Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 9 011
  • 128
  •   7
Отговори
# 45
Това отдолу би трябвало да е някаква щампа против плъзгане, която явно не сработва върху ламинат?
Надявам се някой да се включи и за другите пътечки.

# 46
Това им беше опаковката

# 47
Някой дали днес е бил в магазина и да има впечатления какви са видовете палми, предлагани в брошурата?

# 48
  • София
Днес видях, че кафе капсулите за машина Неспресо са вече в постоянния асортимент. До сега съм ги виждала само в кутиите по 50 броя.
В постоянния асортимент 20бр за 12,99лв
Скрит текст:

# 49
  • София
Това отдолу би трябвало да е някаква щампа против плъзгане, която явно не сработва върху ламинат?
Надявам се някой да се включи и за другите пътечки.

Другите пътечки - т.н. кухненски 65 х 180 см. ще са от четвъртък.
Купих при предната акция, ползвам го в детската стая. Не се плъзгат, долната част е стабилна, мекички са.
У нас сме с естествен паркет, изциклен и лакиран.

# 50
veni.b, Aisha, благодаря!
Aisha, предишните пътечки, имаш предвид тези с лисицата и с листата, нали? Които отдолу са гумирани на триъгълничета (не бяха представени като противоплъзгащи в брошурата, затова питах дали са)?

# 51
  • София
Моите са с гъби и листа на черен фон. През семтември ги пуснаха и веднага инвестирах. До скоро се мотаха във филиала  в бившия завод Витоша - Сф.

# 52
Толкова ли са хубави пижамите, че в два магазина бяха разграбени? Дали утре пак ще заредят?

# 53
Моите са с гъби и листа на черен фон. През семтември ги пуснаха и веднага инвестирах. До скоро се мотаха във филиала  в бившия завод Витоша - Сф.

И при нас има все още. Аз съм харесала с лисицата🙂, но се чудя дали да не изчакам първо да видя и тези от четвъртък (на тях в брошурата мисля, че пишеше "противоплъзгащи" и се чудя как ще са отдолу).

# 54
Чайовете с джинджифил не ги загледах вчера, вкъщи има четири вида и нещо им се назлъндисвам.

От пирамидките не помня да съм виждала нещо по-различно от обичайните - Earl Grey, зелените чайове и плодовите черни. Има един с малини, който харесвам, ама той си е на пакетчета.

Долче, за тия цени ли ставаше въпрос? (btw, зелената вода ми е ок на мен. Синята е по-гадна Joy):

@denyil, не знам дали са същите четки, приличат ми на моите най-любими, преди три години съм ги взимала. Не видях разлика върху косата, просто овалната ми беше по-удобна в ръката.

# 55
Миналата година по това време се заредих със сладко от кайсии на промоция. Има още половин година годност. Мухлясало. Добре, че е само 1 от 5 бурканчета. Ще се жалвам на арменския поп. Сигурно съм взела отворено от "доброжелателен" клиент. За пръв път ми се случва.

# 56
Adalind, точно за тези цени питах.🙂 Знаех си, че няма как да са по 2-3 лева.😃
От четките за коса имам като зелената, но в бежово. И моята е купувана преди години. Сега ще купя и за дъщеря ми, отдавна иска такава.
Взех днес последната "ножица за конци" от шивашките принадлежности. Не знам обаче...на кой му е хрумнала "гениалната" идея да нареди точно тези дребни артикули на най-високия рафт?!🤪 Едва успях да я взема...😂
Bambyy, кой сгъваем кош за пране търсиш? Силиконов или този, който е на метални "крачета" и с текстил отгоре?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 09:10 от dolce miele

# 57
Ще купиш, ако има Stuck Out Tongue Winking Eye
Честно, трябва да живея в магазина, за да се докопам до всичко, което искам. Лютеница в сряда на Сточна гара нямаше, явно после се е появила или аз съм много кьорава. Вчера пък онова овесеното мляко го нямаше на Канала. А четки ми трябват поне две, че зелената замина на боклука, извадих й душата.

Е що не се покатери връз нещо па и ти, нямаше ли служител, да ти покаже как се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 58
😁😁
Огледах се дали няма някоя стълбичка наоколо, служители нямаше...😂 За първи път виждам такива дребни артикули да са наредени най-отгоре (че и нещо като пластмасова преграда има отпред).
Надявам се да има от четките, ще се пробвам.😃

# 59
Момичета, четките за коса са от четвъртък. И аз съм им хвърлила око, че тъкмо се счупи моята 🤭

Общи условия

Активация на акаунт