене и хората са вземали по 4-5 бройки.
Като пускат толкова малко няма как да стигне.
Ние успяхме да вземем, защото им знаем вече номерата. Но ако нямаше свободен човек, който да отиде при отварянето на магазина, просто щяхме да гледаме картинката в брошурата.

Това е обикновено отговорът им:
Скрит текст:
Здравейте, госпожо ......,

Благодарим за Вашето съобщение от .....10.2025 и за подадения сигнал. Молим да приемете извиненията ни за липсата на артикул , който сте искали да закупите, както и за причинените неудобства по време на пазаруването Ви в нашия филиал. В нашата ежедневна работа се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване, като се стремим да осигурим и максимална наличност от всички артикули. За съжаление обаче не винаги можем да реагираме краткосрочно на различни фактори, които влияят и определят стоковите наличности в магазините и складовите ни бази.

Благодарим за Вашето разбиране.

Надяваме се да ни гласувате доверие и да Ви радваме с разумни цени и отлично качество.

С уважение,

Екипът на Лидл

отдел Обслужване на клиенти

Бих

# 69
Вярно ли е налично киселото зеле в кофата? Видях, че има в буркани, но не ми харесва толкова.

Тая седмица съм с мижав списък за пазаруване, но ще се замъкна в четвъртък, ако не вали.

# 70
  • София
Вярно ли е налично киселото зеле в кофата?
Вярно 🙂

# 71
Ножичката , вероятно има смазка останала , почистете я леко , но не я отмивайте тотално.

Този шоколад изглежда страхотно - с цялото кашу ..последно видях шоколад Милка , намален на 4,99 или нещо подобно и рязко ми се отяде ...с тия цени, и с тая заплата ...ще влезна аз във форма май ...
В четвъртък ще се засилвам аз , за повечко неща ..та надявам се да има сиренце , да заредя Wink
Иначе , след поредния ъпдейт , отново няма картинка и валидност на продуктите в списъка за пазаруване ....тия са идиоти , не знам колко пъти човек трябва да им го напише , че тъпият им списък за нищо не става ...вече , като не открия нещо и му мятам една майна и приключвам ...ще ходя да диря по емнайсете им менюта дали аз съм се объркала ,че е от друг ден нещото налично , или те са го набутали някъде и не мога да го намеря и видя , или е свършило ....еми то пък , колко трудно може да е един линк към продукта да се сложи бе и това 2 години вече се говори ..
Еми хората дето пазаруват със списък ,няма дя си мотат и да взимат 1000 други неща , докато търсят нещото от списъка..това рядко са импулсивни купувачи, ама айде ..аз съм прост инженер , какво разбирам от продажби Sad

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 16:18 от paulieM

# 72
Здравейте! Дали ще е удобно да помоля за снимка на кофата с кисело зеле? Опитах се да намеря в интернет, но не ми излезе нищо..
и някой дали вече е купувал и пробвал? Хубаво ли е?
Благодаря!

# 73
  • София
Моята е 60 / 130 / 250 лева. За първи път е толкова малка и за първи път ще успея да я запълня докрай.

# 74
Гледах едни мръсно бели сникърси на цена от 40 и няколко лева. Някой знае ли коя седмица са ги пускали и има ли мнение за качеството им?

Общи условия

Активация на акаунт