Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 9 011
  • 128
  •   7
Отговори
# 15
Няма минимална сума. Купонът е избирателен, не е за всички.
 В моя профил на началната страница на приложението има банер, който приканва да пазарувам на самообслужване. Пазарувах и получих купона, даже го използвах вече.
 В профила на ММ няма такъв банер, той беше пазарувал на самообслужване, но няма купон.

# 16
  • Русе
Имах и аз банер -пазарувах, купон няма. Писах им-пращат ми условията, да ама аз съм ги изпълнила. След това пазарувах още веднъж -купон пак няма. Та сега някой ако има свободен, бих се възползвала.

# 17
  • София
Както и marinadp е писала по-горе, за определени профили е. Ежедневно ползвам касите на самообслужване, нямам допълнителен купон.

# 18
Аз пазарувам само на касите на самообслужване. Нямам такъв банер в приложението.

# 19
И при мен е така, както и в профила на мъжа ми. Ние основно пазаруваме на каси на самообслужване. И не смятам, че ще видим подобен банер, както и купон.
Целта на цялото това нещо е да мотивират и поощряват хората да ползват касите на самообслужване, да свикнат с тях, докато в един момент се стигне до времето, в което в магазините ще има само такива каси.

# 20
Имах банер и точно заради него минах на такава каса. И иначе пазарувам освен при касиер и на самообслужване, но този път специално ползвах.
Ако ще е избирателно, не е редно да пускат банера.

# 21
Полските круши не ги ям веднага. Оставям ги няколко дни във фруктиера до ябълки и банани и така узряват. После са много сочни и сладки. Иначе са хрупкави, но безвкусни

# 22
Някой да е виждал в Пловдив останал сгъваем кош за пране ?

# 23
  • Пловдив
Аз щях да ходя за парната четка и забравих...
Дали ще има изостанала?

# 24
Аз я взех, но нещо не се справям. Не ми пооглажда дрехите. Нещо не правя както трябва май.

# 25
Аз щях да ходя за парната четка и забравих...
Дали ще има изостанала?
В Бургас има..
Аз също не се справям. Изглади пола и блуза, но после са влажни доста време и мисля да връщам.

# 26
  • Sofia
Дръжте парната чатка на разстояние. Не е необходимо като ютия да я притискате до материята, парата глади.

# 27
  • София
Чайовете с джинджифил изчезнаха ли от постоянния асортимент? Никакви ги няма в моя филиал. Ето тези:
Скрит текст:

# 28
Много ми липсват в магазина едни зелени маслинки с аншоа, които се продаваха в консервени кутии.
Бяха от редовния асортимент, но от някоя година изчезнаха.
Миналата седмица на шега писах писмо до Лидл за тези маслини.
Отговориха ми - писаха, че за тях са много важни желанията на клиентите и ще предадат на отговорния екип.

Дано да ги пуснат!

# 29
Много ми липсват в магазина едни зелени маслинки с аншоа, които се продаваха в консервени кутии.
Бяха от редовния асортимент, но от някоя година изчезнаха.
Миналата седмица на шега писах писмо до Лидл за тези маслини.
Отговориха ми - писаха, че за тях са много важни желанията на клиентите и ще предадат на отговорния екип.

Дано да ги пуснат!
Ох да, купувахме промишлени количества от тези маслини. Както и от онези с бадем в малките бурканчета. Дано ги върнат наистина. Аз все още си мрънкам и за прозрачния дресинг за салати Italiamo, на който дори не мога да намеря снимка в нета. Салатите ми всеки път обираха овациите докато не го спряха преди 3-4 години.

Общи условия

Активация на акаунт