Лидл 194 - за(о)хладняващи страсти...

• 70 430
  • 830
  •   1
Отговори
# 255
Започват строеж на два нови магазина в София - в Слатина и в Студентски град.
Откъде е информацията, знае ли се точно къде ще са?

# 256
Здравейте,купих вчера тези ботуши,но от английския Лидл,тъй че ако ги пуснат в България ги препоръчвам.Водостойчиви и с подплата от вътре и с цип за по-лесно обуване.Понеже следя и двете брошури мисля,че стоките в България пристигат със седмица закъснение.

Цената е 17.99 с клубната им карта

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 15:09 от marga1977

# 257
  • Пловдив
А цената? Simple Smile интересно ми е тук и там каква е...

# 258
За часовниците от новата брошура - цифрите са със залепване , но основата със стрелките ми е на едно малко пиронче закрепена - според мен може и с двойно залепващо да се монтира, но ще трябва да го отлепваш за да сменяш батерията след време. То така и така се прецаква стената с тия мазни лепенки , та едно пиронче надали ще е голяма драма. С една дума - слагаш и махането е на следващия ремонт Sad
Иначе и аз се добрах до Еър Фрайер - не съм особено очарована , но тийнът вкъщи каза ,че имал идеи да прави неща на него:blush:
За мен също е малко безполезен уред - имам 15 годишна фурна с вентилатор и супер бърз грил , и нито миризмата беше по -малко нито стана толкова по-бързо - пекох 2 бутчета с 5 средни картофа ... месото стана супер, ама измежду картофите имаше недобре опечени - и това за 30-40 мин ..амииии тази рецепта се зачерква Wink
Идеята ми беше за нещо бързо са правя - за мен и децата или да пускам нещо да се готви и да не го вардя половин час ( че фурната ми няма изключване авт.).За децата също ще е по-безопасно за принцеси и дребни неща да си правят. И най-вече , смятам миризливите неща , като риба например , да ги правя на терасата - скарата не ми е вариант , че трябва да я чистя след всяко ползване , но това за рибка, кюфтета и някакви такива миризливи неща мисля ,че ще свърши чудна работа ( аз съм с хол-кухня и не обичам да ми смърди като седна да си гледам нещо и по 1-2 часа да отмирисвам ). 120 лв не бих дала със сигурност за това нещо , ама 60 ..е 10 лв в повече от една кана за вода или тостер вече Wink

# 259
Започват строеж на два нови магазина в София - в Слатина и в Студентски град.
Откъде е информацията, знае ли се точно къде ще са?

В НАГ има визи за проектиране.
На Слатинска и Гео Милев където строят метрото сега, а в Студентски е залепен между Фантастико и Кауфланд.

# 260
Това за Слатинска и Гео Милев отдавна се чу.
Аман, празно парче земя не оставиха!

# 261
Виждам, че си говорите за фрайери.
Аз лично доста си го харесвам и ползвам. Много по-бързо ми стават нещата, отколкото на фурната. А фурната ми е модерна и с всякакви функции. Хубавото е, че не се ползва и почти никаква мазнина. Миризмата също е минимална.

Versace_Dreamer, уред за събиране на листа имаме /не от Лидл/. Изобщо не сме доволни и почти не го ползваме. При събирането листата всъщност се раздробяват на ужасно малки парченца. Заради това се носят прахоляци от самата торба за събиране, просто излиза адски прах от нея през самия текстил. Страшна хамалогия, мръсотия. На нас не ни върши работа този уред.

# 262
  • Буркина Фасо
ей това е несправедливостта.  ние имаме земя и пари, но нямаме Лидл.  Grinning
и купони в имейлите нямаме

# 263
PaulieM,
А равномерно ли пече фрайера?
И усеща ли се някаква пластмасова миризма при печенето. Още го мисля с тази пластмаса от вътрешната страна на корпуса.

# 264
ей това е несправедливостта.  ние имаме земя и пари, но нямаме Лидл.  Grinning
и купони в имейлите нямаме

Имейл купоните тази седмица бяха в понеделник

# 265

Там беше въпрос на време да отворят някой хипермаркет, понеже в района имаше само Билла и едно Фантастико на мястото на Т-маркет.

# 266
Там през една улица има два големи Фантастико и един малък. Бих сменила за Кауфланд, ама не са ме потърсили за мнение Joy

# 267
Там през една улица има два големи Фантастико и един малък. Бих сменила за Кауфланд, ама не са ме потърсили за мнение Joy
Виждам чедо Виждам. Днеска Лидъл. Утре и Кауфланд Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 00:19 от netman71

# 268
Цитат
Ние не сме бай Тошо дето обеща едни "полу-проводници" и с обещанието си остана.
Той не обеща ли "догодина - цели" Laughing

За Кауфланда не остана място - или в двора на БАН, или в Робов дол освен да го курдисат Joy

От сладките неща за Хелоуин само бонбони Ментина взех. Чакам мляното кафе с тиква/ирландско, ама май по-натам го пускаха.

# 269
Да ,пече равномерно и да има гадна миризма , но според мен ще се отмирише - още е на 2 печенета и си смъдеше и преди да го пусна Blush

Общи условия

Активация на акаунт