Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 9 535
  • 131
  •   9
Отговори
# 30
  • София
Аз я взех, но нещо не се справям. Не ми пооглажда дрехите. Нещо не правя както трябва май.
Аз бях писала преди време за предишната им четка с пара. Пускаше хубава пара и изглеждаше, че си работеше перфектно, но не гладеше. Ползвала съм инцидентно на една позната четката Филипс и беше изгладила дрехата много добре. Тази на лидл я върнах.

# 31
Някой видя ли как са чаршафите и килимите от днес?

# 32
  • Пловдив
Чаршафите са ок на пипане...

# 33
  • Сливен
Аз си взех от чаршафите,същите са като тези които пуснаха това лято,харесват ми.Килими не видях.

# 34
  • Варна
Такива яке+гащеризон за малки деца (110-116см) по кое време обичайно ги пускат?

# 35
Дръжте парната чатка на разстояние. Не е необходимо като ютия да я притискате до материята, парата глади.
Аз предпочитам да гладя в режима, в който ръчно да си контролирам парата, а не да я пусна непрекъснато да излиза от уреда. Докосвам парната четка до дрехата, когато преценя - зависи от материята и колко е намачкано. Така бих казала, че дрехите не се мокрят и определено няма нужда да ги чакам да съхнат.
Ще е жалко, ако са махнали и чайовете с джинджифил. Много се харесват вкъщи.

# 36
Долче,че тя без пара глади ли и без докосване ?

# 37
reninel, казах, че предпочитам аз да контролирам парата (като натискам всеки път когато искам да излезе пара), а не да я пускам в режим непрекъсната пара. Не глади без пара, разбира се, макар че на някои материи се изглаждат някои гънки и само с докосване до топлата повърхност. Също така, действам с по-бързи движения, иначе наистина може и да излезе повече пара и да се понамокри дрехата.
За гладенето само с пара, без докосване - това по мое мнение много зависи от материята на дрехата и дали е много или малко намачкана.

# 38
Ясно-ще се връща .Laughing

# 39
В крайна сметка някой остана ли доволен от тези ютии с пара, че и аз им се чудя?

# 40
  • София

Чаршафите са си нормални = консуматив, колкото изкарат.
Килимчетата - долната им страна няма противоплъзгащо покритие.
Пързалят се по паркета у нас. Върнах го да не се пребие някой от домашните.
Кой писа за маслини с бадем - днес видях налични зелени в кутия.
Не знам дали са нови или отдавна са в асортимента.

# 41
За кои килимчета говорите? Тези за кухня, като пътечка ли?

# 42

Чаршафите са си нормални = консуматив, колкото изкарат.
Килимчетата - долната им страна няма противоплъзгащо покритие.
Пързалят се по паркета у нас. Върнах го да не се пребие някой от домашните.
Кой писа за маслини с бадем - днес видях налични зелени в кутия.
Не знам дали са нови или отдавна са в асортимента.
Онзи ден взех от зелените в кутия, но другите в бурканчета бяха по-вкусни. Може би защото в тях имаше и течност

# 43
В крайна сметка някой остана ли доволен от тези ютии с пара, че и аз им се чудя?
Aз съм от доволните от парната четка, но моят модел май е малко по-различен. Имам си хубава ютия (пак от Лидъл), но я вадя само в краен случай и за определени неща, откакто имам парната четка. Някои дрехи (като например панталони тип карго с много външни джобове или дрехи с по-нестандартни кройки и/или апликации) само с парната четка успявам да изгладя.
И мен ме интересува за кои точно килимчета говорите? А и от коя точно седмица, защото през последните седмици имаше и други килимчета/кухненски пътеки.🙂 Например, интересува ме пътеките, които са тъмносиви с лисица, дали са противоплъзгащи и дали се прегъват? Отдолу имат гумирано на триъгълничета, но не знам дали това е достатъчно, за да не мърдат?🤔🤔
veni.bg, в каква опаковка бяха маслините с аншоа? Тези в кутия стоят при охладените неща, нали, в цилиндрични кутии? Май и в иберийската седмица имаше маслини с аншоа  (ако не се лъжа).

# 44
  • София
https://www.lidl.bg/p/livarno-home-kilim/p10044383 
за този килим писах. За мене е пътека, но се пързаля и мести.
Взех, пробвах и върнах по обяд.

Общи условия

Активация на акаунт