Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 15 663
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Имам купон за -20% на определени бебешки санитарни материали. Засилих се да взема клечки за уши-няма, подложки за повиване- заредили двойни пакети( а до неделя си имаше от тези по 10бр) с друг код разбира се. Това в магазина на Тодор Александров. Моля, ако някой до краят на седмицата види тези два артикула в някой от следните магазини: на Вагона, на Сливница или срещу Мол София, да ми пише. Благодаря предварително!

# 181
  • Варна - Черна гора
Здравейте, знам, че брошурата изтече днес, но тази вечер ми изгоря сешоара и видях този в брошурата на Лидл.

Дали някой го има и има ли смисъл да ходя да го търся или за тези пари не става нищо от него. За първи път виждам нещо освен козметика на Cien. Ако беше на Silvercrest въобще нямаше да се колебая.
Във Варна, имаше поне 10 бр. сешоари във филиала на бул.Вл.Варненчик.

# 182
Пликовете за сандвичи и аз ги издирвах - но без резултат ! В пепко също имаше преди,сега не съм проверявала.
 Като аз визирам тези плътните с цип - ,
а не тези
При нас в Плевен има:

Това е етикетът с цена на пликовете за сандвичи, но всъщност се виждат пликовете за фризер (май така ги водят по етикет или за замразяване), които са на цена 2,49 лв и не са 120 броя.🙂 Със сигурност в нашия филиал пликовете с цип не се водят "за сандвичи" по етикет. Не знам дали има разлики по различните филиали.
От известно време забелязах, че липсва и замразеният жълт фасул. Жалко! Много го харесвах...😐

# 183
Скрит текст:

Пликовете за сандвичи и аз ги издирвах - но без резултат ! В пепко също имаше преди,сега не съм проверявала.
 Като аз визирам тези плътните с цип - ,
а не тези
При нас в Плевен има:

Това е етикетът с цена на пликовете за сандвичи, но всъщност се виждат пликовете за фризер (май така ги водят по етикет или за замразяване), които са на цена 2,49 лв и не са 120 броя.🙂 Със сигурност в нашия филиал пликовете с цип не се водят "за сандвичи" по етикет. Не знам дали има разлики по различните филиали.
От известно време забелязах, че липсва и замразеният жълт фасул. Жалко! Много го харесвах...😐
Сега забелязах, че етикетът не отговаря. В другия филиал, в който ходих днес, също имаше такива пликове с цип.

Общи условия

Активация на акаунт